MVP της Μεσογειάδας ο Σ. Σάββας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MVP της Μεσογειάδας ο Σ. Σάββας


Σε ομαδικό επίπεδο η Εθνική ομάδα πήρε την δεύτερη θέση στους Μεσογειακούς, σε ατομικό όμως επίπεδο κατάκτησε την υψηλότερη διάκριση. Ο Σάββας Σάββας (ο βενιαμίν της ομάδας καθώς γεννήθηκε τον Ιούλιο του '97) ψηφίστηκε από τους προπονητές των Αγώνων ως ο MVP όλης της διοργάνωσης! Δηλαδή ο καλύτερος παίκτης από τους 110 που συμμετείχαν! Επιπλέον -ο γιος του προέδρου της ΕΣΧΑΜΑΘ (Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης) και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ- ήταν και ο πρώτος σκόρερ της Ελλάδας με 37 γκολ (13/18 πέναλτι) από τα 162 που πέτυχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα οκτώ ματς στους Μεσογειακούς.

Ιατρούδης: «Φως στο τούνελ»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Παίδων Παναγιώτης Ιατρούδης σχολίασε μετά την μεγάλη επιτυχία:

«Ελπίζω αυτό το μετάλλιο να είναι το πρώτο φως στο τούνελ για το ελληνικό χάντμπολ, να είναι το έναυσμα για περισσότερη δουλειά, για μεγαλύτερη ανάπτυξη. Το ταλέντο αφθονεί, στην αξιοποίηση του υστερούμε. Αυτή η γενιά των παιδιών έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα 15 χρόνια. Αρκεί να δουλέψει, να την πιστέψουν, να την προσέξουν»

8 comments

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ:Γ.Σ.ΔΡΑΜΑ 1986-ΤΟΓΑΝΙΔΗΣ Θ.ΚΑΙ ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Σ. Ε Υ Γ Ε Τ Ο Υ Σ!!!

Anonymous said...

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ.

Anonymous said...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΛΛΗΣΑΝΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ)

Anonymous said...

@3.53 κ @6,26
ξεχειλίζετε απ την μαλακία !

Anonymous said...

μπραβο και στον κουμπαρο!!!!!! 7.34 εσυ τι ζορι τραβας????? προφανως ο 2.11 ξεχειλιζει!!!! αν εισαι ο ιδιος ....τοτε εχεις σοβαρο προβλημα!!!! αν συμφωνει κι ο ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟΣ η δια γνωση μου ειναι : μαλακοθυλακιτιδα...

Anonymous said...

ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΡΕ 7.43 .

Anonymous said...

Κύριε 7.43 σας ευχαριστώ που με θυμηθήκατε. Συμφωνώ με την διάγνωση σας , άλλωστε το αντίθετο θα ήταν αντιδεοντο-λογικό. Επιτρέψτε μου να σας δώσω την συμβουλή της ημέρας : η βλακεία και η μαλακία είναι ανίκητες και δεν έχουν όρια! Επομένως , ανοχή στους ως άνω ασθενείς , διότι μόνον ως ασθενείς μπορούμε να τους εκλάβουμε.

Anonymous said...

ειμαι ο 7.43 και θελω να πω στο νταη 8.10 οτι ο ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟΣ τελικα ειναι ΣΟΦΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ!!!!! ποσα κιλα ΗΛΙΘΙΟΣ μπορεις να εισαι?????? πως θα βγαλω το σκασμο ΡΕΕΕΕ????? θα μου κοψεις το ρευμα? θα μου σπασεις το λαπτοπ? θα με δειρεις? αφου δεν ξερεις ποιος ειμαι? πως θα το καταφερεις αυτο ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ??? κι όμως σου ζητώ ΣΥΓΓΝΩΜΗ γιατι παρασυρθηκα απο τη βλακεια σου και σε αντιμετωπισα σαν φυσιολογικο,ενω εισαι ΑΣΘΕΝΗΣ .