Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ μέσα στο Δαϊς 21-24 τον Δούκα. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ μέσα στο Δαϊς 21-24 τον Δούκα.


Το δεύτερο φαβορί (μετά τον Διομήδη) για να φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος έγινε η ΑΕΚ μετά την μεγάλη νίκη της με 24-21 επί του Δούκα στο Δαϊς για την 21η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Η «Ένωση» μετά από αυτή της τη νίκη εξασφάλισε και μαθηματικά την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μία αγωνιστική πριν το φινάλε.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Δούκας έλεγχε το παιχνίδι και μάλιστα προηγήθηκε 11-9 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της και πήρε κρίσιμα γκολ από τους Μπαλωμένο και Αλβανό, οι οποίοι σκόραραν 13 τέρματα από την περιφέρεια. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η «Ένωση» ήταν πιο ψύχραιμη και έφτασε στην πολύτιμη νίκη.

«Είχαμε καθαρό μυαλό» 


Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Καφφάτος επεσήμανε: «Ήταν ένα όμορφο και δυνατό ματς. Ο Δούκας έτρεξε, εμείς στο τέλος είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Βγάλαμε σημαντικές άμυνες και είχαμε καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία του ματς».

Από την πλευρά του Δούκα ο Νίκος Μουντζουρίδης τόνισε: «Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας στο δεύτερο ημίχρονο και γι αυτό δεν καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε ανάλογη απόδοση με το πρώτο. Δεχθήκαμε πολλά γκολ σε καίρια σημεία από τον Αλέξη Αλβανό, που κρατούσε την ΑΕΚ στο ματς».

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΑΕΚ 21-24

Τα δεκάλεπτα: 4-4, 8-8, 11-9 (ημχ.), 14-14, 17-18, 21-24

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 1, Στουμπής Π., Μουντζουρίδης 12, Ντούνης, Τόμπρος, Τζηράς 1, Γκέρτσος 3, Ζαμπούνης 1, Νικολαϊδης 3, Αργυράκης, Στουμπής Δ., Αραπακόπουλος, Μαγκαφουράκης, Μισαηλίδης, Γεωργιάδης, Κοτελίδας.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 3, Γεωργιάδης 4, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 7, Τσακνής, Σύγγαρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Αλβανός 6, Ναουμίδης, Τσαούσης 1, Παπαδιονυσίου 3, Κουρέτας, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.
Διαιτητές: Σκλαβενίτης- Ανταλής,
δίλεπτα: 4-4, πέναλτι: 2/4-0/0.

17 comments

Anonymous said...

Μπακαούκα είσαι πολύ λίγος. Ξέρεις γιατί.

Anonymous said...

τί έκανε?

Anonymous said...

και εσεις στο δουκα ειστε τιποτα!!! πουθεναδες!! ξερετε γιατι....

Anonymous said...

κι εσυ εισαι μεγαλος βλακας!!! ξερεις γιατι...

Anonymous said...

Μπακαουκα κρυψου πισω απο τους ψηλους της ομαδας σου. Ξερεις για ποιο λογο.

Anonymous said...

Φιλε Μπακαουκα μην Χαλας την τοσο καλη εικονα που εφτιαξες .Λαθος σου αυτο που εκανες στο παιχνιδι , οτροπος που πανηγυρισες.Γινε παλι αυτος που παιζει για την φανελλα οπως ξερεις να κανεις αλλα οχι με τους αντιπαλους οτι και πικρια να εχεις π.χ Κρανακης γιατι μαθαινουν και οι πιτσιρικαδες.

Anonymous said...

θα αλλαξει το τροπο πανυγηρισμου του!!!! οταν εσεις δε θα κρυβεστε πισω απο τα πληκρολογια.. τελικα ειστε πιο "κοντοι" απο αυτον!!!!

Anonymous said...

Δικαιωμα του πανηγυριζει οπως θελει. Αν ειναι μαγκας οτι εχει να πει να το λεει στα ισα και οχι να κανει καραγκιοζιλικια.

Anonymous said...

Ανταλή άλλαξε το επίθετο σου σε Αεκτζή. Ξέρεις γιατί. Με το βαμβάκι για να στείλεις την κούλα στον τελικό. Αλλά εκεί θα περάσει καλά. Και 80-20 να είναι η διαιτησία, ο Διομήδης δεν μασά.

Anonymous said...

