Β Εθνική ανδρών: Αποτελέσματα, συνθέσεις, video - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Β Εθνική ανδρών: Αποτελέσματα, συνθέσεις, video

ΕΣΠΕΡΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 29-19



Κένταυρος Αγριάς: Νίκη με Ιωνικό Λαμίας!
Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα που χαρακτηρίστηκε από πέντε αποβολές και τρεις διακοπές του παιχνιδιού, ο Κένταυρος Αγριάς πέτυχε την τρίτη του νίκη με σκορ 24 – 14 σε ισάριθμα παιχνίδια και φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Β΄ Εθνικής Χάντμπολ Ανδρών.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με έναν συναρπαστικό και γρήγορο ρυθμό γα τους παίκτες του Κενταύρου Αγριάς, οι οποίοι με περίτεχνες ενέργειες στο σκοράρισμα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 5 – 1, στο 7ο λεπτό του αγώνα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, ο πολύ
αργός ρυθμός στην επίθεση της ομάδας του Ιωνικού Λαμίας, αλλά και οι συνεχείς φωνές και διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων προς τους διαιτητές και την εξέδρα, έφεραν τα πολλά νεύρα στο παιχνίδι, επηρεάζοντας και το παιχνίδι των παικτών του Κενταύρου.  Έτσι στο ημίχρονο το σκορ ήταν 11 – 8 για την ομάδα της Αγριάς.
Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε  μέχρι τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου όπου το σκορ ήταν 15 – 12 για την ομάδα του Κενταύρου. Το ξέσπασμα της ομάδας του Κενταύρου στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν μετά την «θύελλα» της τελευταίας διακοπής του παιχνιδιού λόγο αψιμαχιών στον αγωνιστικό χώρο, επικράτησε επιτέλους η ηρεμία, έφεραν το τελικό 24 – 14 για την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς.

Ο Γιάννης Τσιάπας και ο βοηθός του Καποτάς Νίκος χρησιμοποίησαν τους: Κατσαρό Ηλία, Μπουργάνη Κώστα, Μιμίκο Κώστα, Ασαρίδη Παναγιώτη (2), Λοΐζου Γιώργο (4),  Καρανάσιο Κώστα, Κουρίδη Τάσο, Κρατήρα Διονύση (1), Πινακά Γιώργο, Σκετόπουλο Νίκο (3), Αστέρη Θέμη (3), Αδάμ  Δημήτρη (4), Ανδρέου Ορφέα (5), Βαλκαμελής Γιώργος  (1).

 Σύνθεση Ιωνικού Λαμίας : (Καρράς Δημήτρης - προπονητής), Μακρής Χρήστος, Μπουλάς Αλέξανδρος (τερματοφύλακες), Κόρκος Βασίλης (2), Μπουλάς Γιώργος, Σωτηρίου Παναγιώτης (2), Ντούλας Κών/νος (4), Καζάντζης Κων/νος (2), Σκέτζος Χρήστος (3), Δρίβας Αθανάσιος (1), Μακρής Χρήστος, Γκούρλιας Ιωάννης, Μακρής Αθανάσιος, Μακρής Χρήστος
Τα δεκάλεπτα του αγώνα:  5 – 2, 8 – 4, 11 – 8, 13 – 10, 17 – 13, 24 -  14
Στα θετικά του παιχνιδιού να αναφέρουμε την παρουσία αρκετών φίλων του αθλήματος (ιδιαίτερα μάλιστα του γυναικείου φύλου) στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Κενταύρου Αγριάς είναι στις 13 Ιανουαρίου το τοπικό ντέρμπι με τον Εύρυτο Βόλου.
Πηγή : Δελτίο τύπου


