Β Εθνική ανδρών: Αποτελέσματα, συνθέσεις, video - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Β Εθνική ανδρών: Αποτελέσματα, συνθέσεις, video


1ος Όμιλος
Πέρασε μπροστά ο Έσπερος Καλλιθέας
Σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ μαρτυρά και την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ο Έσπερος Καλλιθέας επιβλήθηκε του Ηλυσιακού με 29-12 ( 10-6 ημιχ). Με όπλο την δυνατή του άμυνα η ομάδα της Γιάννη Ανταλή έδειξε με το καλησπέρα το τι θα επακολουθήσει αφού στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκε με 5-0  η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη αφού σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να  ισορροπήσει τον ρυθμό με αποτέλεσμα  το ημίχρονο να κλείσει στα  4-5 γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Έσπερος ήταν σοβαρός και συγκεντρωμένος στη αμυντική του λειτουργία  με όπλο τον αιφνιδιασμό και παίζοντας γρήγορα και απλά ξέφυγε στο σκορ.

Δεκάλεπτα: 5-0 , 9-4 , 10-6 ημίχρονο. 17-7, 23-8, 29-12 τελικό. Πέναλτυ :  0/0 – 5/4.
 Εσπερος: Μασουρίδης, Ζέρβας, Κοτελίδας 2, Πολλάκης 4, Δαλέκος 5, Ψαρρός, Χάρος,
Τυμπάμπογλου 1, Παπαδημητρίου 1,Μπακαβέλος 3, Σειντής 4, Καραμαγκέλας 6, Τσαφαντάκης 2, Μάνθος 1

Ηλυσιακός : Γκάρο 1, Σαμος, Καπάτος, Διαμαντάκος, Αποστολου, Μηλλιος,  Βερβερίδης, Αρτζόγλου Δ, Αρτζόγλου Ε 6, Σίνο2, Κοντωγιώργος 1, Τσατσαρώνης 1,  Πετρου 1, Πανδης.





ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ την ΠΡΩΤΗ της ΝΙΚΗ η ΑΛΚΥΩΝ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. ΝΙΚΗΣΕ 27-25 την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ για όλη την χρονιά τον Νίκο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγκώνα...
Πάρα πολύ ακριβά πλήρωσε η ΑΛΚΥΩΝ την πρώτη της επιτυχία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής . ΠΥΡΡΕΙΟΣ νίκη θεωρείται το 27-25 επί της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , διότι ο αγώνας αυτός άφησε πίσω του 4 τραυματίες , από τους οποίους ο ένας πολύ σοβαρά. Ο προπονητής και παίκτης της ΑΛΚΥΩΝΑΣ καθηγητής Φυσικής Αγωγής Νίκος Ρουμελιώτης έπαθε εξάρθρωση του αγκώνα σε ένα αντιαθλητικό φάουλ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να αποκατασταθεί η ζημιά στο χέρι του . Ο Νίκος Ρουμελιώτης ανακηρύσσεται ο πιο άτυχος αθλητής της Αργολίδας , αφού οι τραυματισμοί του δεν έχουν τέλος . Πρώτα έκανε εγχείρηση στο γόνατο , μετά εγχείρηση στους κοιλιακούς και τώρα ο αγκώνας του , που λογικά θα αργήσει να ξαναπαίξει!!! Τρίτωσε το κακό για τον Νίκο και του ευχόμαστε να γυρίσει ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ στον Αθλητισμό .
Πρόβλημα για την ομάδα είναι και ο τραυματισμός του Μίχου , ενώ δεν φαίνεται να είναι σοβαροί οι άλλοι δύο . Κρίμα , γιατί οι αθλητές μας δεν χάρηκαν όσο θάθελαν την νίκη τους . Όμως άνοιξε ο δρόμος για νέες επιτυχίες .
Αυτή τη φορά η ΑΛΚΥΩΝ πρόσεξε τα λάθη της και δεν χαλάρωσε στο τέλος . Αντίθετα έδειξε πείσμα και δύναμη , ανέτρεψε το σκορ την κατάλληλη στιγμή και κράτησε τη νίκη , αφού πάλεψε πολύ σκληρά μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Κορυφαίος ήταν ο τερματοφύλακας Κορολής Βλάσης που έπιασε 4 στα 5 πέναλτυ!!! Εξαιρετικοί ήταν  όλοι όσοι αγωνίστηκαν...
Τα δεκάλεπτα : 4-3 , 9-6 , 12-10 , 14-17 , 19-18 , 27-25 .
ΑΛΚΥΩΝ ( Ρουμελιώτης ) Μιχαλάκης , Κορολης Τ/Φ , Συντρίκος 3 , Μίχος 5 , Αιβαλιώτης Χρ. , Φούσκας , Σουλιές 3 , Αντωνόπουλος 5 , Ρόντος 4 , Κωνσταντινίδης 2 , Ρουμελιώτης 3 , Αιβαλιώτης Εμ. , Γκιαούρης 1 , Παππάς 1 .

                                                       ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΛΚΥΩΝ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ     27 -25                   
ΕΣΠΕΡΟΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 29 - 12                  
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΧΑΝΙΑ      αναβλήθηκε            

 ΟΙ   ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
                                                           

1) ΕΣΠΕΡΟΣ          10             154-100                 
2)  ΧΑΝΙΑ               9              135-110                 
3) ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ     6               122-141                
4) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ      6              122-120                 
5) ΠΟΛΙΤΕΙΑ          4              120-143                
6) ΛΕΩΝΙΔΑΣ        4               138-153                 
7)  ΑΛΚΥΩΝ          2              125-149                  
      

2ος Όμιλος
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΕΛΠΙΔΕΣ  23 - 22
ΘΡΙΑΜΒΟΣ - Ν. ΙΩΝΙΑ  16 - 26
ΑΡΓΟΣ  -  ΚΗΦΙΣΙΑ      00-10 α.α.

1) ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ                           14        182-129
2) ΕΛΠΙΔΕΣ                                 9         116- 89
3) ΘΡΙΑΜΒΟΣ                             7         117-114
4) ΤΕΛΑΜΩΝ                              7        131-122
5) Ν. ΙΩΝΙΑ                                 5         107- 81
6) ΚΗΦΙΣΙΑ                                 4         122-132
7) ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΡΓΟΣ             -2           76- 134
 8) ΑΕΤΟΣ                                   -2            00-70
 *** Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΡΓΟΥΣ και ο ΑΕΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

3ος Όμιλος


Με το "διπλό" επέστρεψε ο Εύρυτος από τη Λιβαδειά
Με το διπλό επέστρεψε το Σάββατο από την Λιβαδειά ο Εύρυτος Βόλου. Η ομάδα του Λεωνίδα Ζαφείρη με πολλές ελλείψεις στο ρόστερ και μόνο με οχτώ έφηβους αθλητές στη σύνθεσή της, κατάφερε να νικήσει την Αναγέννηση εκτός έδρας με σκορ 28-38 (ημίχρονο 14-18). Έτσι η βολιώτικη ομάδα διατηρήθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, κυνηγώντας τον Ιωνικό τον οποίο υποδέχεται την μεθεπόμενη αγωνιστική στο Βόλο σ' ένα ματς που θα κρίνει την δεύτερη θέση του ομίλου.
Το παιχνίδι ξεκίνησε νευρικά με τον Εύρυτο να έχει την πρωτοβουλία και το προβάδισμα στο σκορ το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού,αλλά με πολλά λάθη τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί αθλητές βρήκαν την αυτοπεποίθησή τους και με αιφνιδιασμούς κατάφεραν ν' αυξήσουν την διαφορά και τελικά να πάρουν τη νίκη.

Πρώτος σκόρερ ο Μαλανδρίνος με 12 γκολ και τον ακολούθησε ο Ζερβός με 10 γκολ.

Ο Εύρυτος ταξίδεψε στην Λιβαδειά με τους:(Ζαφείρης Λέων.) Κούπας Δημ.,Κοζανίτης Θαν.(1), Δάμου Ηλ.(5), Μαλανδρίνος Γαρ.(12), Ζερβός Αλκ.(10), Ευθυμίου Ιάσ.(6), Ντούλης Χρ.(1), Σταυρόπουλος Αντ.(3), Ζούζουλας Στ., Γκουγκουτούδης Βαγ. και Μανταλιάς Μιχ.

Επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με τη Φθία στη Λαμία.

Αγριά Βόλου- Έσπερος Λαμίας 45-14
Φθία Λαμίας- Ιωνικός Λαμίας  18-46

Βαθμολογία σε 5 αγώνες
1 Α.Γ.Ε. ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ -ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ 10
2 ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ                                 8
3 Α.Σ.Β ΕΥΡΥΤΟΣ ΒΟΛΟΥ                         6
4 ΕΣΠΕΡΟΣ Γ.Σ ΛΑΜΙΑΣ                         4
5 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ                 2
6 ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ                                         0

4ος Όμιλος

Το ταξίδι συνεχίζεται...
Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε και έδωσε συγχαρητήρια ο προπονητής μας, ΖΑΡΑΒΙΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, στους παίκτες της Ομάδας μας για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην φιλόξενη πόλη της Κοζάνης, χτες 19 Ιανουαρίου 2013, για την 7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Χειροσφαίρισης της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Ελλάδος.

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Κοζάνης, η ομάδα μας από το πρώτο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ και καμία στιγμή του αγώνα δεν έχασε το προβάδισμα. Αντίθετα όσο περνούσε η ώρα η διαφορά μεγάλωνε και μας έφερνε πιο κοντά στη νίκη με σιγουριά και ασφάλεια. Η Ομάδα μας με διαφοροποιημένη τακτική, εξ’ αιτίας των πολλών ελλείψεων, παρουσιάστηκε με διαφορετικό πρόσωπο και πολλές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα πολύ δυνατή και σοβαρή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έπαιξε καλή ατομική άμυνα, δεν άφησε τους αντιπάλους της να κάνουν παιχνίδι και να φτάσουν σε εύκολες ρίψεις για να σκοράρουν. Έτσι μπόρεσε να κλέψει μπάλες και μαζί με τις αποκρούσεις του Τ/Φ, να φύγει στον αιφνιδιασμό και να σκοράρει πολλές φορές χωρίς αντίπαλο. Το σκοράρισμα συνεχιζόταν και απέναντι σε οργανωμένη άμυνα, με καλές ατομικές ενέργειες όλων των παικτών. ‘Έτσι η διαφορά των 5 γκολ του πρώτου ημιχρόνου, (12-17), διευρύνθηκε και το παιχνίδι τελείωσε 22-38.

Το σκορ εξελίχθηκε ως εξής: 5΄: 2-3, 10΄: 3-8, 15΄: 7-13, 20΄: 9-14, 25΄: 10-15 και 12-17 ημίχρονο. Στο 35΄: 13-22, 40΄: 13-24, 45΄: 14-27, 50΄: 16-29, 55΄: 19-34. Το παιχνίδι τελείωσε 22-38.

Αγωνίστηκαν οι: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΡΑΙΚΟΣ ΣΠ. & ΜΠΑΖΟΥΛΑΣ Β. (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ), ΔΗΜΟΥ ΧΡ., ΠΡΑΣΣΑΣ Ε., ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Κ., ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ., ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι., ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Ι., ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ., ΡΑΙΚΟΣ Κ., ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Χ.

Σκόραραν οι: ΡΑΜΜΟΠΟΥΛΟΣ Γ. πρώτος σκόρερ με 15 γκολ, ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ Δ. 8 ΓΚΟΛ, ΝΤΑΟΥΡΟΣ Ι. 6 γκολ, ΡΑΙΚΟΣ Κ. 4 γκολ, ΚΑΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Κ. 3 γκολ, ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ Ι. 2 γκολ.

