Σε τροχιά ανόδου ο Πήγασος Αιγίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε τροχιά ανόδου ο Πήγασος Αιγίου


Το χρέος της έκανε η Ανδρική ομάδα του Πήγασου Αιγίου, που κέρδισε εντός έδρας τον εκ των ουραγών της βαθμολογίας Παράδεισο Αμαρουσίου με σκορ 27-21 στην πρεμιέρα του β’ γύρου του Πρωταθλήματος της Α2 Χάντμπολ Ανδρών. Ετσι, η Αιγιώτικη ομάδα διατηρήθηκε σε τροχιά ανόδου, ενώ παράλληλα έκανε ένα ακόμη βήμα ως προς τον στόχο της να μην χάσει άλλους βαθμούς εντός έδρας.

Το συγκρότημα του Τάκη Καρακίτσου ξεκίνησε καλά, πήρε τον έλεγχο του σκορ και προηγήθηκε με 3 γκολ (12-9) στο στο 25′, όμως οι φιλοξενούμενοι με
αντεπίθεση διαρκείας και με ένα επιμέρους σερί 9-5 προηγήθηκαν για πρώτη φορά (17-18) στο 40′. Η εξέλιξη αυτή σαφώς και δεν άρεσε στον Πατρινό τεχνικό της Αιγιώτικης ομάδας, που με τις φωνές του και τις κατάλληλες οδηγίες αφύπνισε τους παίκτες του, ο Πήγασος πέρασε μπροστά με 20-18 στο 45′ και  από εκεί και πέρα απλοποίησε τα πράγματα, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο την διαφορά των γκολ, για να διαμορφωθεί το τελικό 27-21.
Από πλευράς Πήγασου, οι Κλεομένης Δημητρουλόπουλος και Δημήτρης Αλυγιζάκης οδήγησαν επιθετικά την ομάδα, πετυχαίνοντας μαζί τα 15 από τα 27 τέρματα, ενώ να σημειωθεί ότι την πρώτη του συμμετοχή φέτος έκανε ο Τριαντάφυλλος Πολίτης.
Τα δεκάλεπτα: 6-4, 10-8, 14-12 ημ., 17-18, 21-19, 27-21 τελικό.
Πήγασος Αιγίου: (Τ. Καρακίτσος), Αναστασέλος, Γιογκαράκης, Τσίρκας, Αλυγιζάκης 7, Γιαννόπουλος Δημητρουλόπουλος 8, Γιούπης, Αλεξόπουλος 3, Τσεχαγιάς 3, Πετρόπουλος 4, Βορύλλας, Γκιώνης 1, Παπαδόπουλος 1, Πολυδώρου, Πολίτης.
Παράδεισος Αμαρουσίου:??????????????????????????????????????????????????

Πηγή: http://aigialeiaspor.wordpress.com

6 comments

Anonymous said...

ELATE POYLAKIA MOY PROS TA KATW NA DEITE TO FYSTIKI

Anonymous said...

apo poia fistikia eisai esi an epitrepete na kseroume na erthoume me kalo kalathi???

Anonymous said...

TA ARAPIKA POY THA SE KANOUN KALA ESENA KAI TOYS ALLOUS. PATRINA FYSTIKIA THA TO GEMISEIS TO KALATHAKI SOY. EDO MPESKOI KAI ALLOI DEN KOYNIOYNTAI ROYPI.

Anonymous said...

KOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKOKO

Anonymous said...

na sas dv kai me thn akadhmia........................

Anonymous said...

re 11:40 prepi na sas ponese i akadimia etsi?kai kala sas ekane giati exete vgalei glosa oli!!!