Ένταση στο Κιλκίς με τον ΓΑΣ να παίρνει τη νίκη από τη ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ένταση στο Κιλκίς με τον ΓΑΣ να παίρνει τη νίκη από τη ΧΑΝΘ


Την εξαιρετική χρονιά που διανύει στην φετινή Α1 Ανδρών επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ο ΓΑΣ Κιλκίς. Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη επικράτησε 19-18 της ΧΑΝΘ και στρογγυλοκάθισε στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά 7 πόντων από τον 6ο Αερωπό Έδεσσας.Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν: «Μετά το τέλος του αγώνα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι και κινήθηκαν προς του διαιτητές και με την παρέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκαν».

ΚΙΛΚΙΣ-ΧΑΝΘ 19-18


Τα δεκάλεπτα: 5-2, 9-5, 11-7 (ημχ.), 13-11, 16-15, 19-18 ΚΙΛΚΙΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Κριεζής, Τζιώκας, Πίτος 3, Κυπραίος 7, Καλπακίδης, Δούγιας 1, Γρηγοριάδης 4, Γιαβασίδης, Χοτζούδης 1, Δελημύτης, Δημάκης 2, Μαραντίδης, Τριανταφύλλου, Δεληγιάννης 1, Σκάρλος

ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Λοΐζος, Μπουκοβίνας, Παπαδόπουλος Π, Σεϊρεκίδης 2, Ανανιάδης, Σαρηγιαννίδης 1, Σπυρόπουλος 5, Παντελίδης 2, Κόντης 2, Κουρουμλίδης, Παπαδόπουλος Θ. , Τάτσης 3, Δέσπος, Αργυρίου 2, Κοκτσίδης 1, Παπαδόπουλος Ν.

Διαιτητές: Δεληγιαννίδης-Νάσκος Δίλεπτα: 8-6 Πέναλτι: 2/2-2/6 Αποβολές: 55:42 Τριανταφύλλου (επικίνδυνο παιχνίδι-κρατήθηκε δελτίο γιατί κινήθηκε απειλητικά στους διαιτητές), 59:21 Πίτος (εξύβριση αντιπάλου-κρατήθηκε δελτίο)- 59:21 Σπυρόπουλος (εξύβριση και πέταξε τη μπάλα στον αντίπαλο-κρατήθηκε δελτίο).


70 comments

Anonymous said...

parte tis sfyrixtres apo deligiannidi-nasko oso einai kairos...oi anthrwpoi einai EPIKINDYNOI kai gia to athlima,alla kyriws gia tous athlites...

Anonymous said...

Απόκριες έχουμε,να μη δούμε καρναβαλάκια; Τόσο ανίκανα άτομα σαν αυτά τα δύο δεν έχουν περάσει από τα γήπεδα! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Anonymous said...

Πραγματικα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ,ρωτηστε και εμας εδω στην Δ Μακεδονια τι γινεται με αυτους και ιδιαιτερα με τον Δεληγιαννιδη.Και στα ηλικιακα τα κανει μονιμα μανταρα.Δεν υπαρχει καποιος να του πει οτι το πλεξιμο του παει καλυτερα απο την διαιτησια;;;

Anonymous said...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΧΑΝΤ-ΜΠΟΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΖΕΣΤΑ ΖΕΣΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ(ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ)ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΟΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ....ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ....ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ...ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 1+1/2 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΣΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ....ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ "ΤΥΧΑΙΟΙ" ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΨΥΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ....

Panayiotis Bekiaris said...

Ευχαριστώ για την δικαίωση ...για την ηθική δικαίωση της ανικανότητας των συγκεκριμένων διαιτητών.
Τους ξαναβάλετε να διαιτητεύσουν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να με εκθέσετε στον κόσμο της χειροσφαίρισης ως γραφικό που αναφέρθηκα στην ανάρτηση
Δεληγιαννίδης-Νάσκος - Χάντμπολ= 1-0. Προφανώς δεν σας άρεσε και σας ενόχλησε.
Τώρα έγινε το 2-0. Τώρα; Τώρα τι θα κάνετε; Τώρα τι δικαιολογία θα βρείτε;
Μπράβο. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.
Σας ευχαριστώ που με δικαιώσατε ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.
Σας ευχαριστώ θερμά.

Το αγαπάω το άθλημα που υπηρετούμε. Απο αγάπη και ενδιαφέρον για την ανάδειξη του αθλήματος μας κάνω ότι κάνω.
Μερικοί που αμείβονται όταν τους θίγεις την δουλειά τους νομίζουν ότι έχουν εχθρούς. Κάνετε λάθος. Απο ενδιαφέρον και αγάπη γίνονται όλα τα σχόλια με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. Τι να την κάνω την δικαίωση στην πραγματικότητα; Μου χρειάζεται;
Προφανώς όχι.
Καλύτερα με 3 4 5 ζευγάρια να βγεί όλο το πρωτάθλημα παρά με πειράματα στην πλάτης μας. Φτάνει αυτο το θέμα με την αμοιβή.Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και οι θυσίες όλων είναι πολύ μεγάλες. Προσοχή στις τελευταίες αγωνιστικές μην συμβούν πράγματα και καταστάσεις που θα μας πάνε πίσω....πολύ πίσω.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού θα πρέπει να πληρώνονται οι διαιτητές και με την συναίνεση και των δύο σωματείων και του παρατηρητή. Αθροιστικά εάν δεν έχουν βαθμολογία ΠΑΝΩ απο 90 ΒΑΘΜΟΥΣ δεν θα πληρώνονται. (33.3 ΈΚΑΣΤΟΣ). Φτάνει ποια.
Πρέπει να παίζονται τα παιχνίδια 50-50 σε όλα τα γήπεδα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Πρέπει να καθαρίσει ο χώρος απο ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. Τέρμα. Απο χθες και όχι από σήμερα.Όποιος έχει κόσμο στο γήπεδο τα βγάζει τα χρήματα.Με υποχρεωτικό βίντεο σε όλα τα παιχνίδια απο την Ομοσπονδία για να κριθούν και οι κρίνοντες.

Εσείς πρέπει να μειώσετε τον εγωισμό σας και να δείτε τα κενά και τις αδυναμίες σας.
Και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να ανέβουμε ένα ένα τα σκαλιά της ανηφόρας. Γιατί έχουμε πολύ ανηφόρα μπροστά μας. Η ποιότητα ΜΑΣ είναι πολύ πίσω είτε στα σωματεία, είτε απο παράγοντες, είτε στους προπονητές, είτε στους διαιτητές.
Όποιος το καταλάβει γρηγορότερα τόσο καλύτερα. Η θέση μας δεν είναι το δίκαιο ΜΟΝΟ των ομάδων μας. Δεν είναι ΜΟΝΟ το σωματείο μας.

Ποιος θα βάλει το καλό του Χάντμπολ πάνω από το σωματειακό ή προσωπικό όφελος;
Αυτούς χρειαζόμαστε. Αυτούς θέλουμε.
Λυκοφιλίες και μαχαιρώματα τα ξέρουμε. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.?

το διαβασα και εχει απολυτο δίκιο.

Panayiotis Bekiaris said...