Όλοι οι αθλητές μας κατέβαλαν υπερπροσπάθεια και ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Έτσι έπρεπε άλλωστε για να καλυφθούν οι πολλές απουσίες που υπήρχαν. Σ’ αυτή την προσπάθεια ήταν όλοι διακριθέντες και κορυφαίοι. Τους αξίζουν δε ξεχωριστά συγχαρητήρια καθώς κατάφεραν να παίξουν πολύ καλά όχι μόνο στις γνώριμές τους θέσεις, αλλά όπου είχε ανάγκη η Ομάδα.
Ευχαριστούμε πραγματικά τον Α.Ο. Κοζάνης για την φιλοξενία του.
Μετά και από αυτή τη νίκη, περιμένουμε τώρα όλους τους φίλους και φιλάθλους μας στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου, στις 3/2/2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 15:00, στην τελευταία αγωνιστική του 1ου Γύρου του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Ελλάδος και με τη βοήθειά τους να ξεπεράσουμε την ομάδα της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ», ομάδα που στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Για μας το ταξίδι συνεχίζεται…. και θα συνεχίζεται όσο θα έχουμε κοντά μας τους υποστηρικτές και αρωγούς των προσπαθειών μας και όσο θα παίρνουμε δύναμη από τους φίλους και φιλάθλους του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη πόλη μας, στο Αγρίνιο.

Πηγή: http://www.panaitolikos1926.gr

Ο ΑΜΥΝΤΑΣ επικράτησε στον αγώνα με τον Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Φλώρινας…

Σε θέαμα …ακατάλληλο για καρδιακούς, εξελίχθηκε ο αγώνας του 4ου Ομίλου της Β’ Εθνικής ΧΑΝΤΜΠΟΛ Ανδρών, μεταξύ του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου και του Μ. Αλέξανδρου Φλώρινας, με τελικό νικητή την ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ με σκορ 23 - 22 και φυσικά του αθλήματος…
Ο προπονητής του Αμύντα Ζαφείρης Μπεκερίδης, έδωσε ευκαιρίες σε αθλητές με μικρότερο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Βασίλη Δούκα, έχοντας πρώτους σκόρερ τους Σαρακίνη (8γκ) και Σίσκο (6γκ),  να εκμεταλλεύονται την περίσταση, ολοκληρώνοντας το ημίχρονο στο +2 12-14.
Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με επί μέρους σκορ 4-1  πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα 1τέρματος 16-15 στο 35λεπτό. Στην συνέχεια η δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με τη Φλώρινα να πετυχαίνει σε πολλές περιπτώσεις τέρματα από κερδισμένα ριμπάουντ, που της έδωσαν το προβάδισμα με 20-21 12λεπτά πριν το τέλος.
Η συνέχεια όμως ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Αμύντα, με τους Παναγιωτίδη (8γκ) και Κάντση (8γκ) να πετυχαίνουν κάποια κρίσιμα τέρματα και την άμυνα να αποδίδει τα αναμενόμενα, ο Αμύντας  πέρασε μπροστά με 23-21, 12δευτ, πριν το τέλος.
Η Φλώρινα, στον υπολειπόμενο χρόνο, το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει ένα εντυπωσιακό τέρμα με τον τερματοφύλακα της Φουδούλη (από εστία σε εστία).
Ο τερματοφύλακας του Αμύντα Κων/νος Λιάσης σχολίασε:  «Κανένα παιχνίδι της κατηγορίας  δεν είναι εύκολο, πρέπει να δείχνεις μέσα στο γήπεδο πόσο το θέλεις το παιχνίδι, για να μπορέσεις να κερδίσεις.
Το ευχάριστο είναι ότι η ομάδα στο τέλος έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη. Κλείνοντας θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε, στα 16 μου, να αγωνιστώ ως βασικός με την ανδρική ομάδα».  
Διαιτητές: Γκούντας Κ. – Πήτας Δ.
Δεκάλεπτα: 4-4, 7-10, 12-14 (ημχ), 18-18, 20-21, 23-22
Αμύντας Αμυνταίου (Ζ. Μπεκερίδης): Λιάσης (τφ), Παπαιωάννου, Παναγιωτίδης 8, Δημητρίου, Κοσμίδης, Ζαφειρίδης, Τόιτος 2, Ηλίας 1, Θωμαίδης, Κάντσης 8, Χατζηπέτρου 3, Γιαννιτσόπουλος, Ρόμπης 1, Θεοχαρίδης (τφ).
Πέναλτι: 0/2,  Δίλεπτες Αποβολές: 2
Μεγας Αλέξανδρος Φλώρινας (Δ. Βασίλειος): Βαραδίνης, Σίσκος 6, Κεσίδης, Μακρόπουλος 1, Δούμτσης, Φουδούλης 1, Μάντσης 2, Σαρακίδης 8, Αδαμαντίου, Τραιανόπουλος, Παπαχαραλάμπους 2, Δημητρόπουλος 2, Σταμπουατζης.
Πέναλτι: 2/2,  Δίλεπτες Αποβολές: 1

