Ζωντανός ο Πανελλήνιος στο κυνήγι της παραμονής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ζωντανός ο Πανελλήνιος στο κυνήγι της παραμονής


Πολύ σπουδαία νίκη ελπίδας για την παραμονή στην κατηγορία σημείωσε ο Πανελλήνιος με 26-25 επί του Ποσειδώνα Λουτρακίου για την 17η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Αυτή ήταν η 2η νίκη των «Ολυμπιονικών» στο πρωτάθλημα, που τους φέρνει με 4 βαθμούς σε απόσταση μιας νίκης διαφορά από Φίλιππο Βέροιας και Άρη Νίκαιας, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ο Πανελλήνιος που την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Άρη Νίκαιας και θα ταξιδεύσει στην Βέροια για να παίξει με τον Φίλιππο ανανέωσε τις ελπίδες που έχει για την σωτηρία. Κορυφαίοι των γηπεδούχων που έλεγχαν το ματς από την αρχή ήταν οι Ουρόσεβιτς και Βασιλόπουλος με 7 και 6 γκολ αντίστοιχα, αλλά και ο τερματοφύλακας Τζανακάκης με 15 επεμβάσεις. Στην αντίπερα όχθη για τον Ποσειδώνα ξεχώρισε πάλι ο Πέρρος με 14 τέρματα.

«Όσο αναπνέουμε θα ελπίζουμε»

Ο τεχνικός του Πανελληνίου Δημήτρης Σκάρλος δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και όσο αναπνέουμε θα ελπίζουμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά που βάζουν πολλές φορές και από την τσέπη τους και υπό αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να διασώσουν κάτι από την ιστορία του Συλλόγου. Είμαι περήφανος για αυτούς και την προσπάθεια που κάνουμε».
Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Πέρρος είπε: «Είχαμε προβλήματα όλη την εβδομάδα με τραυματισμούς και δεν προετοιμαστήκαμε όπως θα θέλαμε. Ο Πανελλήνιος στον δεύτερο γύρο είναι πολύ καλύτερος και με την προσθήκη του Ουρόσεβιτς χτυπάει όλα τα παιχνίδια. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα».

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 26-25
Τα δεκάλεπτα: 6-4, 10-7, 14-12 (ημχ.), 17-17, 21-20, 26-25
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Δημήτρης Σκάρλος): Τζανακάκης, Βασιλόπουλος 6, Σκοδριάνος 2, Δημήτρουλας 2, Ξηρός, Σαμαράς 5, Παρασκευαϊδης, Μαυροφρύδης 4, Κρητικός, Μπαρίκος, Αιβάζης, Παπαδόπουλος, Ουρόσεβιτς 7.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς, Χριστοδούλου 1, Βαμβακάς 4, Πέρρος 14, Μουτσάι, Δημητρόπουλος, Τούρκια 1, Βασιλειάδης 1, Παλαιολόγος, Μπάμπης, Μπάρμπας, Μπένα, Βουγιάνοβιτς 2, Παπαδόπουλος 1, Ρουμελιώτης 1.
Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, δίλεπτα: 5-7, πέναλτι: ¾-4/4.

14 comments

Anonymous said...

απαπαπαπαααααααααααα.....

(όπου "π" βάλτε "β"...)

Anonymous said...

φιλε απο ναρκωτικα το επαθες?(οπου ο βαλε ω)

Anonymous said...

βγήκε η παρουσιάστρια της εκπομπής Τηλεκύβος κ έδωσε μια λέξη με τα:
Ο.Ν.Ε.Μ.Η.Τ.Σ
έπαθλο λέει η παραμονή....

Anonymous said...

stimeno giati na itan?gia na perasei o panellinios ton ari?etsi k allios agkalia tha pesoun....

Anonymous said...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΡΛΟ.ΣΚΑΡΛΟ ΖΟΥΜΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ORIGINAL ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!

Anonymous said...

Που το ειδες το στημένο ρε συ 9:05;

Διάβασε τι λένε οσοι κρίνουν δίκαια για τις ομάδες τους.
Εμείς το παλέψαμε και πήραμε την νίκη.
Τώρα εαν δεν σας αρεσει αυτο ειναι δικαίωμα σας.

Anonymous said...

http://aoposeidon-handball-a2.blogspot.gr/2013/03/blog-post_16.html

firs said...

10.52 Το παιγνίδι παίχτηκε στα ίσα.Ο Ποσειδώνας δεν είναι στο DNA του να μετέχει σε στημένα.Αν παρακολουθείς χάντμπολ θα δεις πως ο Πανελλήνιος πουλά ακριβά το το τομάρι του σε κάθε παιγνίδι.Το παλεύει μέχρι τέλος και μπράβο του, μη σου φανεί περίεργο αν σωθεί,φτάνει να μη στηθούν παιγνίδια,[ και αυτό θα φανεί] του Φιλίππου.Να μη ξεχάσουμε και τα τερτίπια [χειρουργεία]της διαιτησίας.Όλα παίζονται μέχρι τέλους

Anonymous said...

δεν ντρεπεστε να μιλατε για φιλιππο;σας περιμενω στην βεροια να σας δειξω πως περνονται τα στημενα!επειδη σας καναμε δωρο εκει τον ασο βγαζετε και γλωσσα!περσι που σας δωσαμε το χ ηταν καλα;Ενας παιχτης του φιλιππου!

Anonymous said...

ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ Ο 8.56 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ.ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΦΙΛΙΠΠΙΚΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΟΝΤΩΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ Α.Σ.Φ.ΒΕΡΟΙΑΣ

Anonymous said...

ΠΡΟΣ 8.56 μικρε καλυτερα να μασας...

Firs said...

8.56 To Σάββατο τι θα κάνετε;Θα το πάρετε το παιγνίδι.

Anonymous said...

Anistoritoi komplexikoi afiste apo to stoma mas sas ton Panellinio kai ton Filippo giati mia trixa apo ta arx/ tous eiste. Eite paizete se autous simera eite oxi. Kapote htan toso terastioi pou ean paizate tote handball tha plironate 15euro gia na tous deite. Omades pou prin apo 10 xronia eixan terastious paiktes pou oute ta kordonia ton papoutsion tous den eixate tin eykairia na desete.

Anonymous said...

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ/ΕΣ!ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΙΟ!