Πάρτυ του ΟΦΝΙ για την κατάκτηση του κυπέλλου (φωτό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πάρτυ του ΟΦΝΙ για την κατάκτηση του κυπέλλου (φωτό)


Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο Lidiya's cafe της Νέας Ιωνίας η ομάδα του ΟΦ Νέας Ιωνίας γιόρτασε την κατάκτηση του 2ου Κυπέλλου της ιστορίας της, το οποίο της απονεμήθηκε στο Αμύνταιο το προηγούμενο Σάββατο μετά την νίκη της επί της Φέτα Ήπειρος Αναγέννησης Άρτας. Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πριν τα πλέι- οφ, παίκτριες, τεχνικό επιτελείο και διοίκηση διοργάνωσαν ένα όμορφο πάρτι για να περάσουν μερικές στιγμές χαράς και ξενοιασιάς. Εκεί ήταν και το ανδρικό τμήμα του ΟΦ Νέας Ιωνίας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της ΟΧΕ και επί σειρά ετών παράγοντας- αιμοδότης του Συλλόγου,
Παντελής Χατζηιωάννου, ο οποίος για χάρη των κοριτσιών επέλεξε κάποιες από τις μουσικές επιλογές του μαγαζιού. Την γιορτή τίμησε με την παρουσία του ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Σταύρος Δουβής, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Προέδρου της Ομοσπονδίας και της προπονήτριας του ΟΦΝΙ Σοφίας Ναϊσίδου.











28 comments

Anonymous said...

Γεια σου ρε Πρόεδρε κιμπάρη!!!!

Εσύ κι ο Φιντέλ Κάστρο...!!!!

Βλέπω και τετραδιάκι....οργανωμένος!!!

Στην πίσω σελίδα έχεις τα σχέδια της Ανάπτυξης ή τις τρίλιζες που έπαιζες με το Δέτση;;;;

Α ρε φίλε!! Dj Tiesto!!!! Ή μάλλον...Dj Χέστο...κι άστο....

Anonymous said...

Παντέλο dj τον Γιαννάκη τον Δέτ.. τον θέλεις για να σου επιλέγει τα τραγούδια για τα πάρτυ της ομοσπονδίας.

Anonymous said...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΧΕ ΕΙΝΑΙ Η ESPRESSO ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.

Anonymous said...

ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ...!!!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΤΕ!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ...ΜΕ ΣΤΥΛ...ΜΕ ΑΠΟΨΗ...ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!

ΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ...!

ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΦ' ΟΥ ΕΤΑΧΘΗ!!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΟ, ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!! ΒΑΛΕ ΤΟ "ΖΑΒΑΡΑΚΑΤΡΑΝΕΜΙΑ" ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ!!

Anonymous said...

Ti Pantelis ti .....Pantelidis....!!!

Den tairiazete sou lew, Panteliiiiii!!!!!!!

Esi kai to handball, ennow... Esi eisai gia megala pragmata!!!!!

Anonymous said...

Χαλάρωστε ρε παιδιά πολύ κακό για το τιποτα. Δεν μπορεί να κάνει ο άνθρωπος μια γιορτή για το κύπελλο που πήρε η ομάδα του.

Anonymous said...

Και βέβαια, να το γιορτάσει! Να το βάλει και πρωτοσέλιδο στο site της ΟΧΕ και να στείλει και δελτίο τύπου στις άλλες Ομοσπονδίες, να δουν πώς γίνεται η τεχνοκρατική δουλειά...

Ρε Παντελή, έχεις προσλάβει και image maker???

Anonymous said...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ.ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ...ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Anonymous said...

Πληροφορίες λένε ότι ο Δετσης έχει κλείσει συναυλία στο γουεμπλει για τον πρόεδρο και ο ελταουηλ ετοιμάζει τσαρτερ για τριήμερο πακέτο Λονδίνο για συναυλία προέδρου και παρακολούθηση αγώνα εθνικης.

Anonymous said...

Οποίος κ να του κανονίσει θα πληρώσει απο την τσέπη του κ θα παει , εσύ πειναλάκο παρακάλεσε τον λίγο ακόμη μήπως κ σε πάρει τσάμπα...

Anonymous said...

Για τον Δετση με περάσες? Φοβάμαι και τα αεροπλάνα.

Anonymous said...

tin aek pote tha tin vgaleis exw pou sikwsate parea to kipelo?

Anonymous said...

Παντελοχατζηπαστίδη για dj πραγματικά σε γουστάρω. Σου ταιριάζει βρε παιδί μου.Για πρόεδρος της ΟΧΕ δεν έχω καταλάβει τη σχέση έχεις.

Anonymous said...

Ο επόμενος χορός του handball θα γίνει στη Ν.Σμυρνη .Θα παρακαλούσαμε τον πρόεδρο να παίξει μουσική για όλα τα λαμόγια που άλλοτε γλυφουν και άλλοτε σκυβουν

Anonymous said...

Sti Nea Smurni??? Mpaaaaa uparxoun kalutera simera tis Athenas Kai oxi mono pou ginontai eidika tet a tet lamogion. Apla uparxoun kapoioi pou tous simferei na rixnoun oli ti Laspi sti Nea Smirni. Xaxaxaxax.... Plirofories Simeion Kai prosopon pou pairnoun meros se auta ta eidika meeting...prosexos....apla tha sas po mono oti Oso mpoi Kai gnosi tous leipei Gia to athlima, tin exoun se koutoponiria!!!!!

Anonymous said...

Τα προβλήματα τα ΧΑΝΤΜΠΟΛ ειναι πιο σημαντικά απο το αν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ έβαλε μουσική ή χόρεψε ή έκανε πάρτυ για την ομάδα του , δικαίωμα του ...εσείς όλοι που γράφετε πληρώσατε τον λογαριασμό. .??
Αυτό που θα πρέπει να σκεφτείς ουσιαστικά πρόεδρε για το άθλημα και με όσους απο το ΔΣ μπορούν να καταλάβουν κατα την γνώμη μου ειναι:
1- Να αγκαλιάσεις ουσιαστικά τα σωματεία , εκει υπάρχει πρόβλημα, ( έχεις σωματείο και γνωρίζεις) Δήμοι, χορηγοί δεν δίνουν χρήματα άρα κινδυνευεις να είσαι πρόεδρος στο τίποτα
2- Ανάπτυξη, .... τραγικά λάθη , χωρίς τεχνογνωσία ακολουθείς την συνταγή - Αγγελούδη που ούτε στο ελάχιστο δεν πέτυχε. Αν ήταν πετυχημένη ο Ομοσπονδιακός θα είχε επιλογές που δυστυχώς τώρα δεν έχει.
3- Λειτουργησε περισσότερο θεσμικά , και αξιοκρατικά - ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ- έχεις μπει στο σύστημα που δεν οδηγείς εσύ , απλά σε οδηγούν.
4- Υπάρχουν φωνές και απόψεις που το κατεστημένο του αθλήματος τους κρατάει μακρυά
5- Βγάλε την ΠΑΣΟΚικη ( ολοι κάναμε λάθη στην ζωή μας...) λογική απο το άθλημα και άνοιξε το παιχνίδι δεν έχεις πραγματικά να χάσεις τίποτα.
6- το γυναικείο ειναι λάθος που το έχετε στην απ έξω , μπορείς να φέρεις πιο εύκολα σε αποτελέσματα απ ότι στους Αντρες.
7- Στο ΔΣ σου έχεις λίγους με σοβαρή άποψη, κάποιους άλλους που νομίζουν ότι έχουν άποψη, και κάποιους που νομίζουν ότι κάνουν η θέλουν να κάνουν κοντρίτσες στο ΤΙΠΟΤΑ.
**** Μια φιλική άποψη που απευθύνεται σ αυτούς που έδωσαν ,και πήραν απο το ΧΑΝΤΜΠΟΛ .

Anonymous said...

Ναι ο Αγγελουδης φταίει. που εχει φυγει απο το αθλημα εδω και 3 χρονια. Ο Χατζηιωαννου δεν ήταν κορυφαίο στέλεχος όλων των διοικήσεων με Πρόεδρο τον Αγγελουδη; Γιατι ο Αγγελουδης δεν τον πρότεινε για πρόεδρο ενώ το έκανε με Σιμο (λάθος μεγάλο) και Μπαμπη;

Οι Κορορος, Ζαπαρτιδης, Παλαμας, Πενιοβιτς, Τσαγκαρακης, Τσιαπας ποιου επιλογές ήταν; Του Αγγελουδη η του Παντελή;

Υπήρχε ποτέ περίπτωση επι Αγγελουδη να εκπροσωπήσει την ΟΧΕ σε συναντηση στην ΕΟΕ ο Δετσης;;;;;;

Εδώ ούτε τις μπάλες της ανάπτυξης δεν μπορείς να μοιράσεις που σαπίζουν στις αποθήκες.

Είσαι 6 μήνες πρόεδρος πες μας τι έχεις κάνει και σταματα να κατηγορεις τους άλλους και ιδιαίτερα τον Γραμματικο που τελικα θα ειναι αυτός που θα σε σώσει με τη γκάφα των Μεσογειακών.

Μεχρι τοτε συνεχισε να βλέπεις εχθρούς παντού και να ακολουθείς τα πράγματα.

Anonymous said...

Αγαπητέ 7·32 πρέπει να γνωρίζεις στο αθλητισμό και στο αναπτυξιακό κομμάτι ότι κανείς σήμερα μετα απο 8 -10 χρόνια να δεις αν ήταν σωστό η οχι... Άρα μην χάνεις την ψυχραιμία σου . Προσπάθησα να πω γνώμη και κατα την γνώμη μου αλήθειες, ούτε ο Αλικάκος , ούτε ο Αγγελούδης, ούτε ο Χατζηιωαννου με πληρώνει. Σε μια χώρα που κλείνουν εντατικές νοσοκομείων, έιναι τρελλού να μηλάμε για Μεσογειακούς. Και επιμένω ΣΩΣΤΕΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΊΑ , αυτά ειναι το κύτταρο του αθλητισμού.-

Anonymous said...

Με τους μεσογειακους τι συνεβη ακριβως?

Anonymous said...

Ο 7.32 αλήθειες διατυπώνει αλλά φαίνεται ενοχλούν. Προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις την αλήθεια και την πραγματικότητα των γεγονότων. Τώρα σε έπιασε ο πόνος για τα σωματεία. Να κάνουμε ένα πάρτι με συνδρομή υπέρ των σωματείων που πραγματικά τόσα χρόνια στηρίζουν το άθλημα με συνεχή αναπτυξιακή παρουσία αφού διαθέτουμε dj πρόεδρο χωρίς καμία ευθύνη στα 12 χρόνια παρουσίας του στο ΔΣ. Για όλα έχουν ευθύνη όλοι οι προηγούμενοι εκτός από τον DJ. Καληνύχτα φίλε και μη χειρότερα.

Anonymous said...

Μεσογειακους δεν θα παμε γιατί καποιοι δηλωσαν συμμετοχη δυο μερες αργότερα απο τη ληξη της προθεσμιας. προσπαθει ο Γραμματικος αλλα μαλλον δυσκολο

Anonymous said...

Ο καλυτερος προεδρος που περασε απο το χαντμπολ ο Στελιος Αγγελουδης καθαρισε για τους Μεσογειακους μαζι με τον τεραστιο Νικο Γραμματικο.

Anonymous said...

Για μεσουγειακους ανδρων 2013???

Anonymous said...

Στέλιο επέστρεψε.Έλα πίσω.

Anonymous said...

Στέλιο μείνε εκεί που είσαι

Anonymous said...

Στέλιο και από εκεί που είσαι μπορείς να βοηθήσεις. Έχουμε γίνει ξευτίλα.

Anonymous said...

Αν δεν υπήρχε η ζήλια στη ζωή μας όλα θα ήταν καλύτερα. Σας ενοχλούν αν χαίρετε ή διασκεδάζει κάποιος και βρίσκεται σχόλια άκαιρα να γράψετε. Το θέμα είναι να πάει μπροστά το άθλημα και όσοι ιδρωνουν για όποια φανέλα παίζουν, όταν σταματήσουν να έχουν να θυμούνται καλές στιγμές και να τις διηγούνται στα παιδιά τους όπως εγώ. Χαρείτε λίγο η ζωή είναι μικρή ........ Και μην ασχολείστε με το διπλανό σας. Κοίταξε την οικογένεια σας και σταματήστε να ΖΗΛΕΥΤΕ τους άλλους. Μια παλιά παίκτρια που τίμησε τη φανέλα που φόρεσε.

Anonymous said...

Συγχαρητηρια σε σενα Προεδρε των παντων , σε σενα Σοφια αλλα και στους αλλους 2 προπονητες που μαζι δουλευετε.Συγκεντρωθητε ομως και οι τεσσερις ο καθενας απο την θεση τουν γιατι εαν δεν δυναμωσουν τα αποκατω πρωταθληματα οπως και η Α1 σαν βιτρινα θα ειναι το γυναικειο φτωχος συγγενης .Φερτετο παλι οπως ηταν εως την περιοδο 2009-2010 για να εχουν μεγαλη βαση οι εθνικες ομαδες και ποιοτητα οι τιτλοι σας και σταματηστε να παιζετε με την καραμελα της κρισης και καντε περικοπες στις δεξιωσεις και τα ταξιδακια.Δυναμωστε τα Πρωταθληματα με αρκετους αγωνες με προοπτικη σε παικτριες και συλλογους τωρα που παει να ζωντανεψει η Αττικη με τον Βυρωνα τον παραδεισο τν Αρη το καματερο τον κορυδαλλο και μην μενετε στις φιεστες γιατι τα πρωταθληματα σωνοντε λογω τον ομαδων που προανεφερα γιατι και παλι στομελλον μονοι σας θα παιζετε απο την αττικη και δεν θα εχετε ομαδες να παιξετε με ουσια ουτε διπλο προπονησης . Και παλι συγχαρητηρια.
Υ.Γ Δεν ειμαι παραγωντας αλλα γνωστης του γυναικειου χαντμπωλ.