εγω μιλάω με ονοματεπώνυμο.
Με λοιδορήσανε και με χλευάστηκαν μερικοί μερικοί. Να που τελικά διακιώθηκα. Σας ευχαριστώ πολύ.


To διάβασα και έχει απόλυτο δίκιο ο ποιητής που λέει... στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Και το χειρότερο πέφτουν στις παγίδες που στήνουν στους άλλους.
Ποιος θα έχει το θάρρος της γνώμης να το πει; ΚΑΝΈΝΑΣ.

Anonymous said...

όπως τα λέει ο Μπεκιάρης είναι τα πράγματα !

Anonymous said...

ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΚΕΔ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ Α1 ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΧΨΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ, ΑΣΧΗΜΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ. ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΕΜΠΕΙΡΟΣ, ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ. Ο ΠΡΩΤΟΣ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ, ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ. ΓΙ'ΑΥΤΟ, ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ Α1. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΜΕ 40 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ Α1 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 50-60 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΛΙΓΟΙ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΔΩ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.

Anonymous said...

"ξηλώστε" ΤΩΡΑ τους άσχετους..προστατεύστε τους αθλητές..όλα τα είχε το άθλημά μας,οι ανίδεοι και επικίνδυνοι "διαιτητές" μας έλειπαν..ελπίζω αυτά τα σχόλια να τα βλέπουν και οι ίδιοι,μπας και χαμπαριάσουν τον βαθμό της ανικανότητάς τους..

Anonymous said...

Επειδή δυστυχώς δεν έχουμε εικόνα όλοι οι υπόλοιποι εκτός Κιλκίς θα μπορούσε κάποιος που είδε το ματςνα μας ενημερώσει , 2-3 πραγματάκια , τί έγινε στο γήπεδο και έφτασαν να μπουκάρουν?

ΥΓ. Κατά τη γνώμη μου η πληρωμή ,πολύ σωστά επισημάνθηκε, πρέπει να γίνεται μετά τον αγώνα καια γού υπάρξει αξιολόγηση.Δύο επαγγέλματα προπληρώνονται των υπηρεσιών που πρόκειται να προσφέρουν.Οι διαιτητές του handball και το αρχαιότερο επάγγελμα.Όλοι οι υπόλοιποι πρώτα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και μετά πληρωνόμαστε

Anonymous said...

Σε όλα τα αθλήματα οι διαιτητές προπληρώνονται. Δεν είναι μόνο στο χαντμπολ.

Anonymous said...

3.37 κοψε τα ληγμένα που σε ποτίζει η γυναικούλα σου ,μην λες κοτσανες

Anonymous said...

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ? ΦΡΕΣΚΑ ΓΛΥΚΑ ή ΡΕΒΑΝΙ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ?

Anonymous said...

Ο Ζέρβας;;; ότι είπε και στο πρώτο παιχνίδι. Η σιωπή των αμνών. Ο σκοπός των παρατηρητών είναι να βαθμολογούν σωστά και όχι να κάνουν φροντιστήρια στους διαιτητές...μετά το παιχνίδι. καλό και το φροντιστήριο αλλά πρώτα η βαθμολογία.

Anonymous said...

Θα συμφωνήσω στα τεστ των διαιτητών να είναι μπροστά και οι προπονητές.Οι προπονητές θα δώσουν όμως και αυτοί εξετάσεις να δούμε πόσοι γνωρίζουν πραγματικά τους κανονισμούς???Μην τρίβεται τα μάτια σας μετά όμως.θα εκτεθείτε!
Κύριε Μπεκιάρη,ήσασταν αθλητής πριν.Γιατί όταν σταματήσατε την καριέρα σας δεν γίνατε διαιτητής??Αφού τόσα λεφτά παίρνουν οι διαιτητές,δε θέλετε εσείς να ανεβάσετε λίγο ακόμα την φορολογική σας δήλωση?Αλλά ξέρω την απάντησή σας: λόγω εργασίας σας δε θα μπορούσατε να λείπετε και σαφώς δεν έχετε χρόνο να σφυρίζεται παιχνίδια!σας πληροφορώ όμως οτι όλοι οι διαιτητές δουλεύουν ταυτόχρονα!δεν πειράζει όμως,ασ σας κατανοήσουμε για ακόμη μια φορά!θα σας κάνω όμως μια άλλη ερώτηση: στην ομάδα σας όλοι οι αθλητές σας είναι high class??απλά ερωτώ διότι υπάρχει χώρος για νέο αίμα αλλά αν όλοι είναι ταλέντα μην τουσ στερήσουμε το μέλλον τουσ λοιπόν από μια καλύτερη μεταγραφή και ασχοληθούν με τη διαιτησία!!και κάτι ακόμα: μου θυμίζετε αν έχετε την καλοσύνη ποιόν καλό διαιτητή έχει αναδείξει η περιοχή σας?ή,μάλλον να το θέσω αλλιώς: έχει βγάλει ποτέ διαιτητή η περιοχή σας?? συνοψήζοντας: μήπως τελικά δεν πρέπει να μιλάτε για διαιτησία αφού δεν έχετε προτάσεις???στα λόγια δυστυχώς όλοι καλοί είμαστε....

Anonymous said...

ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ 9.42, ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ;!ΤΙ ΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ;ΠΟΤΕ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ" ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ;AN ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ,ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΝ.ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΓΩΝΙΑ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΛΑ.ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ;ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ 3 "A" ΣΤΕΡΗΤΙΚΑ (ΑΧΡΩΜΟΣ,ΑΟΣΜΟΣ,ΑΓΕΥΣΤΟΣ);ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΙΞΩ ΤΙΣ "ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ" ΕΠΙ ΑΛΥΚΑΚΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΑ "ΕΠΙΤΕΛΙΚΑ" OΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕ ΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΚΕΧΑ,ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΝΕ ΜΠΑΡΑΖ,ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝΕ;ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΘΕΤΕ ΛΙΓΟ...

Anonymous said...

ΡΕ 9:49, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΙΚΑΚΟ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΤΕ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ!

Anonymous said...

ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ;ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ "KOΛΠΟ" ΕΣΥ,ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ...

Anonymous said...

17 Μαρτιου 4.57 προφανως εισαι πορνη με τα μαυρα και σιγουρα δεν παιρνεις ληγμενα, αλλα προπληρώνεσαι!!!!! και εσυ 17 Μαρτιου 9.42 υποπτευομαι οτι εισαι η ιδια πορνη με τα μαυρα ( 4.57 ) ,και μαλιστα βαζεις τις αμοιβες σου απο τα σωματεια στη φορολογικη σου δηλωση!!!!! Οταν ο Στουρνος σας υποχρεωσει, εσας τις Λαΐδες με τα μαυρα και τις οριτζιναλ πορνες να τα δηλωνετε αδηλωτες, τοτε να δουμε ποια απο σας θα ξαναβγει στο παρκε??? Κι οπως ειπε ενας ΣΟΦΟΣ παραγοντας ειστε Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΩΛ!!!

Anonymous said...

ΟΧΙ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο 4.57 ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΝ 9.42 .
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ.......ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕΣ .ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙΣ ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙΣ ΚΛΕΦΤΙΚΑ , ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΕΣΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΞΟΔΕΥΕΣΑΙ ,ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣ .ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΩΡΑ

Anonymous said...

