Ξεκινά το τουρνουά στη Δράμα - Η Νέων στη θέση του Μαυροβουνίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκινά το τουρνουά στη Δράμα - Η Νέων στη θέση του Μαυροβουνίου

Με δύο Εθνικές ομάδες θα διεξαχθεί το τουρνουά που διοργανώνει ο Δήμος Δράμας και η Δράμα 1986 για την επέτειο 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης, αλλά και των 10 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος χάντμπολ του Συλλόγου. Η Εθνική Νέων αποτελούμενη από παίκτες του Βορείου κλιμακίου, υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού τεχνικού Στέλιου Σεϊρεκίδη θα δώσει το παρόν στο τουρνουά αντί της Εθνικής Μαυροβουνίου που δεν θα πάρει μέρος λόγω ξαφνικού κωλύματος. Αυτή η εξέλιξη είναι πολύ θετική για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που του δίνεται η ευκαιρία να δώσει τρία πολύ δυνατά
παιχνίδια και ουσιαστικά να πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την Εθνική Εφήβων. Και οι δύο Εθνικές μας ομάδες προετοιμάζονται για τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων του 2014 στις αντίστοιχες ηλικιακές κατηγορίες. Η είσοδος στους αγώνες είναι ελεύθερη.

Έτσι το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 26/10
Δράμας 10:00 Εθνική Εφήβων- Δράμα 1986
Δράμας 12:00 Αερωπός Έδεσσας- Εθνική Νέων
Κραχτίδη 18:30 Εθνική Εφήβων- Εθνική Νέων
Κραχτίδη 20:30 Αερωπός Έδεσσας- Δράμα 1986
Κυριακή 27/10
Δράμας 10:00 Εθνική Νέων- Δράμα 1986
Δράμας 12:00 Εθνική Εφήβων- Αερωπός Έδεσσας

22 comments

Anonymous said...

Μια απορια εχω.Ποσο δυσκολο ηταν να οργανωσει η νεων ενα καμπ με παικτες απο ολη την ελλαδα.Δεν μπορεις ομοσπονδια ουτε αυτο να κανεις τοτε μην δηλωνεις συμμετοχες.Φτιαχνεις εθνικες ομαδες δυο ταχυτητων.Και δεν θελω να πιστεψω οτι δεν ηθελε ο προπονητης να εχει ολους τους παικτες και να δουλεψει.Ολα ειναι υπο διαλυση.Βορειο κλιμακιο νοτιο ανατολικο δυτικο και μετα θελουμε να βγαλουμε αθλητες για την ανδρων.Αναγκαζεται ο προπονητης και καλει 20 ατομα για να κανει προπονηση απο τους οποιους οι μισοι θα ειναι εκτος.Και καποιους που θα παρει απο τον νοτο θα ειναι εκτος κλιματος και ομαδος γιατι απλα δεν θα εχουν δουλεψει ολοι μαζι.Αυτα ειναι γνωστα και απο την εφηβων.Εγω απλα τα γραφω μηπως φιλοτιμηθει κανεις απο την οχε και δει που πηγαινει το αθλημα.Δεν ξερω ποσοι συμφωνουν με αυτα που γραφω αλλα και αλλες αποψεις θα ειναι θετικες αν θελουμε να φτασουμε και να καμαρωνουμε τις εθνικες μας ομαδες.

Anonymous said...

η νεων υπαρχει για να λεμε οτι εχουμε ομαδα σε αυτη την ηλικια. η εφηβων του ιατρουδη ειναι εκεινη που ολοι περιμενουν οτι κατι θα γινει στο μελλον.

Anonymous said...

Σ' αυτή τη χώρα έχουμε πληθώρα παραγωγής ηλιθίων. Έφτασε η ώρα ν' αρχίσουμε εξαγωγική δραστηριότητα μπας & έρθουμε στα ίσα μας.

