Αποκλεισμός για την Εφήβων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλεισμός για την Εφήβων

Δεν κατάφερε η Εθνική ομάδα να προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων του 2014, που θα διεξαχθεί στην Πολωνία. Το Εθνικό μας συγκρότημα έχασε 38-25 (ημίχρονο 22-9) από την ανώτερη Ισλανδία και έτσι έμεινε στην 3η θέση του 2ου προκριματικού ομίλου που διεξάγεται στην Σουηδία.

ΕΛΛΑΔΑ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσεσμετζίδης 5, Θεοδωρόπουλος 2, Ραντζέλοβιτς, Ζιβούλοβιτς 3, Κοπαϊδης,
Ντουλματζής , Λιούμης, Καρκαλάτος, Αποστολίδης 2, Μπραουδάκης, Τσαμεσίδης 2, Τσάτσας, Σάββας 1, Μωραϊτης 8, Ηλιόπουλος 1, Πολύδωρος 1.

30 comments

Anonymous said...

Ισλανδια.360,000 ατομα ολοι και ολοι. κατι κανουμε λαθοσ ρε @#$%^.
καλο ειναι οταν με το καλο γυρισουν να μασ πουν που εντοπιζουν τισ διαφορεσ απο αυτεσ τισ ομαδεσ[οχι ξανα θεμα εμπειριασ και φιλικα.ΦΤΑΝΕΙ]

Anonymous said...

η μεγάλη διαφορά είναι ότι οι ξένοι κάνουν προπόνηση!!!
εδώ από την δευτέρα λυκείου μας τα ζαλίζουν οι γονείς με τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα...
Τα παιδάκια γίνονται υπέρβαρα και μπούληδες.Μετά είναι αργά,το πουλακι πέταξε.

Anonymous said...

περιμενετε να γυρισουν τα παιδια για να σας πουν που εντοπιζουν τις διαφορες ?????

Anonymous said...

είναι απλό : οι ξένοι τρέχουν πιο γρήγορα και περισσότερη ώρα,σουτάρουν πιο δυνατά,κάνουν μεγαλύτερα άλματα και αν τους χτυπήσεις πονάς !!!
Εχουν υπομονή και προσπαθούν συστηματικά για χρόνια.
Στην ΠΟΕΝΒ(Πρώην Οθωμανική Επαρχία της Νοτίου Βαλκανικής) οι ξεπεσμένοι ηθικά και εσχάτως οικονομικά υπήκοοι πιστεύουν σε σωτήρες, θαύματα, αστρολόγους.την ώρα που ψόφησε το βόδι του αραμπά...

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 6:18

"οι ξένοι τρέχουν πιο γρήγορα και περισσότερη ώρα,σουτάρουν πιο δυνατά,κάνουν μεγαλύτερα άλματα και αν τους χτυπήσεις πονάς !!!"

Καλύτερα να μην χαρακτηρίσω τη παραπάνω φράση σου.
Δηλαδή στο basket γιατί είμαστε στη παγκόσμια elite αφού οι ξένοι είναι "πιο γρήγοροι, πιο δυνατοί και δεν πονάνε";

Θέμα δουλειάς είναι φίλε μου, σωστού σχεδιασμού, δουλειάς και χρημάτων. Τόσο απλή είναι η συνταγή.

Anonymous said...

οι ισλανδοι μπορει να ειναι 360.000,αλλα οι 359.000 μαθαινουν να παιζουν ΣΩΣΤΟ χμ απο μωρα...συγχαρητηρια στα παιδια και στους προπονητες για τη προσπαθεια.και να ξερετε οτι αυτες οι κληρωσεις στην ουσια ειναι ορισμοι ομιλων ωστε οι παραδοσιακες δυναμεις να προκρινονται σε ενα μεγαλο ποσοστο στα τελικα...

Anonymous said...