ΒΙΟΛΙΤΖΗ ΓΙΑΤΙ ΚΛΩΤΣΑΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ?

Anonymous said...

Ποιος ειναι ο Βιολιτζης; Ειναι οπως λεμε "βαρατε βιολιτζηδες";

Panayiotis Bekiaris said...

Αγαπητέ φίλε 17 Μαρτίου 2013 - 9:42 μ.μ.,
Δεν έχω πρόθεση να προσβάλω τους διαιτητές ή να τους μειώσω. Δεν είναι προσωπικό το θέμα αλλα θεσμικό.
Στα ερωτήματα σας θα προσπαθήσω να απαντήσω με σαφήνεια.
Καταρχήν δεν γίνεσαι διαιτητής στα 39 που σταμάτησα εγώ. Δεν γίνεσαι διαιτητής ως υπέρβαρος που είμαι εγώ.
Δεν γίνεσαι διαιτητής γιατί θα γίνεις κροίσος. Δεν γίνεσαι Διαιτητής επειδή ήσουν αθλητής.

Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει επάγγελμα ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. Είναι συνυφασμένο και ταυτισμένο παράλληλα με τις επαγγελματικές ιδιότητες του καθενός. Δεν τον υποχρεώνει κανείς να ασχοληθεί με την διαιτησία. Όπως και οι αθλητές δεν είναι αποκλειστικά αθλητές. To χόμπυ τους κάνουν χωρίς να πληρώνονται. Εάν κάποιοι πληρώνονται είναι οι εξαιρέσεις αφου στο σύνολο τους οι αθλητές είναι απλήρωτοι. Και μην κοιτάς στην Α1 μόνο…κοίτα όλες τις κατηγορίες. Είναι η παράλληλη ενασχόληση τους με τον Χαντμπολ και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Όταν τραυματίζεται ένας παίκτης τι θα γίνει με το επαγγελματικό του;
Τι θα γίνει αφου η ασφάλεια του δεν τον καλύπτει εάν πει ότι χτύπησε σε γήπεδο;
Είναι καθαρά προσωπική επιλογή του καθενός με το ΡΙΣΚΟ ΤΟΥ. Μην το ξεχνάς αυτό.

Είναι γεγονός ότι το νέο αίμα το χρειαζόμαστε στην διαιτησία και δεν θα διαφωνήσει κανείς με αυτόν τον ισχυρισμό.
Την ποιότητα όμως του νέου αίματος όμως μπορούμε να την ελέγξουμε.
ΝΑ αντιστρέψω το ερώτημα σου. Ποιοι διαιτητές έχουν την αποδοχή ότι είναι καλοί; ΚΑΝΕΝΑΣ ή ένα ή δύο ζευγάρια ή 5; Από πόσους; Γιατι οι καλοί να είναι η εξαίρεση και οι μέτριοι ή οι κακοί να είναι η πλειοψηφία; Μήπως κάτι παει στραβά;
Ποιο ζευγάρι διαιτητών έχει γίνει πρότυπο και έχει γίνει η αιτία για να τον ακολουθήσουν οι νεότεροι.
Όλα είναι θέμα προτύπων και όχι θέμα οικονομικής φύσης απολαβές.
Η περιοχή μας πράγματι δεν έχει αναδείξει κανέναν διαιτητή. Το Λουτράκι είναι ένα μεγάλο χωριό με πληθυσμό 10000 κατοίκους.
Έχουμε τα δικά μας προβλήματα με την ισχυροποίηση των ηλικιακών τμημάτων και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις που είναι ελάχιστες. Θέλεις να δεις φίλε μου τις διαιτησίες σε αυτές τις ηλικίες;;;;; Μήπως θέλεις να τις δούμε μαζί. Και μετά πήγαινε στους νέους αθλητές να τους πεις ότι οι διαιτητές είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ή να τους σεβαστούν. Από μόνοι τους οι διαιτητές μειώνουν με την συμπεριφορά τους το ίδιο το έργο τους.
Δεν ασχολούμαστε αλλά μην υποβιβάζεται την κρίση των μικρών αθλητών. Στα χρόνια μου δεν υπήρχε διαδίκτυο ή δορυφορική ή συνδρομητική τηλεόραση για να μπορούν σήμερα τα παιδιά να έχουν εικόνες..τι σημαίνει χάντμπολ.
Σήμερα τα παιδιά γνωρίζουν καλύτερα και περισσότερα αρκετά πράγματα. Μην τα υποβιβάζεται και μην δείχνεται στους νέους αθλητές την ανδροπρέπεια σας. Σε αυτές τις ηλικίες πρέπει να είστε παιδαγωγοί. Πρέπει να είστε ..ΠΑΤΕΡΑΣ με ΓΙΟ.
Αυτό όμως ποιος θα σας το μάθει; Ποιος θα σας το κάνει κτήμα σας; Ποιος θα σας κάνει καλύτερους; Εκτος από εσάς του ίδιους πρέπει να γίνονται και σεμινάρια. Εάν γίνονται μάλλον δεν έχουν περάσει τον σκοπό τους.

Panayiotis Bekiaris said...

Να ξέρεις κάτι.
ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ μόνο με ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.
ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ μπορούν να γίνουν και οι τωρινοί αλλά και οι νεώτεροι.
Πίστη πρέπει να υπάρχει. Πίστη στο νέο αίμα πρέπει να υποστηριχτεί από όλους.
Το ξαναλέω. Το νέο ΑΙΜΑ πρέπει να το δημιουργήσουμε εμείς με ΝΕΑ ΣΤΑΝΤΑΡ για να παει ψηλότερα.
Ο καθένας από το δική του μετερίζι.
Εμείς είμαστε σύμμαχοι σας. Μας έχετε κάνει όμως με την συμπεριφορά σας ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ.
Δεν αναιρώ τις δικές μας ευθύνες ούτε τις αποφεύγω.
Αναλαμβάνω τις ευθύνες μας και προσπαθώ να συμβάλω και εγώ ώστε όλα να παμε προς το καλύτερο.
Όσο αφορά για τους συγκεκριμένους διαιτητές δεν τους γνωρίζω αλλά είναι ανίκανοι.
Και αφορά την διεξαγωγή του αθλήματος και την ασφάλεια των παικτών.
Τυχαίο που δύο συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδία τα κάνανε…ΡΟΝΤΕΟ;
ΠΟΥ είναι ο Παρατηρητής να γράψει ότι οι διαιτητές δεν έγραψαν ότι οι παίκτες του Ποσειδώνα και της ΧΑΝΘ. Που είναι;
Και επειδή θα είσαι διαιτητής και να με ρωτάς θα ήθελα να σε ρωτήσω.
Ποια ζευγάρια φέτος έχουν τιμωρηθεί για κακή διαιτησία; Ποια ζευγάρια έχουν τιμωρηθεί για κακοποίηση του αθλήματος; Ποια ζευγάρια έχουν κριθεί ανίκανα; Ποιοι διαιτητές έχουν απομακρυνθεί; Ποια ζευγάρια έχουν κριθεί με ΜΗΔΕΝ;
Βελτιώνεσαι όταν ο κριτής σου κάνει καλά την δουλειά του. Και οι κριτές δεν κάνουν καλά την δουλειά τους και αποδεικνύεται από την παρουσία ζευγαριών στους αγωνιστικούς χώρους.
Μπορεί να μην ξέρω τις βαθμολογίες αλλά βλέπω τους ίδους και τους ίδιους.
Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.
Μπορείς να μου πεις γιατί η διαιτησία έχει διαφορετική απόδοση στην Βόρεια Ελλάδα και διαφορετική στην Νότιο Ελλάδα;
Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατι οι κανονισμοί εφαρμόζονται με διαφορετικά κριτήρια στην Βόρειο Ελλάδα και αλλιώς στην Νότιο Ελλάδα;
Μπορείς να μου πεις γιατι κάποιοι συντηρούν αυτό το άθλιο κατεστημένο;
Μπορείς να μου πεις γιατι κάποιοι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η συντήρηση της άθλια κατάστασης που βρίσκονται τα πράγματα τώρα;

Βλέπεις φίλε μου ότι τα ερωτήματα είναι πολλά. ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ γιατι είστε λίγοι.
Αυτή είναι η καραμέλα. Η δική μας ευθύνη η προβολή του αθλήματος. Δεν είναι δική μας ευθύνη το πρότυπο του διαιτητή που πρεπει να καλλιεργηθεί στους νέους. Η δική μας ευθύνη είναι η ποιότητα και η εξέλιξη των νέων αθλητών.
Είμαστε όμως παρών για να βοηθήσουμε ώστε να γίνει η κρίση η αιτία για να αλλάξουν εκ βάθρων τα πράγματα.
Όποιος χάσει αυτή την ευκαιρία θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει.
Να ξέρεις ότι η πρόθεση μου είναι να βελτιωθεί η κατάσταση και να γίνει αφορμή να ξυπνήσουν κάποιοι από τον λήθαργό τους.

Μπεκιάρης Παναγιώτης.

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ,ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ 300 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ .ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ?ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ .ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΘΕ Σ/Κ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ .ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΠΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ή ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ . ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ. ΑΣ ΜΗΝ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ (ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ) ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ .ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΣΦΥΡΙΚΤΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥ .ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ,ΚΟΙΝΩΣ ΜΗΝ ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ .ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ . ΠΡΑΞΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ .

firs said...

Μπράβο Πάνο βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους θέση.Κάποτε πρέπει να μπει φρένο στην διαιτητική ασυδοσία αλλά και αυθαιρεσία.Το να ζητάς στην έδρα σου 50%-50% διαιτησία αποτελεί δείγμα πως κάτι δεν πάει καλά με τους μαυροφορεμένους.Είναι κρίμα να χαλάς προσπάθειες αθλητών και παραγόντων από ανεπάρκεια αλλά και δόλο και μάλιστα σε τέτοιες εποχές που το χέρι μπαίνει βαθιά στην τσέπη.Δεν πιστεύω να μην υπάρχουν νέοι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν στο χώρο της διαιτησίας αρκεί να μην καπελωθούν και να σφυρίζουν κατά το συμφωνηθέν και διαταταχθέν.Γιατί ένας αξιοπρεπής άνθρωπος δεν τ΄ ανέχεται αυτά και απέχει στην καλύτερη περίπτωση και αρκείται στην θέαση παρά στην διαιτησία.Υπάρχει ο παρατηρητής που αποβάλει τον κακό διαιτητή αλλά όταν είναι υμέτερος,ο παρατηρητής είναι διακοσμητικό στοιχείο,όπως τώρα καλή ώρα.Να μου πεις που είμαστε σωστοί ως χώρα που θα γίνουμε στο χάντμπολ.Πάντως οι οάσεις στις ερήμους ήταν και είναι η προσμονή.Καληνύχτα χάντμπολ.

Anonymous said...

4.10 σκεπάσου μην κρώσεις . ΟΝΕΙΡΟ ΖΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ

firs said...

5.33 για κοράκι σε κάνω,τόσο στο μυαλό όσο στα γραφόμενά σου.Με κάτι σαν εσένα βρισκόμαστε σ΄αυτό το χάλι. Αν δεν μπορείς να διακρίνεις τι είναι αυτό που σε 10 σχόλια τα 12 μιλάνε για την κατάντια της διαιτησίας θα πρέπει να σου αφαιρεθεί το δικαίωμα να κάνεις αναρτήσεις σχετικά με το χάντμπολ.

Anonymous said...

firs ΚΟΥΒΑΡΝΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥ , ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΙΤΣΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ , ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ Η ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ FIRSAKO ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΧΑΧΑ

firs said...

Μαγκάκο κατά το διαιτητάκο,μαζέψου σας δώσανε μια σφυρίχτρα και βγάζετε τα απωθημένα του σπιτιού σας στα γήπεδα.Πρόσεχε μόνο γιατί το ντου πήγε να γίνει στο Κιλκίς.Δεν σας σώνει τίποτα.Είσαστε οι μόνοι που μαζί με τους πολιτικούς ΟΛΟΙ θέλουν να σας ρίξουν ένα καλό χέρι ξύλο.Έχετε βολευτεί,δεν σας κουνάει κανείς και δεν θέλετε να χάσετε το χάζι που κάνετε με τους αγανακτησμένους παίκτες-διοίκηση-φιλάθλους.Σε προκαλώ να μου πεις με ποιά κριτήρια σου έδωσαν σφυρίχτρα κοπρίτη.

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΘΕ Σ/Κ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ:ME ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ!ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ:ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ,ΟΙ ΣΚΑΤΟΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ!ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝΕ ΠΑΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΠΟΧΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΩΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΕ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ"(ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΙ ΒΑΡΥΣ ΤΙΛΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ)ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝΕ ΡΩΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ "ΠΡΟΕΔΡΕ"!!ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΤΟΓΚΕΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ,ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΔΕΛΤΙΩΝ.ΑΛΛΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ,ΕΚΕΙ!ΕΚΕΙ,ΤΟ ΖΩΟ!ΑΛΛΑ ΠΩΣ;ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΕ,ΤΗΣ ΚΟΛΛΑΣ,ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ;ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ,ΤΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ,ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ,ΟΤΑΝ ΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ,ΠΑΡΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ,ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ;ME TΗΝ ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ,"ΧΤΥΠΑΕΙ" ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ "ΠΑΡΩΝ" ΣΤΑ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΙΝΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 20Χ40,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΒΡΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛΟΚΑΠΗΛΟΙ,ΚΑΘΕΣΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΡΕ;!ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝΕ;ΒΛΑΚΑ,Ε ΒΛΑΚΑ!ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ:Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!Τ'ΑΚΟΥΣ ΖΑΡΑΒΙΝΑ;AKOYΩ ΝΑ ΛΕΣ!

Anonymous said...

ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ???
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ - ΠΑΙΚΤΕΣ - ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ??
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ (Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ) ΚΑΘΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΟΣΑΣΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΛΑ !!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ

Anonymous said...

