Πρωτιά για τη Νέων ανδρών στο τουρνουά της Δράμας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρωτιά για τη Νέων ανδρών στο τουρνουά της Δράμας

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Νέων αποτελούμενο από τους αθλητές του Βορείου κλιμακίου κέρδισε το τουρνουά της Δράμας, στο πλαίσιο των εορτασμών από τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης, αλλά και τα 10 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος χάντμπολ της Δράμας 1986. Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη επικράτησε και στα τρία παιχνίδια που έδωσε στην διοργάνωση, δείχνοντας πολύ καλό πρόσωπο. «Πιστεύω κάναμε αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις, παρότι η ομάδα μας δεν ήταν πλήρης και η συμμετοχή μας στο τουρνουά αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή. Σταθήκαμε αρκετά καλά με διάθεση και όρεξη. Είχαμε μία σοβαρή παρουσία. Είδαμε τις δυνατότητες και την ποιότητα των αθλητών.

Παίξαμε με τρεις διαφορετικές ομάδες που η κάθε μία είχε την δική της ταυτότητα και
ανταποκριθήκαμε σε όλες τις περιπτώσεις. Οι αθλητές πήραν τις οδηγίες για το επόμενο διάστημα και οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στην Νότιο Ελλάδα με στόχο τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού», ήταν το σχόλιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού.
Στο τουρνουά έλαβε μέρος και η Εθνική Εφήβων, η οποία προετοιμάζεται επίσης για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Ιατρούδης επεσήμανε: «Αρπάξαμε αυτή την ευκαιρία που μας έδωσε η Δράμα να πάρουμε μέρος σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά. Έχουμε 70 ημέρες μπροστά μας για να δουλέψουμε και να είμαστε πανέτοιμοι για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού. Χρειαζόμαστε τέτοια τουρνουά, ώστε να προετοιμάσουμε κατάλληλα τους αθλητές για τις διοργανώσεις, αλλά μετέπειτα και για την Εθνική Ανδρών».
Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού Μιχάλης Μλεκάνης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Παπαεμανουήλ και πολλοί φίλαθλοι του χάντμπολ.

Τα αποτελέσματα
Εθνική Εφήβων- Δράμα 1986 20-22
Αερωπός Έδεσσας- Εθνική Νέων 27-28
Εθνική Εφήβων- Εθνική Νέων 19-30
Αερωπός Έδεσσας- Δράμα 1986 28-18
Εθνική Νέων- Δράμα 1986 22-17
Εθνική Εφήβων- Αερωπός Έδεσσας 27-26

No comments