όχι να την χαρακτηρίσεις !
να δείχνεις με σαφήνεια ότι είσαι άσχετος !!!
άκου φίλε:
μην συγκρίνεις ανόμοια.
το μπάσκετ είναι πιο τεχνικό άθλημα αλλά και σ αυτό διακρίνονται μόνο αυτοί που ασχολούνται επαγγελματικά δηλ σοβαρά.Θες να μιλήσουμε για τις απολαβές τους?
Την δουλειά που λέω (φκ) την κάνουν οι επαγγελματίες ξένοι στις ελληνικές ομάδες

Από επιτυχίες η εθνική, τίποτα πλέον.
Πρόσφατη είναι η σφαλιάρα του καλοκαιριού (μετά από αρκετές τα τελευταία χρόνια)
Και όλοι οι μπασκετικοί μιλούν για την έλειψη ΦΥΖΙΚΑΛ ΓΚΕΪΜ στους έλληνες παίκτες που κατάντησαν σάκος του μποξ.
Και αφού δεν κατάλαβες να στο ξαναπώ :
Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς τους ξένους,διότι είναι περισσότερο προπονημένοι -πρόσεξε: όχι καλύτερα. Αλλά η περισσότερη προπόνηση κοστίζει..

υγ
σταμάτα να διαβάζεις αθλητικές εφημερίδες

Anonymous said...

μάγκες ψηλά το κεφάλι ,όπως ακούσατε τα μπράβο για την τυνησία θα ακούσετε και κατινιές απο διάφορους πονηρούς μετά την συντριβη από τους ισλανδούς.Εσεις συνεχίστε αδιάκοπα την προσπάθεια σας , και οι τυχεροι θα ξεφύγετε από την μιζέρια της ελλάδας.Η φουρνιά των καρυπιδη, αλβανου , μπαλωμενου, χαλκίδη ,δεν ήταν καλύτεροι από εσας στην ηλικία σας , ήταν όμως πιο ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΙ.

Anonymous said...

7:45
Έχεις απόλυτο δίκιο, έπρεπε να χαρακτηρίσω τη παπαριά που είπες.
Σ' ευχαριστώ για το συμπληρωματικό σου σχόλιο. Μας βοήθησε να καταλάβουμε ότι πέρα από ειδικός του handball είσαι και σπουδαίος αναλυτής του basket.
Αυτό όμως είναι το καλό του internet. Μπορεί να γράφει (ευτυχώς) ο καθένας την παπαριά του για να σκάει κανα χαμόγελο στο χειλάκι μας.
Έχω όμως μια απορία. Οι Ολλανδοί, Ισραηλινοί και Βέλγοι που μόλις αποκλείστηκαν από τους "πονεμένους" Έλληνες, δεν ανήκουν στους ξένους που ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΜΑΤΑ & ΣΟΥΤΑΡΟΥ&Ν ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ;

Τι πίνεις ρε φιλαράκι και το κρατάς μυστικό μόνο για πάρτι σου;
Πες το & σε εμάς μπας & ετυχίσουμε (εμείς οι πονεμένοι ντόπιοι).

Anonymous said...

Παιδιά, το λάθος είναι οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Εγώ το περίμενα 100%. Την προηγούμενη μέρα η Ισλανδία είχε νικήσει 50-16 την Μολδαβία που εμείς την νικήσαμε στο τέλος με τα στανιά... η διαφορά των ομάδων φαινότανε και ήταν τεράστιο λάθος να βάζουμε ελπίδες για πρόκριση, δείξαμε ότι δεν καταλαβαίνουμε πού είμαστε. Έπρεπε να το ξέρουμε ότι παλεύαμε με άλλη κλάση. Σε τί ήλπιζαν μερικοί; Σε θαύμα;
Το αντίθετο συνέβει με το αντρικό που αντιμετώπισε ομάδες κατώτερές του, και θα ήταν αποτυχία να μην προκριθεί. Όπως θα είναι μεγάλη αστοχία να ζητήσουμε κάτι παραπάνω στον επόμενο αγώνα στα πλευ-οφς, εκεί δεν μας παίρνει με όποιον και αν κληρωθούμε.

Anonymous said...

Αν αυτή η ομάδα δεν μπόρεσε να κάνει επιτυχία , που όντως είναι πολύ καλή τότε ας τα παρατήσουμε όλοι .
Δεν πάει το καράβι δεν παίζουμε το ίδιο άθλημα , δεν το έχουμε .
Μήπως μια παραίτηση θα διορθώσει την κατάσταση ;Αλλά ξέχασα έχει δάνειο για το σπίτι ο κόουτς και πρέπει να υπάρχει και αυτός .