Ειρήνη παιδιά. Έλεος . Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Μην κατασπαράζουμε ο ένας τον άλλο. Όλοι χρειάζονται στους σωστούς ρόλους, με σεβασμό. Να βοηθήσουμε και να βελτιωθούμε όλοι. Κάθε ένας στον τομέα του. Καλή σαρακοστή.

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΘΕ Σ/Κ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ:ME ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ!ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ:ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ,ΟΙ ΣΚΑΤΟΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ!ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝΕ ΠΑΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΠΟΧΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΩΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΕ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ"(ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΙ ΒΑΡΥΣ ΤΙΛΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ)ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝΕ ΡΩΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ "ΠΡΟΕΔΡΕ"!!ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΤΟΓΚΕΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ,ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΔΕΛΤΙΩΝ.ΑΛΛΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ,ΕΚΕΙ!ΕΚΕΙ,ΤΟ ΖΩΟ!ΑΛΛΑ ΠΩΣ;ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΕ,ΤΗΣ ΚΟΛΛΑΣ,ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ;ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ,ΤΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ,ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ,ΟΤΑΝ ΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ,ΠΑΡΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ,ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ;ME TΗΝ ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ,"ΧΤΥΠΑΕΙ" ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ "ΠΑΡΩΝ" ΣΤΑ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΙΝΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 20Χ40,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΒΡΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛΟΚΑΠΗΛΟΙ,ΚΑΘΕΣΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΡΕ;!ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝΕ;ΒΛΑΚΑ,Ε ΒΛΑΚΑ!ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ:Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!Τ'ΑΚΟΥΣ ΖΑΡΑΒΙΝΑ;AKOYΩ ΝΑ ΛΕΣ!

Anonymous said...

ΠΡΟΣ 19 Μαρτίου 2013 - 9:47 μ.μ. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΕ ΜΕΣΟ ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ .ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΟΚΟΡΟΜΥΑΛΕ ....ΑΝΤΕ FRIS

Anonymous said...

19 Μαρτίου 2013 - 9:47 μ.μ. ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ . ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΕΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ.......

Anonymous said...

ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ,ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 2 ΛΕΠΤΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟ;ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ,ΕΠΕΤΑΙ Η ΛΑΜΠΡΗ.ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΕΛΕΚΙ.

Anonymous said...

ο κυριος μπεκιαρης ζει στην Ελλαδα????

Anonymous said...

nai...eide o mpekiaris duo vlastaria poy den sfiriksan kala kai mas vgike dikastis twn pantwn...ante vre noumero!

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΘΕ Σ/Κ,ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ:ME ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ!ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ:ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΔΙΑ,ΟΙ ΣΚΑΤΟΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ!ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝΕ ΠΑΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΠΟΧΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΩΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ,ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΕ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ"(ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΙ ΒΑΡΥΣ ΤΙΛΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ)ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝΕ ΡΩΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ "ΠΡΟΕΔΡΕ"!!ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΤΟΓΚΕΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ,ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΔΕΛΤΙΩΝ.ΑΛΛΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ,ΕΚΕΙ!ΕΚΕΙ,ΤΟ ΖΩΟ!ΑΛΛΑ ΠΩΣ;ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΕ,ΤΗΣ ΚΟΛΛΑΣ,ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ;ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ,ΤΟ ΠΕΙΡΑΓΜΑ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ,ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ,ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ,ΟΤΑΝ ΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ,ΠΑΡΑΚΟΥΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ,ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ;ME TΗΝ ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ,"ΧΤΥΠΑΕΙ" ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ "ΠΑΡΩΝ" ΣΤΑ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΙΝΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 20Χ40,ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ,Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΒΡΕ ΧΑΝΤΜΠΟΛΟΚΑΠΗΛΟΙ,ΚΑΘΕΣΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΡΕ;!ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝΕ;ΒΛΑΚΑ,Ε ΒΛΑΚΑ!ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ:Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!Τ'ΑΚΟΥΣ ΖΑΡΑΒΙΝΑ;AKOYΩ ΝΑ ΛΕΣ!

Anonymous said...

19 Μαρτίου 2013 - 11:59 μ.μ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΒΑΣΤΑΡΟΥΧΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ , ΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΙΑ ΟΥΣΤ

Anonymous said...

κυριε αθλητη υπαρχουν και αυτοι οι αθλητες που κανουν το γουστο τους υπαρχουν και οι αλλοι που εχουν μπει τεφαα χωρις εξετασεις (οι παλιοι), αλλοι που πηραν μορια για πανεπιστημιο, αλλοι εκαναν φανταροι σπιτι τους, αλλοι διοριστηκαν στο δημοσιο, αλλοι πηραν προπο γενικα φτιαχτηκαν πολλοι απο το χαντμπολακι. να τα λεμε ολα ετσι.

Anonymous said...

ΠΡΟΣ 20 Μαρτίου 2013 - 10:47 π.μ.
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ(ΔΗΛΑΔΗ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΑΣΑΕΔ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΧΑΝΤ-ΜΠΟΛ ΣΕ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ)ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΗΛΙΚΙΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΦΕ,ΠΟΤΟ,ΓΚΟΜΕΝΕΣ,ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ Κ.Λ.Π. ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΩΙ-ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ-Σ/Κ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ....ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΥΝΝΟΗΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ.ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΧΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΧΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Panayiotis Bekiaris said...

Το Χάντμπολ είναι ένα παζλ όπως όλα τα πράγματα στην ζωή μας. Ποτέ δεν φταίει ένα κομμάτι για την κακή εικόνα. Ο καθένας έχει τις ευθύνες του.
Το κακό είναι όπως τις αντιλαμβάνεται ο καθένας ξεχωριστά και όχι συλλογικά.
Μην ψάχνετε για δράκους και μεμονωμένους στόχους.
Ποιος όμως από όλους εσάς είπε..ΝΑΙ έχουμε κάνει λάθη και παραλείψεις; έστω και ανώνυμα; Το μόνο που έγινε ήταν ο μαλάκας ο ένας… ο ηλίθιος ο άλλος…το σούργελο ο παράλλος. Δεν πάει άλλο ρε παιδιά.

Πολλά σχόλια είτε ως παίκτες είτε ως Διαιτητές είτε ως παράγοντες. Όλοι βάλουν εναντίον των άλλων ώστε να καλυφτούν από τα λάθη των άλλων. Φταίνε μόνο οι διαιτητές… φταίνε μόνο οι αθλητές… φταίνε μόνο οι παράγοντες. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. Το πόσο φταίει ο καθένας δεν είναι το ζητούμενο αλλά η αναγνώριση των κενών και των αδυναμιών. Ποιος τελικά όπως από αυτή την τακτική βγαίνει κερδισμένος; Κανείς προφανώς. Άρα έχει νόημα να το κάνουμε; Άρα έχει νόημα να το συνεχίζουμε;
Μιλάω επώνυμα, γιατί αυτό έχω μάθει, δεν είναι ούτε μαγκιά ούτε κάτι το ξεχωριστό. Το κάνω για να ξέρετε με ποιον μιλάτε; Δεν το έκανα για να με στηρίξουν επώνυμα οι αθλητές γιατί εάν κάνω κάλεσμα θα γίνει χαμός εδώ αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει και κάποιο κέρδος αυτό. Δεν νομίζω εάν ένας ή χίλιοι αθλητές έστελναν μηνύματα συμπαράστασης. Δεν έχει αξία. ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΜΙΑ. Οι αλήθειες είναι γνωστές και οι αδυναμίες όλων μας ολοφάνερες πλέον. Δεν νομίζω ότι έχω δώσει το δικαίωμα να έχω προσβάλει κανέναν ή να έχω λάβει μέρος σε άλλες συζητήσεις.
Είτε θεσμικές είτε και κατ`ιδίαν.

