Αύριο το ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΣΕΔ στην Κυψέλη στις 20:00. Ζωντανά από τον OTE TV - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αύριο το ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΣΕΔ στην Κυψέλη στις 20:00. Ζωντανά από τον OTE TV


Μετά από διακοπή ενός μήνα, λόγω των εορτών και των υποχρεώσεων της Εθνική μας ομάδας, οι σύλλογοι της Α1 Ανδρών επιστρέφουν από αύριο στις επίσημες υποχρεώσεις τους. Την αυλαία της 10ης αγωνιστικής και προτελευταίας του 1ου γύρου ανοίγουν ΑΕΚ και Δούκας που συγκρούονται αύριο στις 20:00 (ζωντανό από ΟΤΕ TV) στο κλειστό του Πανελληνίου. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 16 πόντους στην 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα βρίσκονται σε... απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Διομήδη Άργους που έχει 17 βαθμούς.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης, επεσήμανε: «Ήταν μία μεγάλη διακοπή και θα πρέπει να
δούμε πόσο έτοιμοι θα είμαστε για αυτό το ματς. Είναι ένα ματς μπροστά στον κόσμο μας και για αυτό έχουμε τον πρώτο λόγο. Θέλουμε μόνο τη νίκη. Σίγουρα οι άμυνες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Τα λιγότερα λάθη και το εύκολο γκολ θα είναι σημεία κλειδιά»

Ένας από τους παλαιότερους αθλητές του ΑΣΕΔ, ο Νίκος Μουντζουρίδης, δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΔ: «Πρόκειται για ένα πραγματικό ντέρμπι. Θέλουμε τη νίκη και έχουμε δουλέψει για αυτή θέλοντας να αλλάξουμε την κακή προϊστορία των τελευταίων αναμετρήσεων μας με την ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί αγώνων για το πρωτάθλημα μετά την ήττα του Άργους τον περασμένο Νοέμβριο, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι είμαστε πλήρεις και σε καλή κατάσταση. Ελπίζω να γίνει ένας δυνατός αγώνας και να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο».

No comments