Βριληττός: Ξεκινά σήμερα με τη συνέντευξη τύπου και το σεμινάριο των προπονητών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βριληττός: Ξεκινά σήμερα με τη συνέντευξη τύπου και το σεμινάριο των προπονητών


Οι δράσεις του «Βριληττός 2013» αρχίζουν από σήμερα, Κυριακή 28 Απριλίου, με την επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στη 13:00 στο ξενοδοχείοHoliday Inn (40,2 χιλιόμετρο Αττικής οδού) παρουσία του Δημάρχου Βριλησσίων Κώστα Ιωαννίδη, του Γενικού Γραμματέα της ΟΧΕ Νίκου Γραμματικού, του Υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων του τουρνουά Άκη Βαλαβάνη, του Προέδρου του ΕΣΝ Βριλησσίων Βασίλη Σκουλά και του Προέδρου του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου.


Ποιοι είμαστε
Η Οργανωτική Επιτροπή του «Βριληττός» απαρτίζεται από 10 γονείς που λατρεύουν το χάντμπολ και διαθέτουν απλόχερα την εθελοντική τους προσφορά στο τουρνουά και το άθλημα. Αυτοί είναι οι:
Πρόεδρος: Δημήτρης Κοτσιώνης
Αντιπρόεδρος: Κατερίνα Ψωμιάδου
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Άκης Βαλαβάνης

Γενικός Γραμματέας: Παναγιώτης Ζωγραφίδης
Ειδική Γραμματέας: Ιωάννα Λιανού
Μέλη: Μανώλης Τωμαδάκης, Πέτρος Κορκολής, Στέλιος Κελαντώνης, Κοσμάς Φουρνάρης, Στάθης Λάσκος, Ευτύχης Γλαράκης.


Μετάδοση Live Streaming
Οι διοργανωτές εξασφάλισαν επίσης την μετάδοση σε Live Streaming της τελευταίας ημέρας του τουρνουά την Τετάρτη 1η Μαϊου σε συνεργασία με το Sportshero.gr, που θα μεταδοθεί και από την ιστοσελίδα της ΟΧΕ, www.handball.org.gr
Πιο συγκεκριμένα σε Live Streaming θα μεταδοθεί ο αγώνας επίδειξης Παμπαίδων με μικτή ομάδα μίνι, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του τουρνουά, καθώς και οι απονομές.

Κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τα παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα έχουν ενεργό ρόλο στο τουρνουά, αφού την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου και ώρες: 11:00-13:30, θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο να παρακολουθήσουν τους αγώνες, αλλά και να προπονηθούν από επίλεκτους διεθνείς αθλητές και προπονητές. Μάλιστα καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά, στο κλειστό γυμναστήριο θα υπάρχει κουμπαράς για την ενίσχυση του σημαντικού έργου του Οργανισμού.

Διεθνής αίγλη στο σεμινάριο προπονητών
Μία από τις παράλληλες εκδηλώσεις του «Βριληττός» είναι και το Διεθνές Σεμινάριο Προπονητών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥΠΧΕ). Στο πρακτικό σκέλος του σεμιναρίου την Κυριακή 28 Απριλίου το διάστημα 15:00-17:00 στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ, ο αρχιπροπονητής της Γαλλικής Ομοσπονδίας Χάντμπολ Γκι Πετιζιράρ θα προπονήσει την Παμπαιδική ομάδα του ΕΣΝ Βριλησσίων μαζί με κάποιους επίλεκτους αθλητές από αυτούς που θα συμμετέχουν στο τουρνουά Μίνι. Το θεωρητικό σκέλος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου 2013 και ώρα 17:30-22:00 στο ξενοδοχείο Holiday Inn. Ο Προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέων της Γαλλίας και υπεύθυνος ανάπτυξης των «Τρικολόρ» θα είναι κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου, ενώ οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει την παρουσία άλλων δύο σπουδαίων προπονητών-ομιλητών. Πρόκειται για τον 47χρονο Μιχάιλο Ραντοσάβλιεβιτς, πρωταθλητή στο παρελθόν με την φανέλα του Πανελληνίου, που είναι προπονητής μικρών ηλικιών της Παρτιζάν και προπονητής τερματοφυλάκων της ανδρικής ομάδας και τον Αλεξάνταρ Μπίρκοβιτς πρώτο προπονητή της Παρτιζάν, τεχνικό της Εθνικής Νέων της Σερβίας νεότερο προπονητή στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ!

Πρόγραμμα



No comments