Εγώ είχα την εκτίμηση ότι η επιλογή των συγκεκριμένων διαιτητών και η απόδοση ήταν κακή. Το είπα γιατί δεν άντεξα. Εγώ δυστυχώς τόλμησα να το πω. Το ανάφερα εκεί που έπρεπε και το κοινοποίησα δημόσια.
Το αποτέλεσμα ήταν να έχουμε ξανά ως άθλημα, ένα κακό παιχνίδι. Δύο παιχνίδια στην σειρά σε μια στιγμή που κρίνονται θέσεις και κατατάξεις η πίεση θα είναι μεγάλη σε όλους. Έχουμε πει κάτι για Κουτσό, Γούσιο, Μπάβα, Λινάρδο, Μπουγιάκα; Έχω πει κάτι για άλλους νέους; ΟΧΙ …ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Μικρά παράπονα σε λογικό ύφος στο όριο που μας έχουν επιτρέψει και μιλάω…ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ….. χωρίς όμως να αιτιολογούν το όποιο αποτέλεσμα τους ή περισσότερο να έχουν διαμορφώσει αποτέλεσμα. Κοιτάω πρώτα τα δικά μου κενά..και είναι ΠΟΛΛΑ.
Προφανώς την συζήτηση μερικοί τη χρησιμοποίησαν για να καλυφτούν.
Άλλοι για να προβληματιστούν. Άλλοι για να συζητήσουν. Ο Καθένας για τον δικό του λόγο.Και άλλοι για να δείξουν την ισχύη τους.
Το αποτέλεσμα ήταν να ξυπνήσουν τα αισθήματα αλληλεγγύης των διαιτητών εναντίον μου και εναντίον της ομάδας μας. Το κακό ήταν ότι μου έφτασαν μηνύματα ότι θα σας …εξαφανίσουμε. Θα σας ξεφτιλίσουμε. Δεν θα πάρετε πλέον βαθμό ούτε για πλάκα.

Έχω ήδη στοχοποιηθεί γιατί θέλω να βοηθήσω για να πάμε ένα βήμα μπροστά.
Ίσως τα λόγια μου κάποια στιγμή να πείραξαν ή να έθιξαν. Όποιος με γνωρίζει θα με ξέρει ότι ούτε τον ξερόλα κάνω ούτε τον αρχιπαράγοντα κάνω ούτε για τίτλους ψάχνω, ούτε το αλάθητο του παπα έχω ή ζητάω.

Ήμουν αθλητής και από την στιγμή που σταμάτησα μου δόθηκε η ευκαιρία μαζί με άλλα παιδιά από το Λουτράκι να κάνουμε κάτι. Προφανώς ο διάλογος δεν κάνει καλό. Όλα τα θέλετε μέσα στην σιωπή και μέσα στο σκοτάδι. Όλοι κάνουν θυσίες. Οι παίκτες, οι διαιτητές οι ομάδες. Όλα γίνονται για κάτι που αγαπάμε όλοι.
Προφανώς όμως ΟΛΟΙ τελικά ζητάμε τον τέλειο στόχο για να καλύψουμε την γύμνια μας.
Και εσείς τελικά τον βρήκατε στο πρόσωπο μου και κυρίως στον αγώνα των αθλητών του σωματείου που είμαι μέλος. Ένα σωματείο που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και έχει προστατεύσει το άθλημα μας με τον τρόπο του, το άθλημα μας με την συνέπεια του και το ΗΘΟΣ ΤΟΥ.
Και κάποιοι θέλουν να το στοχοποιήσουν. Κρίμα.
Στοχοποιούν τους αθλητές και την προσπάθεια τους. Στοχοποιούν τον ιδρώτα τους και το πάθος τους. Δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Panayiotis Bekiaris said...

Κερδίσατε Κύριοι. Εντάξει… ευχαριστημένοι;
Φεύγω με την ουρά στα σκέλια χωρίς απειλές χωρίς φωνές και χωρίς φαμφάρες. Κάποιοι θα βγούν και θα με πουν κότα…άλλοι δειλό και άλλοι υποκείμενο. Θα το ήθελα όμως να με κοιτάξουν στα μάτια και να μου το πουν. Και θα τους ακούσω. Αρκεί να μου πουν το σκεπτικό τους και όχι την απόφαση μου. Ξέρετε ότι δεν μπορούμε να σας κάνουμε απολύτως τίποτα. Ούτε να σας δικάσουμε ούτε να σας κυνηγήσουμε ούτε να σας καταγγείλουμε.
Είναι στο ΧΕΡΙ ΣΑΣ. Αποκλειστικά στο χέρι σας Κύριοι Διαιτητές.
Και αυτό γιατί το ξαναλέω κάποιοι νιώθουν την ικανοποίηση ότι με το στραγάλι κινείς όλα τα νήματα. Είδαν το αυτοδιοίκητο. Δεν θέλουν να δουν ότι είμαστε όλοι μια αλυσίδα.
Ούτε στην Ομοσπονδία είμαι ούτε σε κάποιο φορέα να τα πω ή να τα καταθέσω. Θεώρησα ότι κάνοντας διάλογο θα ήταν μια αφορμή για κάποιους να προσπαθήσουν περισσότερο. Σε κάποια σημεία ακραία. Αντί για αυτό είδαν εμένα ως δράκο.
Ωραία. Σας ευχαριστώ για τον διάλογο και για τις υπηρεσίες σας και κυριότερα για τα ξεκάθαρα μηνύματα σας για το μέλλον της ομάδας μας.

Μπορεί ως διαιτητές να έχετε την αξιολόγηση από τον φορέα σας αλλά πρέπει να γίνεται πιο αυστηροί με τους εαυτούς σας για να πάτε ένα σκαλί παραπάνω.Μην στεκόσαστε ωραία δεν με βαθμολόγησε με αρνητικό ή με σχετικά καλό βαθμό. Από μόνοι σας πρέπει να βάλετε τα όρια και τον πήχη…όσο πιο ψηλά μπορείτε.
Έτσι θα βοηθήσετε τον εαυτό σας, τους αθλητές και το άθλημα που υπηρετείτε και υπηρετούμε.

Μπεκιάρης Παναγιώτης.

Anonymous said...

κ. ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑΣΚΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ?ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ . ΩΡΑΙΑ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ή ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΑΠΟΧΗ . ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ ,ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ . ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..... .ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΞΕΘΡΕΨΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ,ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΩΝΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ. ΚΑΙ ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΟ ΞΕΡΩ! ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΩΣΤΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΤΗΡΙ. ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Ο ΠΑΠΑΧΑΡΤΟΦΥΛΛΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: "ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ". ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟΤΕ. ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ, ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΠΑΙΧΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΤΕ, ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ.ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΦΙΞΩ ΤΟ ΧΕΡΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΟΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Ο κ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ?