Πηγή: http://eperiskopio.blogspot.gr


Με νίκες συνέχισαν Αναγέννηση και Άραχθος Κωστακιών
Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Β΄ Εθνικής Ανδρών στο χάντμπολ, με την Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας και τον Άραχθο Κωστακιών να σημειώνουν νίκες και την 7η αγωνιστική και να περιμένουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Με ένα τέρμα του Λάκκα λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, οι άνδρες της Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας νίκησαν στην Πτολεμαΐδα τον τοπικό Αρίωνα με 26-25 και συνεχίζουν να είναι ένα πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Παναιτωλικό, αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Aρτινή ομάδα έδειξε γι’ ακόμη μία φορά τεράστια ψυχή, καθώς κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα παρότι βρέθηκε με τέσσερα τέρματα (19-15) πίσω στο σκορ. Η Αναγέννηση του Σίμπι Ντοϊτσίνοφ που είχε ως κορυφαίους στο σημερινό αγώνα τους Κωνσταντίνου, Κολιούλη και Θάνο, δείχνει ότι μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της Β΄ Εθνικής και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 5-4, 8-9, 14-11 (ημχ.), 19-15, 23-22, 25-26.
ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ: Χαλκίδης, Χαραλαμπίδης, Ανδρεανίδης 1, Τσελελίδης, Αβραμίδης 2, Λυγκώνης 1, Χαϊτίδης 10, Γκούμας 1, Κουτμάνογλου, Πολιτίδης 7, Ιωαννίδης, Τόσκας 3, Κόλλιας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Σ. Ντοϊτσίνοφ): Γιαμούρης, Μπέκας, Κολιούλης 7, Κωνσταντίνου 7, Λάκκας 4, Βαρής, Φλούδας 2, Διάρας 1, Κωσταδήμας 1, Λάϊος 2, Μήτσιος, Γρούμπας, Θάνος 2.


Ο Άραχθος είχε εύκολο έργο κόντρα στην Ακαδημία Φλώρινας την οποία διέσυρε στο ΔΑΚ Άρτας με 40-18. Την επόμενη αγωνιστική η Αναγέννηση θα υποδεχτεί στην Άρτα τον ΑΟ Κοζάνης και ο Άραχθος Κωστακιών θα πάρει τους δύο βαθμούς χωρίς αγώνα, αφού αγωνίζεται με τον ΓΣ Άρτας που έχει αποχωρήσει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι με νίκη η Αναγέννηση θα ανέβει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό (9η αγωνιστική, 3/2 - 15:00), ο οποίος κάνει το ρεπό του την 8η αγωνιστική.
Πηγή: http://www.sportsarta.gr  Βασίλης Τσεκούρας

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

ΑΟ Κοζάνης-Παναιτωλικός 22-38
Αμύντας Αμυνταίου-Μέγας Αλέξανδρος Φλ. 23-22
Αρίων Πτολεμαΐδας-Αναγέννηση Άρτας 25-26
Άραχθος Κωστακιών-Ακαδημία Φλώρινας 40-18
Ρεπό: ΓΣ Άρτας “Άνω Πόλη”

Η Βαθμολογία (σε 7 αγώνες) έχει ως εξής:

1. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ** 12, 6-0-1, 196-143, +53
-------------------------------------------------
2. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 11, 5-1-0, 138-102, +36
3. ΑΡΑΧΘΟΣ ΚΩΣΤ.** 9, 4-1-2, 229-173, +56
4. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜ. 8, 4-0-2, 151-157, -6
5. ΑΟ ΚΟΖΑΝΗΣ 6, 3-0-3, 130-149, -19
6. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛ. 4, 2-0-4, 140-146, -6
7. Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 4, 2-0-4, 112-124, -12
8. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΛ. 2, 1-0-5, 087-129, -42
9. ΓΣ ΑΡΤΑΣ* -1, 0-0-6, 000-060, -60