Για πες μας ρε γατόνι 4:50, που την είδες την εθνική νέων να παίζει που έχεις & άποψη; Αν ονομάζεις εθνική νέων την ομάδα που ο Σεϊρεκίδης στήνει για να προμοτάρει το βορειοελλαδίτικο handball τότε θα συμφωνούσα μαζί σου.

Anonymous said...

4:50 δυο απο την νεων ειναι κιολας στην ανδρων.Αλλα τοσες αποσπασεις εγιναν η νεων δεν θα εχει προπονητη στον νοτο;Που μας καταντησαν να χωριζομαστε σε βορρα και νοτο για ενα αθλημα.Η απολυτη ξεφτυλα κυριοι της οχε.

Anonymous said...

o 4.50 ειμαι και επιμενω. την εχω δει την ομαδα σαν εφηβων σε μεσογειαδα στην πορτογαλία και στα προκριματικα του ευρωπαικου στην τσεχια. μονο 3 παιχτες της χανθ μπορουν να κανουν κατι. οι υπολοιποι μετριοτητες. μακαρι να διαψευστω τον απριλιο αλλα δεν το βλεπω.

Anonymous said...

Καλα ασε καταλαβαμε.Μυρωδιας του αθληματος εισαι.Καλο θα ειναι να βλεπεις αλλο αθλημα.Αν μας ελεγες και ποιοι της χανθ θα καταλαβαιναμε ποιος εισαι.Αλλα δεν εχω κατι με τα παιδια.Ολα ειναι αξια και μονο που ασχολουνται με το χαντμπολ.Αλλα κατι σαν κι εσενα μακρυα απο το αθλημα και κανε μας την χαρη μην ξαναπαρακολουθησεις αγωνες τους.Να πηγαινεις βολτα οταν παιζουν.Αλλα με τετοιους κομπλεξικους που να παει μπροστα το αθλημα.Υποθετω πως μονο αγωνες της χανθ βλεπεις.Εισαι απο αυτους που δεν θελεις να διαψευστεις τον απριλιο.Παιδια καντε την προσπαθεια σας και αφηστε τους ανεγκεφαλους στο παραληρημα τους.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Anonymous said...

4:50κοροιδο ο Σειρεκιδης ε;Πηρε 19 παικτες.Επρεπε να παρει τρεις.Ποτε θα σταματησετε να γραφετε βλακειες.Να πειτε και κατι καλο να εμψυχωσετε τα παιδια.Απο αλλη χωρα εισαι;Δεν εισαι ελληνας;Με αυτους που θα επιλεξει με αυτους θα πας και αυτους να στηριξεις.Οταν μιλαμε για εθνικη ομαδα δεν υπαρχει χανθ παοκ φιλιπος διομηδης αεκ.Η ομαδα ειναι μια και ολοι εχουν ενα κοινο στοχο.Οσο για το ποιοι παικτες θα φτασουν να παιξουν στην ανδρων αυτο θα το δειξει ο χρονος.Ολοι κανουν την προσπαθεια τους και μπραβο τους.Παμε δυνατα παιδια......

Anonymous said...

Ρε 4:50 για ενα πραγμα δεν υπαρχει περιπτωση να διαψευστεις.Για το οτι εισαι βλακας και ασχετος.Μετριοτητες οι υπολοιποι παικτες.οχε να τον κανετε ομοσπονδιακο να τους βγαλει απο την μετριοτητα.Τελικα εισαι γελοιος.

Anonymous said...

φιλαρακι αυτη ειναι η αποψη μου τι να κανουμε αν σε στεναχωρει γιατι μπορει να νομιζεις οτι ο γιος σου ειναι ο καραμπατιτς. το να λεμε μπραβο και παμε γερα και τους φαγαμε δεν τους δινει ουτε ταλεντο, ουτε σωματοδομη και προσοντα. δεν ειδες ομως που εγραψα οτι η εφηβων εχει καλο υλικο και οτι θα ειναι αποτυχια αν δεν προκριθει σε τελικη φαση? εσεις οι μπαμπαδες ειστε πολυ επικινδυνοι τελικα.