Anonymous said...

Ανυπαρκτοι συλλογοι ,ανυπαρκτοι προπονητες,ανυπαρκτη ομοσπονδια και ανυπαρκτη διατησια και ολοι εχουν προσδοκιες να ΄΄χτυπησουμε ΄΄ομαδες με ιστορια και διαφορετικη οργανωση.
Ειναι φανερο οτι οι προσδοκιες που καλιεργηθηκαν δεν ηταν βασισμενες στη κοινη λογικη αλλα στο συναισθημα και την παπαρολογια και ο αθλητισμος δεν μπορει να βασιζετε συνεχως στην μπουρδολογια των δηθεν ειδικων.
Μπραβο στα παιδια που προσπαθησαν , μπραβο τους γονεις που ΄΄τσονταρου΄΄ και φυσικα γιατι αποφασισαν να στειλουν τα παιδια τους σε ενα ανυπαρκτο αθλημα και
ενα μεγαλο μπραβο και στους συλλογους που ανηκουν οι αθλητες που κατω απο τριτοκοσμικες συνθηκες προσπαθουν για το καλυτερο.

Anonymous said...

H διαιτησια τι σου εκανε μεγαλε ?

Anonymous said...

Και η διατησια μεσα γιατι δεν μπορει ολοκληρο το οικοδομημα να τσαλαβουταει μεσα στην ανυπαρξια και η διατησια να ειναι ο πιο χρησιμος θεσμος .Δεν γινεται σε μη ανταγωνιστικο αθλημα οι μοναδικοι απαραιτητοι να ειναι οι διαιτητες!!!!!!!
Τα πραγματα πρεπει να λειτουργισουν φυσιολογικα, πρωτα πρεπει οι ξερολες εδω μεσα να βοηθησουν να φιαχτουν υγειεις συλλογοι ,να βρουν πολλα παιδια που θα φερουν εσοδα για να πληρωθουν οι ιδιοι και μετα φυσικα πρεπει οι ιδιοι ξερολες να ξερουν να τα προπονησουν.
Πρωταθληματα και επισημοι αγωνες που θα ειναι απαραιτητοι οι διαιτητες μονο στην Α1 . Φυσικα αφου δεν θα υπαρχουν πρωταθληματα η ανοδος αυτων που θελουν να παιξουν στην μεγαλυτερη κατηγορια να βγαινουν μονο απο το ΄΄βαθος΄΄που υπαρχουν στις υποδομες των συλλογων με συγκεκριμενα κρητηρια πχ βαθμολογια συλλογων στις αναπτυξιακες ηλικιες.
Φυσικα μεχρι να γινει το αθλημα σας κανονικο αθλημα δεν θα υπαρχουν και ηλικιακα πρωταθληματα ,μονο προπονησεις και φιλικοι αγωνες και στο τελος της περιοδου΄΄ανοιχτοι΄΄αγωνες που θα κρινουν τον πρωταθλητη σε καθε κατηγορια ξεχωριστα[παιδες παμπαιδες,μινι,εφηβοι κλπ]
Με λιγα λογια θελω να πω οτι για να γινουν παικταραδες οι καρυπιδης αλβανος μπαλωμενος χαλκιδης βασιλακης κλπ δεν εκαναν τιποτα οι διαιτητες αλλα οι προπονητες και οι συλλογοι που ανδρωθηκαν αυτα τα παιδια.
Στις σαχλαμαρες που γραφω βλεπεις πουθενα να εχει κρισιμο ρολο η διαιτησια ?????

Anonymous said...

