Ελπίδες Πάτρας: Κοπή πίτας και βραβεύσεις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ελπίδες Πάτρας: Κοπή πίτας και βραβεύσεις


Μέσα σε οικογενειακή κ ζεστή ατμόσφαιρα στο ιδιαίτερης αισθητικής all day cafe – bar ΚΥΜΑ στη Μαρίνα της Πάτρας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Ελπίδων Πάτρας. Προσήλθαν αθλητές από όλα τα τμήματα της ομάδας προπονητές πολλοί γονείς και ορισμένοι από τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας.

Στην ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος της ομάδος δικηγόρος κ. Κρηνίδης ευχήθηκε υγεία και δύναμη ώστε το 2013 να είναι μία δημιουργική χρονιά παρ΄ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας. Ευχές απηύθυναν επίσης και ο τεχνικός υπεύθυνος κ.Καραβέλας, ο προπονητής ανάπτυξης και υποδομών κ. Μπουρδόπουλος και ο υπεύθυνος αγωνιστικών θεμάτων κ. Κωνσταντόπουλος.

Το σωματέιο των Ελπίδων παρουσίασε κατά την προηγούμενη χρονιά αγωνιστικά τμήματα Ανδρών Εφήβων Παμπαίδων Πανκορασίδων Μίνι αγοριών και κοριτσιών και έχει προσφέρει πολά στην διάδοση του αθλήματος με την διοργάνωση κάθε χρόνο 2 Τουρνουά Μίνι Δημοτικών σχολείων ( 10 έως τώρα ) και ενός Τουρνουά Mini Beachhandball ( 3 έως τώρα ).

Στην διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο Χάντμπολ οι αθλητές Τσαγγαράτος Γιάννης Βλαχογιώργος Κων/νος και Παπαγεωργίου Γιώργος καθώς και το τμήμα εθελοντών Διασωστών και Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχουν στην κοινωνία της πόλης.



Το σωματείο των Ελπίδων ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση του all day cafe – bar ΚΥΜΑ για την διάθεση του όμορφου αυτού χώρου και για την άψογη εξυπηρέτηση,το ζαχαροπλαστείο ΠΛΕΓΑΣ για την διάθεση της γευστικής βασιλόπιτας,τις επιχειρήσεις ENERGY FITMESS CLUB-PRINT UP MASTORAS-DROMEAS-MEGAFIRE-WeAr2-SIMEONIDIS-COPY COPY-ΓΕΡΜΑΝΟΣ-EL GRECO PIZZA-ΘΑΝΟΠΟΛΟΣ ΑΔΡΑΝΗ ΥΛΙΚΑ-ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ CATERING-ΠΑΣΤΟΣ SERVICE για την υποστήριξή τους καθώς και όλους όσοι προσήλθαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

1 comment

Anonymous said...

καραβελα ξεχασες να βραβευσεις τον καραβελα