Κοπή πίτας ΣΥΠΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοπή πίτας ΣΥΠΧΕ

Σε ένα ζεστό περιβάλλον στο ξενοδοχείο «Philippion» στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥΠΧΕ) για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Παντελής Χατζηιωάννου, ο αντιπρόεδρος κ. Τόλης Αποστολίδης, τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Λευτέρης Σαρηγιαννίδης, Κώστας Αλεξιάδης, Γιάννης Στρατάκης, ο Πρόεδρος της ΕΣΧΘ κ. Δημήτρης Σαουλίδης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών κ. Σωκράτης Βακάλης, οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Νέων και Παίδων κ. Στέλιος Σεϊρεκίδης, Δημήτρης Δημητρούλιας, Νίκος Γεωργιάδης, πολλοί ακόμα προπονητές και άνθρωποι του αθλήματος.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ κ. Γιάννης Βαρελτζής ο οποίος έκανε έναν μικρό
απολογισμό των δράσεων- πεπραγμένων του Συνδέσμου την τελευταία τριετία.

Έπειτα ευχαρίστησε την ΟΧΕ για την στήριξη της, τον Δήμαρχο Πυλαίας- Χορτιάτη κ. Ιγνάτη Καϊτετζίδη, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σωκράτη Δωρή, τον Πρόεδρο της ΚΕΠΑΠ Γιάννη Καρτάλη, τα ξενοδοχεία «Philippion», «panorama», τον μεγάλο χορηγό την KEMPA. Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ εκ μέρους του ΣΥΠΧΕ καλή επιτυχία σε όλες τις Εθνικές μας ομάδες που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το επόμενο διάστημα.

«Θα μοιραστούν στα σωματεία 251.000 ευρώ»
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Παντελής Χατζηιωάννου είπε μεταξύ άλλων: «Συγχαίρω τον ΣΥΠΧΕ για το σημαντικό του έργο τα τελευταία χρόνια και την επιμόρφωση των προπονητών. Είναι ένας πραγματικά δραστήριος Σύνδεσμος που συμβάλλει στην ανάπτυξη του χάντμπολ. Η Ομοσπονδία του χάντμπολ παρότι μπορεί να μην φαίνεται, αλλά είναι οργανωμένη και σε πολύ καλύτερη μοίρα οικονομικά από πολλά άλλα αθλήματα στην Ελλάδα. Διεκδικούμε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια τουρνουά, τα οποία είναι κερδοφόρα και μπορούν να αποφέρουν χρήματα στην Ομοσπονδία που αυτές τις εποχές τα έχει ανάγκη για την ανάπτυξη και τις Εθνικές ομάδες. Η ΟΧΕ έχει κάνει πολλές ενέργειες ώστε να βοηθήσει αυτές τις δύο πολύ σημαντικές κατηγορίες του αθλήματος, όπως με τις αποσπάσεις προπονητών. Ήμασταν η μοναδική ομοσπονδία με τόσες αποσπάσεις και αντί αυτό να επαινεθεί, λοιδορήθηκε από κάποιους. Για να κλείσω με ένα ευχάριστο γεγονός, μετά από πολλές πιέσεις στον κ. Ανδριανό, η πολιτεία θα βγάλει ένα ποσό ύψους 251.000 ευρώ τα οποία θα δοθούν απευθείας στα σωματεία. Η ΟΧΕ έδωσε στη ΓΓΑ τη λίστα των σωματείων με τα στοιχεία τους και την δράση τους. Αμέσως μόλις τα χρήματα αυτά μπουν στα ταμεία στης ΟΧΕ θα περάσουν στα σωματεία με πλήρη διαφάνεια και θα ανακοινωθεί επίσημα πόσα χρήματα θα λάβει κάθε Σύλλογος».

