Αήττητος στην τελική φάση των νεανίδων ο ΑΟ Προσοτσάνης. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αήττητος στην τελική φάση των νεανίδων ο ΑΟ Προσοτσάνης.


Πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις τα κορίτσια του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης προκρίθηκαν στην τελική πανελλήνια φάση στην κατηγορία των νεανίδων, χωρίς μάλιστα να ηττηθούν. Η δεύτερη ομάδα που προκρίθηκε είναι ο Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 16-17 Μαρτίου στον Κλειστό Γυμναστήριο Προσοτσάνης «Γεώργιος Μακρής» και συμμετείχαν ο Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης, ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, ο Παναθλητικός Συκεών και οι Ακρίτες Κ. Νευροκοπίου. Οι φίλαθλοι που κατέκλισαν το κλειστό γυμναστήριο της Προσοτσάνης είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν αγώνες που τους κράτησαν το ενδιαφέρων μέχρι το τέλος.

Στο πρώτο αγώνα βρέθηκαν αντιμέτωποι οι Ακρίτες και ο Παναθλητικός, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι
με τελική νικήτρια την ομάδα του Παναθλητικού με 32-34. Το απόλυτο ντέρμπυ ήταν ο αγώνας του Μ. Αλεξάνδρου και του Α.Ο. Προσοτσάνης, ένας αγώνας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες υπέρ της τοπικής ομάδας 24-25.

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν οι επόμενοι δύο αγώνες, στον πρώτο χρονικά αγώνα ο Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών επικράτησε δύσκολα των Ακριτών Νευροκοπίου 27-20, με την διαφορά να δημιουργείτε προς το τέλος του παιχνιδιού. Ο Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης με την εύκολη νίκη του 32-26 επί του Παναθλητικού εξασφάλισε από το βράδυ του Σαββάτου την πρόκριση του στην τελική φάση.

Το δεύτερο εισιτήριο κρίθηκε στον πρωινό αγώνα της Κυριακής, όπου μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα ο Παναθλητικός και ο Μέγας Αλέξανδρος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 22-22, με τον Μέγα Αλέξανδρο να παίρνει την πρόκριση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, στην ισοβαθμία τους με τον Παναθλητικό. Το δεύτερο παιχνίδι ήταν τυπικής διαδικασίας με τους προπονητές του Α.Ο. Προσοτσάνης να χρησιμοποιούν κορίτσια που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, προφυλάσσοντας κυρίως τις Παύλου-Στουγιαννίδου που τις επόμενες ημέρες μαζί με την Κεπεσίδου θα πάρουν μέρος στους προκριματικούς αγώνες τις Εθνικής Νεανίδων για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί

1 comment

greekhandball.com said...

Από σήμερα σχολια με ΚΕΦΑΛΑΙΑ και greeklish θα διαγράφονται