αρα ειδεσ που λεσ σαχλαμαρεσ ο διαιτητησ δεν κολλαει στο αρθρο σου αλπα ειναι
τωρα εαν ο γενικη γραμματεια και κατα συνεχεια η οχε θελει να καταργησει τη διαιτησια ειναι αλλο θεμα
αυτα που γραφεισ ειναι καποια σωστα αλλα μη πραγματοποιησιμα για το λογο οτι ετσι γινεται παντου .το αν ειναι λαθοσ ο τροποσ που διδασκεται το αθλημα εδω εχει να κανει με το ποσο καλή ειμαστε σαν χωρα και κοιτα γενικα ολα τα αθληματα
αυτα παντωσ επομενω οτι το σχολιο σου για τη διαιτησια ειναι εκτοσ θεματοσ
Καλη σου μερα

Anonymous said...

Μα ηδη σε εγραψα οτι λεω σαχλαμαρες !!!!!!
Ομως το κρισιμο δεν ειναι αν μεσα σε ενα μπλογκ καποιος ανοητος γραφει σαχλαμαρες αλλα αν οι ανθρωποι που σχεδιαζουν και αποφασιζουν ζουν στην πραγματικοτητα η στην κοσμαρα τους.
Ο πρωτος φιλος εγραψε ΄΄κατι κανουμε λαθος ρε π@υστη΄΄.
Ειμαστε σιγουροι οτι η ομοσπονδια της ισλανδιας λειτουργει οπως η δικια μας ????? και ενταξει να μην παρουμε σαν παραδειγμα την ισλανδια γιατι ειναι μια πολυ μικρη χωρα αλλα την Σουηδια που πανω κατω ειμαστε το ιδιο [σε πληθυσμο] ???????
Εισαι σιγουρος οτι οι δικοι μας εδω γνωριζουν ακριβως τι ισχυει στην σουηδια????? και ας αφησουμε και τη σουηδια γιατι σε σχεση με εμας ειναι σαν να μπερδευουμε την πππππππ με την βββββββ, δεν μπορουν επιτελους να προσαρμοσουν καποιο συστημα που να μας ταιριαζει ??????
Διαβασα σε προηγουμενη αναρτηση οτι δεν θα γινουν αγωνες γιατι χρωστανε στους διαιτητες μισθους 1,5 χρονια ,δεν ειναι παραξενο ?????
Αν οι δικοι μας εκαναν κουβεντα με τους σουηδους για τους εν ενεργεια συλλογους που φαινονται στις καταστασεις που παιρνουν απο το κρατος επιχορηγηση οι ανθρωποι θα πηδουσαν στην θαλασσα να αυτοκτονησουν.
Οι συνοδοι της ομαδας γνωριζουν τουλαχιστον δυο γλωσσες ωστε να μπορουν να συζητησουν με τους ξενους διαφορα προβληματα που απασχολουν το Ελληνικο χαντμπολ ωστε να παρουμε και μερικες γνωμες για τα αυτονοητα που πρεπει να γινουν η πανε μονο για διακοπες και για να κουβαλανε στον παγκο νερα ???????


Anonymous said...

Πρωτον οι σουηδοι εχουν 7 υπαλληλουσ στην ομοσπονδια και εμεισ 12 και 14 προπονητεσ αναπτυξησ μπορει και παραπανω αν κανω λαθοσ .
Δευτερον στουσ διαιτητεσ χρωστανε 3 χρονια η μαλλον παραπανω και για να καλυπτουν τισ κρατικεσ εποιχορηγησεισ εδιναν παντα εναντι σε ολεσ τισ πληρωμεσ
Τριτον η σουηδια εχει διαφορετικη νοοτροπια σε ολουσ τομεισ και ο φορολογουμενοσ ξερει τι θα πληρωσει για τα επομενα 3 χρονια αρα φανταζεσαι τι ισχυει στον αθλητισμο
Και τετερτον και τελευταιο ειμαστε πολυ πισω σε ολουσ τουσ τομεισ σαν αθλημα και ηδη επρεπε να ειχαμε κλεισει τον διακοπτη απο περσυ
Στο διαταυτα ασ πληρωσουν τα χρεη τουσ και ασ κανουν το αθλημα ερασιτεχνικο χωρισ διαιτητεσ χωρισ συναγωνισμο και χωρισ υπαλληλουσ
Αυτα

Anonymous said...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...13 Ιανουαρίου 2014 - 2:21 μ.μ.
Πρωτον οι σουηδοι εχουν 7 υπαλληλουσ στην ομοσπονδια και εμεισ 12.....