Ρε σεις κοφτε τις σπόντες, δεν είμασταν όλοι στο γήπεδο για να ξέρουμε τί παίχτηκε.Μας έχει γραμμένους εδώ και καιρό κ ο ΟΤΕ-TV (μετά θέλουν και συνδρομές τρομάρα τους).
Πείτε στα ίσια τί έγινε να μάθουμε κ εμείς

Anonymous said...

Βαζελογαβράκια στις τρύπες σας μέχρι να φτιάξατε ομάδες χάντμπολ ανύπαρκτοι.Μέχρι τότε μαγκιά πίσω απο το δούκα και τον κάθε διομήδη.Κοτάρες.

Anonymous said...

Τους πανηγυρισμούς του παπαδιονυσιου, του τσακνη και του Γεωργιάδη δε σας πειραξαν; Έχετε να πείτε και για τον Αλβανό; Νομίζω είδα και τον αλεπούδεα να χαίρεται.... Λίγο ντροπή να έχετε!!!!!!

Anonymous said...

Αφού ο κάθε πικραμένος λέει τη "μαρλαπέρδα του", θα πω και γω τα δικά μου.

Ο Κρανάκης είναι αυτός που πρώτος προκάλεσε τον Μπακαούκα. Στο 14' του 1ου ημιχρόνου τον είδα να σηκώνει ελαφρώς το αριστερό του φρύδι και να στραβοκοιτάει τον Μπακαούκα. Στη συνέχεια κατέβασε το φρύδι (μεγάλη προσβολή) και το γήπεδο ξεσηκώθηκε εναντίον του.

Άρα ο Μπακαούκας δικαίως πανηγύρισε τα γκόλ που έβαλε.

Α ρε Μπακα... τι έχεις ακούσει & εσύ τόσα χρόνια.

Τελικά από που κλάνει το μπαρμπούνι;

Anonymous said...

2.17 Για πες μας που σε αδίκησε ο Ανταλής για να καταλάβουμε ,γιατί όσοι είμασταν στο γήπεδο είδαμε μια διαιτησία 50-50 που δεν ασχολήθηκε κανένας και όλοι παραδέχτηκαν ότι οι διαιτητές ήταν σωστοί και αντικειμενικοί.Ας κοιμηθείς τώρα και αύριο μας λες το νέο σου όνειρο που είδες

Anonymous said...

Τελικά το καλυτερο σχολιο στο blog το ειχε γραψει ο γέροντας παστιτσιος σχετικα με τη μιζερια του νεοέλληνα.
Κολλάει σε κάθε δημοσίευση, δίπλα σε κάθε σχόλιο.
Για να σταματήσουμε τις μαλακιες... δικαίωμα του Κρανάκη είναι να μην καλει τον Μπακαούκα στην εθνική και δικαίωμα του Μπακαούκα να πανηγυρίζει όπως γουστάρει (εντός των ορίων εννοείται).

Προς τον 2:10
ρε φίλε αν ο Μπακαούκας είχε πει κάτι μπροστά στον Κρανάκη, τότε θα έλεγες να αφήσει τις μαγκιές και να αποδείξει πόσο γάτος είναι μέσα στο γήπεδο.
Τώρα που το κάνει στο γήπεδο του λες να τα πει μπροστά του.
Δεν έχετε το θεό σας...
Ε ρε Σαμαρας-Βενιζελος-Κουβελης που σας χρειάζεται!!!!

Anonymous said...

Γιατί σβήνονται μηνύματα μη υβριστικά κατά της ΑΕΚ; Τόσο σας πονάει που διαλύεστε παντού; Αχ αεκάκι είσαι πολύ μικρή λιμνούλα, όπως είχε πει και ο ντέμης.

ΥΓ: Συγχαρητήρια για την άνοδο στο μπάσκετ, έστω και αν σφάξατε τον Ηρακλή.

Anonymous said...

Με τα κοιτάγματα Μπακαούκα - Κρανάκη δεν ασχολούμαι.
Για την αφρικάνικη άμυνα man to man στου διαόλου τη μάνα που επέλεξε ο Κρανάκης στο τελευταίο δεκάλεπτο, και τον καθαρίσανε σαν μήλο, δεν θα πει ΤΙΠΟΤΑ κανείς; Τότε έκανε τη διαφορά η ΑΕΚ. Πέταξε άλλο ένα παιχνιδάκι ο πολυνίκης. Λάθος;