Anonymous said...

Δεν θα αδικηθεις απο κανεναν σωστο διαιτητη που σεβεται τον εαυτο του και αυτο που κανει. Εαν σε απειλησαν καποιοι, οφειλεις να βγεις και να τους κατονομασεις. Να τους αποβαλουμε πρωτα εμεις οι διαιτητες.

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Ο κ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ?ΣΙΩΠΗ...........

greekhandball.com said...

@4.14
Ομολογώ ότι σαν διαχειριστής του μπλογκ μ΄εχεις εντυπωσιάσει, αφού πότε κεφαλαία πότε μικρά, πότε για παίχτες πότε για προπονητές, πότε για ομάδες. Με συκοφαντείς ενσυνείδητα γιατι δεν έχω καμία σχέση με τους ορισμούς. Δεν πειράζει. Και να μην ξεχάσω. Κι εις ανώτερα.....

Anonymous said...

Τι εστι αχυρανθρωπος;

Anonymous said...

Τελικα, ειμαι καλος!!!

Anonymous said...

Autos o Bekiaris re paidia poios einai?Prwti fora ton akouw.....

Anonymous said...

ΣΤΑΘΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Anonymous said...

Ο μπεκιαρης εχει δικιο....ο δελληγιανιδης καταστρεφει ματς οταν σφυριζει...κρυψτε του την σφυριχτρα και δωστε του ενα φραπε

Anonymous said...

Μπεκιάρη επειδή σαν παίχτης ήσουν καρπαζοεισπράκτορας και κουβαλούσες τις μπάλες, για μπες στο παρακάτω link http://www.handballruletests.com/indoor/gr , κάνε το τεστ των 30 ερωτήσεων και μετά πες μας το βαθμό που θα βγάλεις αν έχεις τα αρ@@@@α. Αν πάρεις πάνω από την βάση τότε να σε βάλουμε στην ΚΕΔ γιατί με τις ωραίες απόψεις που έχεις πιστεύω ότι θα αναβαθμίσεις την διαιτησία. Η βάση για τους διαιτητές είναι 75% αλλά για τους φωστήρες σαν εσένα θα κάνουμε κάτι καλύτερο. Όσοι κρίνουν πρέπει να κρίνονται… Περιμένω με αγωνία των βαθμό σου ταγάρι…

Anonymous said...

Μπεκ,αδερφέ μου στην ταβέρνα είμαι αλλά μπήκα να πουλήσω λίγο τρέλα!

Αρχικά,φιλαράκι θα ήθελα να πω πως το κεφάλι μου έχει γίνει λίγο χάλια απο τις ρετσίνες, και το στομάχι μου είναι λίγο κάπως απο τα θαλασσινά.Τώρα λίγο πριν έρθει το προφιτερόλ και την κάνω για να πάω route88 για μπύρες και απο τα λίγα που πρόλαβα να διαβάσω: Αρχηγέ μου έχεις απόλυτο δίκιο για αυτόν τον σκατόφθαλμο τον Δεληγιαννίδη!Μα την παναγία ο τυπάς δεν ξέρει τίποτα,σαν γκόμενα οδηγός σφυρίζει!

Ο Τζακ είμαι,χαιρετώ αλανόμαγκες το route με περιμένει!

Anonymous said...

Αντε ρε Μπεκιάρη ακόμα με την βαθμολογία?

Anonymous said...

τι έγινε ρε Μπεκιάρη κόκαλα εχει αυτη η βαθμολογία?

Panayiotis Bekiaris said...

Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη του τεστ των διαιτητών. Σίγουρα θα μου φανεί χρήσιμο, εγκυκλοπαιδικά για εμένα.
Θα σου πω όμως κάτι. Δεν το γνωρίζω και πράγματι θέλω να υπάρξουν τέστ από την ΚΕΔ προς τους νέους αθλητές ώστε να μάθουν σωστά την θεωρία και να αναβαθμιστούν οι αθλητές με την γνώση του αθλήματος περισσότερο επίσημα. Και όχι αποκλειστικά από εμένα ή τον άλλον που ΣΙΓΟΥΡΑ έχουμε κενά.
Και μάλιστα αφού δίνουμε και προτάσεις, θα ήταν καλό στις τελικές φάσεις των ηλικιακών…παίδες…παμπαίδες ..νέοι..έφηβοι… σε όλες τις ομάδες να υπήρχε ένα τέστ, μέσα σε μια αίθουσα όλοι οι αθλητές… ένα τέστ με ονοματεπώνυμο, και να δινόταν στην ομάδα ως σημείο και κριτήριο τι μπορεί να γνωρίζουν από τους κανονισμούς οι αθλητές. Τι κοστίζουν 200 φωτοτυπίες; Τίποτα.

Πολύ καλή η θεωρία και απαραίτητη αλλά η πρακτική είναι εκείνη που πραγματικά σε βαθμολογεί και σε κρίνει. Γιατί η παρουσία μέσα στο γήπεδο έχει να κάνει με την προσωπικότητα σου. Και εκεί έξω..στο γήπεδο αντιμετωπίζεις αγωνιστικές προσωπικότητες πολύ ισχυρότερες από εσένα. Και εκεί είναι που δημιουργείται το πρόβλημα.
Δεν είναι μόνο δικό μας θέμα… στο χάντμπολ εννοώ αλλά σε όλα θα αθλήματα.
Ο διαιτητής για εμένα πρέπει να είναι και καλός στις φυσικές ικανότητές του αλλά και καλός στις γνώσεις του. Η κρίση τους επηρεάζετε από την φυσική τους κατάσταση. Όπως και των αθλητών. Χωρίς φυσική κατάσταση θα υπάρξει κακή κρίση και κακές επιλογές.
Είναι αναπόφευκτο.
Όσο για την θεωρία θα σου πω και κάτι ακόμη.
Ήταν ένας άριστος μαθητής και πέρασε με την πρώτη στις πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε για μαθηματικός. Σε 3 χρόνια είχε τελειώσει. Του άρεσε και η Φυσική και έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο δεύτερο έτος της σχολής. Μέσα σε 2 χρόνια την είχε τελειώσει και αυτή αλλά ήθελε να σχετίσει την Φυσική με την Χημεία. Και ξαναέδωσε εξετάσεις και τις πέρασε με επιτυχία, στο 2ο έτος της σχολής. Και πράγματι μέσα σε 3 χρόνια είχε πάρει το πτυχίο του με άριστα όπως στα υπόλοιπα.
Ήταν πολύ ευχαριστημένος και ένα καλοκαίρι… περπατούσε στην παραλία και ζήλεψε τους άλλους που έκαναν μπάνιο. Και εκεί έβαλε τον νέο του στόχο.
Να μάθει κολύμπι.
Πήρε όλα τα βιβλία που υπήρχαν και άρχισε και διάβαζε μανιωδώς… ώστε να τα μάθει όλα.
Κάλεσε και τους φίλους του να τον δουν να πέφτει από το λιμάνι.
Ρε που πας του έλεγαν … αφήστε με έχω διαβάσει…. τα ξέρω όλα. ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ.
Και πέφτει στην θάλασσα…. και μπλούμ….. πάρτον μέσα και προσπαθώντας να παραμείνει στην επιφάνεια πνίγηκε.