Για την ακρίβεια έχουμε : Ένα Διευθυντή, μία γραμματέα ΔΣ, μία γραμματέα τηλεφωνικού κέντρου, δύο στις οικονομικές υπηρεσίες, μία στις Εθνικές ομάδες, μια στο πρωτάθλημα, μία στα δελτία, μία στη διαιτησία, ένα στη πληροφορική, δύο στο γραφείο τύπου, μία στο Άργος, μία στη Πάτρα, μία στην Άρτα, μία στο Αμύνταιο, μία στη Βέροια, μία στη Θεσσαλονίκη και μία στη Δράμα. Σύνολο 19 , ναι καλά διαβάσατε.
19 Χ 1500 Ε ( μ.ο. συμπεριλαμβανομένων των εργοδοτικών εισφορών , ΦΜΥ κλπ) Χ 12 μήνες = 342.000 Ε

και 14 προπονητεσ αναπτυξησ μπορει και παραπανω αν κανω λαθοσ ..... τα στοιχεία είναι ασαφή μέχρι στιγμής

Anonymous said...

Έχω κάποιες καταπληκτικές ερωτήσεις για τους «ειδικούς», αφού αναφέρω πρώτα ότι οι διαιτητές και τα σωματεία έχουν χίλια δίκια για τα οδοιπορικά που τους οφείλονται και ότι θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει αναδιάρθρωση των ενώσεων γιατί είναι πολλές και επιβαρυντικές για την ΟΧΕ, οι περισσότερες χωρίς λόγο.
1) Ποιος σας είπε ότι τα λεφτά που θα εξοικονομηθούν από τις απολύσεις των υπαλλήλων –που επιθυμείτε- θα τα πάρουν ως οδοιπορικά τα σωματεία ή οι διαιτητές?
2)Ποιος σας είπε ότι αν η Ομοσπονδία είχε λιγότερους υπαλλήλους θα είχε την ίδια επιχορήγηση? Σκέφτηκε κανείς ότι μήπως παίρνει αυτά τα λεφτά ακριβώς γιατί έχει κάποια συγκεκριμένα λειτουργικά έξοδα και αν δεν είχε τόσα θα έπαιρνε λιγότερα?
3) Σκέφτεται κανείς ότι παίρνει αυτά τα χρήματα από το κράτος, ώστε να καλύπτει μόνο λειτουργικά, μισθούς, Εθνικές ομάδες?
4) Σκέφτηκε κανείς ότι αυτό είναι απόφαση του κράτους?
5) Για το ποιος θα κάνει την δουλειά των υπαλλήλων που θα φύγουν, μάλλον δεν σας νοιάζει και δεν το ρωτάω.
6) Θυμάται κανείς σε πόσους υπαλλήλους της ΟΧΕ δεν έχει ανανεωθεί τα τελευταία τρία χρόνια η σύμβαση τους και έχουν αποχωρήσει και δεν έχουν αναπληρωθεί?
7) Είστε σίγουροι ότι όλοι οι υπάλληλοι της ΟΧΕ είναι μόνιμοι?
8) Είστε σίγουροι ότι όλοι παίρνουν από 1.500 ευρώ?
9) Πιστεύει κανείς ότι τα οδοιπορικά σωματείων και των διαιτητών είναι προτεραιότητα για την ΟΧΕ?
10) Πιστεύει κανείς ότι τα οδοιπορικά σωματείων και των διαιτητών είναι προτεραιότητα για το κράτος?
11) Πιστεύει κανείς ότι τα οδοιπορικά σωματείων και διαιτητών είναι σημαντικότερα από την ύπαρξη των Εθνικών Ομάδων?
12) Υπάρχουν αρκετοί διαιτητές που βγάζουν 500 ευρώ και παραπάνω τον μήνα, ουσιαστικά στην 2η ή και 3η δουλειά τους?
13) Πόσοι είναι πραγματικά αυτοί οι διαιτητές που έχουν αρνητικό πρόσημο (αμοιβών- οδοιπορικών) από τότε που η αποζημίωση δίνεται από τα σωματεία?
14) Είναι ηθικό μεσούσης της προσπάθειας της Εθνικής για πρόκριση να γίνεται η απεργία?
15) Είναι ηθικό η ΟΧΕ να μην έχει δώσει φράγκο από την αρχή της σεζόν και ακόμα περισσότερο να μην έχει κάνει ούτε μια κουβέντα, έτσι για τα μάτια του κόσμου, με τους διαιτητές για τα οφειλόμενα?
16) Θα έπρεπε να έχει δώσει έστω 10-20 χιλιάρικα στους διαιτητές, τουλάχιστον να τους δείξει ενδιαφέρον?
17) Θα έπρεπε να έχει κάνει το ίδιο για τα σωματεία και ας έλεγε ότι αυτά μου περισσεύουν?
18) Εκτός από το οικονομικό, μετράει και η προσέγγιση, μετράει και ο χειρισμός?
19) Έπρεπε η ΟΧΕ να έχει βρει χορηγίες ή έστω να έχει κάνει προσπάθεια?
20) Τελικά το κράτος τι αθλητισμό θέλει και σε πόσο βαθμό οι ομοσπονδίες μπορούν να απεμπλακούν από τα θέλω της πολιτείας και να θέσουν τα δικά τους?