Anonymous said...

Μαλλον εσυ εισαι μπαμπας και πες μας πως μπορεις και κρινεις οτι θα ειναι αποτυχια αν δεν περασει η εφηβων.Σου ειπα και πριν οτι ολα τα παιδια ειναι αξια που ασχολουνται με το χαντμπολ.Αλλα ενα ειναι σιγουρο.Οτι ο καραμπατιτς δεν θα εχει τετοιους τυπους σαν κι εσενα στην χωρα του.Αφου δεν υπαρχει ταλεντο και σωματοδομη γιατι παρακολουθεις χαντμπολ;Απλα εισαι απο αυτους πολυ κο κο κο και αυγο τιποτα.Δεν σου ξαναπαντω γιατι δεν αξιζει.Κατσε στην μιζερια σου και παρε χαρτι να βαθμολογεις τα παδια.Οσοι διαβασουν θα καταλαβουν οτι εισαι ο κυριος πουθενας.Περιμενε τον απριλιο οπως ειπες να δικαιωθεις.

Anonymous said...

και καλα θα κανεις γιατι εισαι στο επιπεδο του χειροκροτητη. αντε καληνυχτα

Anonymous said...

Ρε 12:42 οι τρεις της χανθ ειναι καραμπατιτς;πρεπει να το εχεις σπουδασει το χαντμπολ.αν οι αλλοι ειναι μπαμπαδες εσυ τι εισαι;πραγματικα αν ξαναδιαβασεις τι γραφεις θα κανεις χαρακιρι.εγω θα ελεγα να παρεις την θεση του σειρεκιδη και να πεις στην οχε οτι δεν τους κατεβαζεις να παιξουν γιατι δεν ε χουν ταλεντο και σωματοδομη.ντροπη και παλι ντροπη.

Anonymous said...

Καλυτερα χειροκροτητης παρα κριτης και δικαστης.Καληνυχτα.

Anonymous said...

αν μαθεις να διαβαζεις θα κανω οντως χαρακιρι. οι τρεις της χανθ ειναι αυτοι που ξεχωριζουν απο τους υπολοιπους. στο κατω κατω αυτη ειναι η αποψη μου και δικαιωμα μου. τα μεχρι τωρα αποτελεσματα μιλανε απο μονα τους. 22 γκολα απο Δανία και 9 απο Σερβια αν δεν σου λενε τιποτα, εμενα μου λενε. δεν απαντω αλλο. δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις.

Anonymous said...

μάλλον κάποιοι δεν κατάλαβαν τι έγινε. οι αθλητές του βορείου κλιμακίου της νέων είχαν κληθεί για προπονήσεις το σ/κ 26-27/10 αλλά μετά την ακύρωση της συμμετοχής των εφήβων του Μαυροβουνίου πήραν τη θέση τους στο τουρνουά της Δράμας. οπότε όλη αυτή η γκρίνια περί βορρά-νότου και τα σχόλια για τα παιδιά που στηρίζουν ένα μισοπεθαμένο στην Ελλάδα άθλημα είναι τουλάχιστον υπερβολικά.

Anonymous said...

Μαλλον καποιοι καταλαβαν τι εγινε.Αλλα ο κυριος που γραφει ζει σε ορφανο κοτετσι και με μυαλο κοτας.Καταλαβαινεται τι παθαινει καποιος χωρις μυαλο και σεξ.Θελει να παρασυρει την συζητηση προς τα εκει που θελει αυτος,εχοντας προβλημα που δεν μπορω να το εξηγησω εγω παρα μονο ο γιατρος.Θα του προτεινα να παει μια εκδρομη,να κανει σεξ,και να παιρνει ενα με δυο χαπια την ημερα.

Anonymous said...

Να πειτε οτι θελετε αλλα μακρυα απο τα παιδια με χαρακτηρισμους τυπου "μετριοτητα εκτος απο τρεις".Για να εχει κυρος γραψε μας ποιος εισαι και να μας πεις που ειδες τα παιχνιδια και με τι γνωσεις κρινεις.Αλλα ολοι καταλαβαν τι σκοπο εξυπηρετεις.