Τιμή στους ομιλητές
Ο ΣΥΠΧΕ βράβευσε τους ομιλητές του 2ου σεμιναρίου προπονητών «HANDBALL- KEMPA 2014» που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη αυτό το Σαββατοκύριακο.
Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι κ.κ. Χέρμαν Μπρούερ, Δημήτρης Δημητρούλιας, Θόδωρος Τογανίδης, Νίκος Σφίγγος και ο Πέτρος Πένσος για την προσφορά του στο άθλημα. Τις απονομές έκαναν οι κ.κ. Παντελής Χατζηιωάννου, Τόλης Αποστολίδης, Λευτέρης Σαρηγιαννίδης, Δημήτρης Σαουλίδης και Ιάκωβος Μανές.

Σε Σαουλίδη, Χατζηπαρασίδη τα φλουριά
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ κ. Γιάννης Βαρελτζής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου με τα φλουριά να κερδίζουν ο Πρόεδρος της ΕΣΧΘ Δημήτρης Σαουλίδης και ο προπονητής των μικρών ηλικιών του Φιλίππου Βέροιας, Τάσος Χατζηπαρασίδης.

5 comments

Anonymous said...

παρταλλ.

Anonymous said...

ο προεδρος της ομοσπονδιας δουλευει ολον τον κόσμο - η γγα εβγαλε επιχορηγηση για 200 σωματεία και το ποσό που θα λάβουν τα σωματεία είναι γνωστό πριν τα χριστούγεννα και θα τα πάρουν μέσω ομοσπονδιών άρα να μην το παίζει σωτήρας του αθλήματος και να δώσει οδοιπορικά στους συλλόγουσ και να μην κάνει προσωπικές δημόσιες σχέσεις εις βάρος των σωματείων και να χρησιμοποιεί ως αλλοθι τα χρήματα της γγα και να τα δαπανά μόνο για λειτουργικές δαπάνες !!!

Anonymous said...

Κολλητέ, πρώτα θα πάρει λεφτά η Νέα Ιωνία, μετά τα φιλαράκια του και όποιο σωματείο γουστάρει αυτός, μετά θα πληρώσει τον Κρανάκη, και ότι μείνει θα πάρεις και συ, οκέυ; Τι δεν καταλαβαίνεις;

Anonymous said...

έχω περιέργεια να δω να ανακοινώνονται δημόσια τα ποσά που θα πάρει κάθε ομάδα !!! θα γελάσει καιτο παρδαλό κατσίκι

Anonymous said...

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ0301/2014 ΑΡ.ΠΡ. 5385

Προς: ΟΧΕ
ΚΟΙΝ.: ΚΕΔ,ΣΥ.Δ.Χ.Α,ΣΥ.Δ.Χ.ΠΑΤΡΑΣ,ΣΥ.Δ.Χ.ΑΜΑ.Θ,
ΣΥ.Δ.Χ.ΚΕΝ.ΜΑΚΕΔ.,ΣΥ.Δ.Χ.ΛΕΣΒΟΥ,ΣΥ.Δ.Χ.ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔ


Κύριε πρόεδρε,

Έχοντας εξαντλήσει όλη την υπομονή μας και την καλή διάθεση που μας χαρακτηρίζει ως ανθρώπους του αθλητισμού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αδυνατούμε να συμμετέχουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που απορρέουν από το θεσμό της διαιτησίας, τον οποίο υπηρετούμε πιστά όλα τα χρόνια. Η Ομοσπονδία θα πρέπει να φανεί συνεπείς ταχτοποιώντας τις οφειλές της προς τα μέλη του συνδέσμου μας ώστε να δώσει την απαιτούμενη ανάσα που θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στα έξοδα που προκύπτουν από τις μετακινήσεις και τις υποχρεώσεις που συνεχώς αυξάνονται λόγω της μείωσης του αριθμού των διαιτητών, που μπορούν, με δικά τους έξοδα να καλύπτουν τις ανάγκες των πρωταθλημάτων!
Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με την ελπίδα ότι θα δώσετε λύση στα χρόνια οικονομικά προβλήματα της διαιτησίας.
Με τιμή και εκπροσωπώντας το διοικητικό συμβούλιο του ΣΥΔΧΕΒΕ


Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας



Θεοδοσάκης Ιωάννης Δελόγλου Βασίλης

Άρχισαν οι αποχωρίσεις...