Ελπίζοντας να βρεθούν σοβαρές απαντήσεις αν και όπως καταλάβατε τα ερωτήματα είναι τα περισσότερα ρητορικά….


Ο Ευλογητός του χάντμπολ


Anonymous said...

Υπάρχουν αρκετοί διαιτητές που βγάζουν 500 ευρώ και παραπάνω τον μήνα, ουσιαστικά στην 2η ή και 3η δουλειά τους?
Πόσοι είναι πραγματικά αυτοί οι διαιτητές που έχουν αρνητικό πρόσημο (αμοιβών- οδοιπορικών) από τότε που η αποζημίωση δίνεται από τα σωματεία?
Ο Ευλογητός του χάντμπολ


Πως αποαποκαλέστηκες;Κοκορόμυαλος του χάντμπολ είναι το ορθό .
Πλάκα μας κάνεις , δηλαδή με 35 ευρώ πας στην Σαλαμίνα εσύ ή στο Κορωπί ή μπορείς να κάνεις μετακίνηση 300 χλμ με 35 και 40 ευρώ που είναι η αμοιβή του αγώνα; Έλα εσύ πονηρέ και παίξε .

Anonymous said...

Ευλογητέ πράγματι είναι καλές αν και ρητορικές οι ερωτήσεις σου...ΑΛΛΑ επειδή μόνοι μας τα λέμε και μόνοι μας τα ακούμε θα αντικρούσω μόνο μία: Εσύ πιστεύεις ότι μας ενδιαφέρει να υπάρχει το άθλημα, αν ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ με τέτοιο τρόπο ? με Διοικούντες όπως οι τωρινοί μηδενός εξαιρουμένου ( Κανείς δεν διαχώρησε τη θέση στο ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ )? με οικονομική διαχείριση που θα την ζήλευαν όλες οι κυβερνήσεις πασοκ-νδ-και λοιποί ?

Anonymous said...

Οσο για τον για τον διαιτητάκο που σε λέει κοκορόμυαλο ,του απαντώ οτι ειναι η μεγάλη και ανοιχτή ΠΛΗΓΗ του άμοιρου αθλήματος μας ... διότι είναι αδιάβαστοι , ασχετοι και επικίνδυνοι... οχι όλοι βέβαια αλλά το 90% παίζει με τον κόπο των αθλητών και καλό θα είναι να είναι πιο σοβαροι, πιο ευγενικοι , και να σέβονται τους αθλητές και τους συλλόγους , αν θέλουν να τους σεβονται κι αυτοί.
Τέλος για τα λεφτά τους έχουν 100% δίκιο , είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ αυτοί που τους τα παρακρατούν ...όπως θα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ κι οι ίδιοι ΑΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ, αν δεν εξωφληθουν μέχρι τέλους και δεν ζητήσουν ΝΕΑ βάση πληρωμής τους...Αυτά κύριοι...και τα ξαναλέμε

Anonymous said...

Έλα πήγαινε εσύ να παίξεις ειδικέ , δεν μας λές καμία άλλη εξυπνάδα να γελάσουμε .Τέρμα τα παραμύθια ευλογητέ και κολλητέ του αχυρόμυαλε , να πάτε να παίξετε εσείς που είστε καλοί να φύγουμε εμείς οι κακοί γιατί μας παρακαλάτε ; Γλύψε και άλλο μου αρέσει να είσαι σ΄αυτή την θέση

Anonymous said...

πλάκα έχετε ρε !
από την μια μεριά μέσω χαντμπολ βολεύτηκαν ημέτεροι μέσω "παγίων και διαρκών" αναγκών και από την άλλη ο ανόητος με τις ερωτήσεις του ...
Ασε μας ρε φίλε,κάνε μας την χάρη.
Εμάς κύριε μας ενδιαφέρει το άθλημα και όχι το βόλεμα κάποιων.
Αν θέλει το κράτος (η χούντα-ο εχθρός δηλ) να κάνει τον καλό,ας τους κάνει κάτι άλλο.Δεν χρειάζεται να φορτώνει το άθλημα με περιττά βάρη.
Ετσι κι αλλιώς από τους φόρους μας πληρώνονται όλοι ..!

Anonymous said...

Δεν λεμε οτι δεν εχετε δικιο τα λεφτα σας θελετε συμφωνω τι σας φταει ομως το παιδακι πιυ περιμενει αυτο το παιχνιδι και για 2σαββατοκυριακο του το χαλας γιατι ρε ακομη και σε αυτες της ηλικιες το παιζεις αρχοντας αντε παρε την σφυριχτρα σου και πανε δωσε λιγη χαρ σε αυτο το παιδι και ασε τα μα και μου αντε τσομπανιδες πηρατε μια καρτα και μια σφυριχτρα και νομιζετ ειστε καποιοι

Anonymous said...

Συνάντηση ΟΧΕ - διαιτητών
Η ΟΧΕ ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν θα γίνουν αγώνες στο χάντμπολ και αυτό το Σαββατοκύριακο (18-19/1), αφού οι διαιτητές συνεχίζουν την αποχή τους για δεύτερη εβδομάδα.


Όπως τονίστηκε, την προσεχή Δευτέρα (20/1) το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα των οφειλών.

Δεν το βλέπω με τίποτα , αν δεν πέσει το παραδάκι χλωμό το βλέπω. Ας παίξουν οι υπάλληλοι της ομοσπονδίας που αμείβονται πολύ καλά.

Anonymous said...

Προς φίλο 12:24. Δεν χρειάζεται διαιτητή το παιδάκι για να παίξει. Μπορούν να το διαιτητεύσουν οι προπονητές του ή κάποιο μεγαλύτερο παιδάκι. Δεν είναι υποχρεωτικό να είναι επίσημο το παιχνίδι. Το παιδάκι ευχαριστιέται και με το φιλικό και με το οικογενειακό δίτερμα.

Anonymous said...

Προς 5.17 σωστος εκανα λαθος δεν τον χρειαζεται εχεις απολυτο δικιο οποτε απο εδω και περα να σφυριζουμε εμεις τα ηλικιακα

Anonymous said...

Γιατί όχι; Στο εξωτερικό συνηθίζεται. Άλλωστε ο σκοπός στα ηλικιακά δεν είναι η νίκη αλλά η διαρκής βελτίωση ώστε να στελεχώσουν κάποια στιγμή τις μεγάλες ομάδες. Αν λοιπόν δεν υπάρχουν διαιτητές στα ηλικιακά δεν είναι και μεγάλο κακό. Σφυρίζεις εσύ. Τα παιδάκια πρέπει να παίξουν.

Anonymous said...

Μπορει να απαντήσει κανεις υπεύθυνα αν ο γιατρος της εθνικής είχε δώσει εντολή να παίρνουν τα παιδιά μας συμπληρώματα διατροφής; Τουλάχιστον ήταν επώνυμα. Αλλα δεν πρέπει να ενημερώνονται οι γονείς;