Δεν νομίζω να χρειάζεται να συνεχίσω.
Το νόημα πρέπει να το πήρες.

Ένα πράγμα απο μόνο του δεν ορίζει απολύτως τίποτα.

Σε ευχαριστώ.

Μπεκιάρης Παναγιώτης.

Panayiotis Bekiaris said...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ Ο κ ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ?ΣΙΩΠΗ...........

Μπορώ να μάθω περισσότερα γιατί δεν καταλαβαίνω; και εφόσον γνωρίζω να σου απαντήσω.

Anonymous said...

Τι βαθμολογία έβγαλες?

Panayiotis Bekiaris said...

Δεν έχω προλάβει να το κάνω αλλά σου υπόσχομαι ότι θα το κάνω μόλις βρω χρόνο και θα σου απαντήσω.
Αλλά επιδή σε βλέπω να καίγεσαι για να μην σου χαλάσω την όρεξη, Ας πούμε ότι το κάνω και πιθανή απάντηση είναι 1.
για πες μου τι κερδίζεις;


Anonymous said...

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ κ. ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ . ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .
10 Μαϊ 2010
Στην Α1 η ΧΑΝΘ και ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας.
Στην Α1 ανέβηκαν τα φαβορί της κατηγορίας μας. Εμείς με το σθένος που είχαμε καταφέραμε κόντρα σε όλους και σε όλα να βρεθούμε στην 3η θέση του πρωταθλήματος και να παλέψουμε για κάτι που μας είχαν αποκλείσει από την αρχή όλοι οι ειδικοί και οι ξερόλες του αθλήματος.Εμείς κάναμε το καθήκον μας απέναντι στον σύλλογό μας και απέναντι στις υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Ο αγώνας είχε τυπικό χαρακτήρα για την ΧΑΝΘ καθώς είχε εξασφαλίσει την άνοδό της στην Α1.Εμείς αγωνιούσαμε για την δεύτερη θέση μέσα από συνδυασμούς αποτελεσμάτων
Δεν το καταφέραμε. Πάντως πολλά πράγματα μάθαμε και μας έκαναν περισσότερο δυνατούς.
Ο αγώνας κύλησε καθ`όλη την διάρκεια σε γενικές γραμμές σε καλά πλαίσια μεταξύ των παικτών.Η δύναμη και το πάθος είχαν περιόδους που σου ανέβαζαν την αδρεναλίνη στα ύψη. Χάσαμε τον αγώνα με 28 - 26.

Το σημείο που ήταν αρνητικό ήταν τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά που επικράτησαν στα σφυρίγματα των διαιτητών. Δεν ξέρω εάν νικούσαμε αλλά το κακό είναι ότι σου στερούν την δυνατότητα να παρουσιάσεις την δική σου προσπάθεια μέσα από τους κανόνες του παιχνιδιού.

Πάντως έγινε ένας κακός αγώνας με πρωταγωνιστές τους κακούς διαιτητές.

Συγχαρητήρια στην ΧΑΝΘ και στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Τους ευχόμαστε καλή πορεία στην Α1 και καλή δύναμη για την συνέχεια.

Εμάς μας απομένει μια αγωνιστική ακόμη για να ολοκληρωθούν τα πλέι όφ στο Λουτράκι το Σάββατο 15 Μαίου με αντίπαλο την ομάδα του Κορωπίου. Θα γίνει ένας ωραίος αγώνας μεταξύ μας αφου έχουν ξακαθαρίσει όλα.


Υ.Γ. (1)

Παλέψαμε απέναντι σε ολόκληρο σύστημα. ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ.
Παλέψαμε απέναντι ακόμη και τους ίδιους μας τους εαυτούς. Να αντέξουμε και να μην λυγίσουμε. Και ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.
Δεν διαπραγματευθήκαμε τίποτα. Η αξιοπρέπεια μας είναι πολύ πιο σημαντική και ο σκοπός ανιδιοτελής. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το Χάντμπολ και όχι το αλισβερίσι. Η αξιοπρέπεια μας δεν ανταλλάσσεται ούτε με μια φόρμα ούτε με μία διανυκτέρευση ούτε με μια τσάντα. Ζητιάνοι εμείς δεν θα γίνουμε ούτε θα υποθηκεύσουμε την αξιοπρέπειά μας απέναντι στα παιδιά μας αλλά δεν θα γίνουμε και συνένοχοι σε ένα θέατρο παραλόγου με μοναδικό πρωταγωνιστή τον αχυράνθρωπο.
Όσο για προχθές είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια προσωπικότητα που είναι διαταραγμένη. Μιας προσωπικότητας που το μοναδικό κρητήριο είναι τα μηδενικά στην ψυχή του. Είσαι κενός και σκάρτος.Είσαι πουλημένος μέχρι την ψυχή σου εάν υπάρχει βέβαια.


Υ.Γ.(2)

Το μόνο που θέλω να θυμίσω είναι η φράση του Γεωργίου Παπανδρέου ότι «και οι κρίνοντες κρίνονται»….

Υ.Γ (3)

Με τους υποστηρικτές μας και τους χορηγούς μας θα σχεδιάσουμε τη νέα μας χρονιά.
υ.γ.(2)

Σας ευχαριστούμε.
Αναρτήθηκε από Panayiotis Bekiaris στις 7:40 π.μ.

Anonymous said...

K.μπεκιαρη τι εχεις να πεις τωρα? ενα μεγαλο κριμα !!!!!νομιζα οτι ησουν ενα νεο αξιολογο ατομο στο χωρο αλλα τα ιδια ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ!!!!!πιες τωρα ενα ΛΟΥΤΡΑΚΙ να συνελθεις!!!!
τα εξυπνα πουλια απο τη μυτη πιανονται....

Panayiotis Bekiaris said...

Δεν υπάρχουν περισσότερα σχόλια για το θέμα.Δεν έχω να πω εγώ κάτι περισσότερο. Απλά...έχει λήξει.

Μπορεί να διαφωνείς με την επιλογή μου, αλλά αυτή είναι η μαγεία του διαλόγου, που μου είπε ένας φίλος.

Anonymous said...

ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ? ΩΡΑΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΣΑΝΤΕΣ , ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΒΛΕΠΩ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΛΑΣΤΗΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΗΞΕ ΠΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΣΤΟ ΥΓ 1

Anonymous said...

"Όσο για προχθές είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια προσωπικότητα που είναι διαταραγμένη. Μιας προσωπικότητας που το μοναδικό κρητήριο είναι τα μηδενικά στην ψυχή του. Είσαι κενός και σκάρτος.Είσαι πουλημένος μέχρι την ψυχή σου εάν υπάρχει βέβαια."
Για τον Μεντζελόπουλο το σχόλιο ή για τον Τσακανίκα; Γιατί αυτοί ήταν οι διαιτητές του παιχνιδιού.

Anonymous said...

7.23 ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΜΠΕΚΙΑΡΗ ? ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ .