Στο Σάντεφιορντ o ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο Σάντεφιορντ o ΠΑΟΚ


Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έφτασε στο Σάντεφιορντ της Νορβηγίας μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι που περιελάμβανε πτήση 3,5 ωρών από την Κωνσταντινούπολη στο Όσλο και στη συνέχεια μετάβαση με λεωφορείο για δύο ώρες. Η πόλη των 50.000 κατοίκων στο νότο της Νορβηγίας, υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ με χαμηλή θερμοκρασία (-4 βαθμοί) και αυτό που έκανε εντύπωση στα μέλη της αποστολής ήταν ότι είδαν παγωμένα ακόμη και τα ποτάμια στην περιοχή. Το κρύο δεν πτοεί την ομάδα που πριν από λίγο ολοκλήρωσε την προπόνησή της στο Ρούναρχάλεν, το γήπεδο των 3.000 θεατών στο οποίο θα διεξαχθεί ο Σαββατιάτικος αγώνας (ώρα έναρξης 19.00) με την τοπική Ρούναρ, για τη φάση των "16" του Challenge Cup.

Στο μεταξύ, ούτε σε αυτό το γήπεδο δεν θα είναι μόνοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Τρεις φίλοι της ομάδας
από τη Στοκχόλμη ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς το Σάντεφιορντ, προκειμένου αύριο να βρεθούν κοντά στην ομάδα! Ο αυριανός πρώτος αγώνας με τη Ρούναρ, για τους "16" του Challenge Cup θα ξεκινήσει στις 19.00, με διαιτητές του Λετονούς Ρουτκόβσκις και Τζέρβε.

«Η Σάντεφιορντ προέρχεται από την μεγάλη και κλασσική Σκανδιναβική σχολή. Έχει ωστόσο αδυναμίες τις οποίες προσέξαμε στο βίντεο. Πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων.
Πηγή: www.paok24.com

No comments