* Ο ΓΣ Άρτας “Άνω Πόλη” έχει αποχωρήσει
** Παναιτωλικός και Άραχθος έχουν ένα αγώνα περισσότερο

Η επόμενη, 8η αγωνιστική (26-27/01/13):

Μ. Αλέξανδρος Φλ.-Αρίων Πτολεμαΐδας
Ακαδημία Φλώρινας-Αμύντας Αμυνταίου
ΓΣ Άρτας “Άνω Πόλη”-Άραχθος Κωστακιών 0-10 χ.α.
Αναγέννηση Άρτας-ΑΟ Κοζάνης
Ρεπό: Παναιτωλικός

5ος Όμιλος


Δύσκολο απόγευμα στην Βέροια για την Προσοτσάνη

Δύσκολο απόγευμα για τους νεαρούς αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης, επιφύλασσε η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα Βέροιας. Η εμπειρία των παικτών της Καλλιθέας και η κακή αμυντική εικόνα της ομάδας μας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα επέφερε φυσιολογικά την τρίτη της ήττα σε τέσσερις αγώνες για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και τον πέμπτο όμιλο.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπου και η ομάδα της Καλλιθέας ξέφυγε γρήγορα στα τέρματα και δεν άφηνε παρά ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης στον Α.Ο. Προσοτσάνης. Το ημίχρονο έληξε με τέρματα 24-11 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας.

Με την ασφάλεια που της παρείχε η διαφορά των τερμάτων, η Καλλιθέα εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με διαφορετική επτάδα. Η Προσοτσάνη προσπάθησε να αντιδράσει, να μπει πιο δυναμικά στο παιχνίδι και εν μέρει τα κατάφερε καθώς τα επιμέρους τέρματα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν 15-12. Τελικό αποτέλεσμα 39-23.

Ο αγώνας διεξήχθη μέσα σε αθλητικά πλαίσια και ο Αθλητικός Όμιλος Προσοτσάνης ευχαριστεί τους ανθρώπους της Καλλιθέας για την ζεστή τους φιλοξενία.

Α.Ε.Καλλιθέα Βέροιας: Ουσουατζόγλου Γ.3, Νικολαϊδης Δ.2, Σανίκης Π.5, Τζιώτας Χ.3, Γιούπης Γ.6, Πρωτογέρης Α.7, Πιτούλιας Δ.2, Τσίκινας Γ., Κουτσαλιάρης Α.1, Χριστοφορίδης Σ.3, Βόλκος Ν.3, ΜελιόπουλοςΑ., Κόγιας Γ.2, Μπαρμπαρούσης Σ.2.

Α.Ο. Προσοτσάνης (Δρανόβαλης): Παπάζογλου Ε., Ζαχαρόπουλος Α.1, Βασιλειάδης Κ., Καλαϊτσίδης Η.3, Κιουρκτσής Α.1, Φωτακίδης Ι.3, Βουρτσάκης Θ., Κοτζαπαναγιώτης Δ.1, Ζιώγας Δ., Παράσχου Α.1, Χατζής Ι.3, Δρανόβαλης Α.1, Τσεπενέκης Π.8, Σαββίδης Χ.1.
Διαιτητές: Ευθυμιάδου-Σιδηροπούλου
Πηγή: http://aoprosotsanis.yzi.me



Άνετη νίκη ο Πανσερραϊκός 
Με αντίπαλο το Μακεδόνα Θεσσαλονίκης, τα Λιοντάρια δε δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη στο κλειστό της Κοιλάδας, και επικράτησαν τελικά με 40-17. Η χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου, και η καλή μέρα στην οποία βρέθηκαν αρκετοί παίχτες του Πανσερραϊκού, ήταν τα στοιχεία που καθόρισαν από νωρίς την έκβαση του ματς. Στο δεύτερο ημίωρο του αγώνα, έπαιξαν και παίχτες από το παιδικό τμήμα του Πανσερραϊκού, προσφέροντας όμορφες στιγμές στους περίπου 80 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Ανάμεσά τους και μέλη του Che Guevara Club, που εμψύχωσαν την προσπάθεια της ομάδας και πανηγύρισαν τη νίκη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε στο γήπεδο έχοντας στον πάγκο μόλις έναν αναπληρωματικό, και από τη στιγμή που τραυματίστηκε στο δάχτυλο ένας παίχτης τους, δεν είχαν καμμία αλλαγή να πραγματοποιήσουν, παίζοντας όλοι συνεχώς.

Για την ομάδα μας έπαιξαν οι: Τσίγκας (2), Μόσχογλου (8), Πουναρτζόγλου (6), Πολίτης, Μεταξάς, Πιστόλας (9), Φουντουκίδης (6), Καζακίδης, Στόγιος (2), Λογοθετίδης, Παπαδόπουλος (2), Αγγελίδης, Τενεκετζής (2), Στεργίδης (3). Για το Μακεδόνα έπαιξαν οι: Ζαχαριάδης (1), Μαστιχίδης (2), Χατζησάββας (2), Μπάχας (7), Δρόσος (1), Μυλωνάς (4), Παπαδόπουλος, Αρχάκης.



ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ - Α.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠ. 0 - 10
Βαθμολογία σε 4 αγώνες
1 Α.Ε ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ         7
2 Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ         6
3 Α.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠ. 5
4 ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΔΡΑΜ. 2
5 ΜΑΚΕΔΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ         2
6 ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ        -1
Οι Πρωτοπόροι αποχώρησαν από το πρωτάθλημα

6ος Όμιλος
Iσόπαλοι οι Κύκλωπες, αναβολή για Ασπίδα
Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με 20-20 με τον Απόλλωνα Σταυρούπολης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας των Ανδρών.


Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Χαριτούδη και Θεοδώρου, που πέτυχαν από πέντε γκολ, έδειξε πάθος και μαχητικότητα, αλλά δεν κατάφερε στο τέλος να φτάσει στην κατάκτηση της νίκης.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Ουζούνης και Ηλιάδης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 5-1, 8-6, 7-9, 11-12, 14-15, 20-20.
ΠΕΝΑΛΤΙ: 2/4, 1/1 - ΔΙΛΕΠΤΑ: 3/6

Κύκλωπες: Ισλανίδης 3, Κυριακίδης 2, Κρεωνάς, Χαριτούδης 5,Τζάντζαλης 2, Θεοδώρου 5, Χαραλαμπίδης 1, Μπασδάνης, Αποστολίδης 2, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης, Ξανθόπουλος, Μισέντος, Κεχαγιάς

Απόλλων Σταυρούπολης: Δερδελής, Σαρόγλου, Καλοκίδης, Καμακάς 4, Κωνσταντινούδης Ν. 1, Κωνσταντινούδης Π. 1, Παχής 6, Μπιτσιάνης, Παναγιώτου 2, Τακίρης 1, Τσαμπούκης, Τσιτσής 2, Φίλιας 2, Φωτιάδης.

Το άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής ανάμεσα στην Ασπίδα Ξάνθης και τον Αθλητικό Όμιλο Δήμου Θερμαϊκού αναβλήθηκε λόγω της πλημμύρας στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης.
Ρεπό είχε η Νέα Ελβετία.
Ο επόμενος αγώνας για τους Κύκλωπες είναι στις 27 Ιανουαρίου (18:00) εκτός έδρας με τον Θερμαϊκό, την ίδια ώρα που η Ασπίδα ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τη Νέα Ελβετία.
Πηγή: http://www.thrakisport.gr
Η Βαθμολογία

1 ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡ/ΛΗΣ             5 4 αγ
2 ΑΠΣ ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ             4 2 αγ.
3 Α.Σ ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ     3 3 αγ.
4 Α.Ο. ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ     2 2 αγ.
5 ΠΑΣ ΝΕΑ ΕΛΒΕΤΙΑ                     0  3 αγ.






No comments