Anonymous said...

φιλαρακι μου δεν το παω πουθενα αλλα απορω αν εχεις συμφερον τελικα να γραφεις υπερ ενω τα αποτελεσματα ειναι αδιαψευστα. δυστυχως οσο και να νομιζεις οτι με προσβαλλλεις, με σεξ ή ανευ μεσα απο το κοτετσι ή εξω με προβλημα ή χωρίς τα 22 γκολ διαφορα απο τη δανια δεν αλλαζουν. η δανια που προκριθηκε τελειωσε 13η στο παγκοσμιο. λυπαμαι ειλικρινα αν διαφωνεις αλλα αυτη ειναι η εικονα της ομαδας μας και του χαντμπολ μας διεθνως. καλυτερο θα ηταν να ασχοληθούμε με το τι εφταιξε και τι θα πρεπει να γινει απο δω και περα.

Anonymous said...

τελικά φίλε 8:34 τα σχόλια δεν ήταν καθόλου υπερβολικά γιατί σύμφωνα με τον 10:57 εδώ έχουμε να κάνουμε με ολόκληρη πλεκτάνη όπου εμπλέκονται ομοσπονδία, προπονητές, ομάδες του εξωτερικού κλπ. μη χειρότερα!!! και για να μην κουράζεται ο 10:57 εγώ την κάνω από τώρα για εκδρομή και σεξ (καλή ιδέα). εκείνος ας πάρει τα χάπια γιατί φαίνεται ότι στην βραδυνή έξοδο δεν θα κάνει λεζάντα στον κύκλο του για την απουσία του γιού του με την εθνική ομάδα και αυτό του δημιουργεί σύγχυση.

Anonymous said...

Παιδια εγω ειμαι αυτος που εγραψε το πρωτο σχολιο.Αυτο που ηθελα να πω ηταν οτι καποια πραγματα γινονται με προχειροτητα.Και οτι μια ομαδα δεν δενει με προπονησεις πανω κατω.Λαθος που κρινετε τα παιδια και δεν μιλησε κανεις για πλεκτανη.Αφηστε να δουμε τι μπορουν να κανουν εστω κι ετσι.

Anonymous said...

Πραγματι αυτο το ΄΄μετριοτητα εκτος απο τρεις΄΄δεν ειναι χαρακτηρισμος για παιδια που ονειρευονται και ιδρωνουν .Αλλα το δικαιωμα στην κριτικη για τους καλυτερους δεν το εχουν μονο οι ΄΄ειδικοι΄΄ που σε καθε διοργανωση βγαζουν ΄΄πολυτιμοτερο παικτη ΄΄και καλυτερους σε καθε θεση.
Ο αθλητισμος και ειδικα οι ομαδες ειναι ΄΄εταιριες θεαματος΄΄ και οπως σε ολα τα θεαματα ο καθε θεατης εχει γνωμη για αυτο που βλεπει.
Ειδα τα παιχνιδια στη Δραμα σαν απλος φιλαθλος και απο τις εθνικες ομαδες ξεχωρησα τον Σαββα της εφηβων και το δεξι εξτρεμ της Εδεσσας που εκτος απο την ομαδα του επαιξε και με την εθνικη νεων.
Και οι δυο που προανεφερα ειναι για τις ομαδες τους ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ

Anonymous said...

1:34 μπραβο. Εχει διαφορα τι λες και πως το λες.Ειπες οτι απο αυτα που ειδες ξεχωρισες τους δυο δεν ειπες οτι οι υπολοιποι ειναι αχρηστοι.Εγω στον μηδενισμο των υπολοιπων παιδιων διαφωνησα.Οταν καποιος ειναι καλος φυσικα και να ακουγετε για να ανταμειφθει η προσπαθεια του.Και στους υπολοιπους λεμε ενα μπραβο και να συνεχισουν ναωπροσπαθουν.