Άραχθος Κωστακιών-Αναγέννηση Άρτας 26-26
Με το σκορ στο 26-26 έληξε το αρτινό ντέρμπι της Β΄ Εθνικής ανδρών στο χάντμπολ, ανάμεσα στον Άραχθο Κωστακιών και την Αναγέννηση Άρτας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες σε έναν αγώνα διαφήμιση για το άθλημα, με γεμάτες κερκίδες στο ΔΑΚ Άρτας, εξαιρετικό κλίμα και πολύ καλό θέαμα.
Ο Άραχθος ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να φτάσει την διαφορά ακόμη και στα οκτώ τέρματα (12-4 και 13-5), να μειώσει προσωρινά η Αναγέννηση σε 14-11, αλλά  να πάει προηγούμενος ο Άραχθος Κωστακιών στο ημίχρονο με πέντε τέρματα, 17-12. Η ομάδα των Κωστακιών στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε με αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη της Αναγέννησης στην επίθεση και με κορυφαίο τον Νίκο Τσέλιο, ο οποίος σημείωσε εννέα τέρματα συνολικά, πήρε μία διαφορά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Αναγέννηση μείωσε πολύ γρήγορα στο γκολ και τελικά στο 48΄της αναμέτρησης πέρασε μπροστά στο σκορ 21-22.. Ο αγώνας συνεχίστηκε γκολ-γκολ και στο φινάλε η Αναγέννηση βρέθηκε μπροστά με 26-25 με γκολ του Κολιούλη στον αιφνιδιασμό, ο Άραχθος ισοφάρισε με τον Γεροδήμο μετά από απόκρουση του Γιαμούρη σε σουτ του Τσέλιου και ο Κολιούλης στο τελευταίο σουτ μετά από οργανωμένη επίθεση δεν κατάφερε να δώσει τη νίκη στους τυπικά φιλοξενούμενους, αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του γκολκίπερ του Αράχθου.

Τα δεκάλεπτα: 4-2, 12-5, 17-12 (ημχ.), 19-17, 22-22, 26-26. Δίλεπτα: 4/7 Πέναλτι: 1/2 και 0/0

ΑΡΑΧΘΟΣ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ: Μάκης, Κίτσιος, Γεροδήμος 3, Ντάλας 5, Ρίζος, Τρούλλης, Τσέλιος Ν. 9, Γιολδάσης 3, Παππάς, Τσέλιος Γ. 2, Μακρής Δ., Κολιός, Κώστας, Μακρής Κ. 4.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Διάρας 2, Γιαμούρης, Κωνσταντίνου 3, Κολιούλης 6, Λάκκας 4, Θεοχάρης 2, Βαρής, Φλούδας 2, Κωσταδήμας 2, Γρούμπας Κ., Γρούμπας Γ., Λάιος 5, Τσατσαρώνης, Θάνος.

* Το κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πολύ αθλητικό και φιλικό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την υπέροχη συμπεριφορά. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι οι παίκτες των δύο ομάδων για πολλά χρόνια αγωνίζονταν στην ίδια ομάδα καιέχουν μοιραστεί πολλά σε αγώνες χρόνων.

* Η κερκίδα ήταν κατάμεστη από φιλάθλους των δύο ομάδων και πραγματικά θύμισε παλαιότερες εποχές και έδωσε ξεχωριστό χρώμα στον αγώνα, τέτοιο που πρέπει να υπάρχει πάντα, με οικογένειες να απολαμβάνουν το θέαμα και τα μικρά παιδιά να χαίρονται τον αθλητισμό.

* και κάτι εξωαγωιστικό που δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους : Πώς μπορεί η Ο.Χ.Ε.να μην επιτρέπει στον προπονητή της Αναγέννηση Άρτας να μην καθίσει στον πάγκο της ως προπονητής με την αιτιολογία ότι είναι Βούλγαρος και έχει δικαίωμα μόνο η Α1 Ανδρών και Γυναικών να έχει ξένο προπονητή!!! Και ακόμη χειρότερα να μην επιτρέπεται να καθίσει ούτε με την ιδιότητα συνοδού ή συνοδού!!!! Και ακόμη πιο περίεργο γίνεται όταν σε άλλη ομάδα της Ελλάδας και γειτονικής μας περιοχής αθλητής κάθεται στον πάγκο ως προπονητής ή συνοδός και και το επιτρέπουν οι διαιτητές, ενώ ο κανονισμός δεν το επιτρέπει!!!!
Πηγή: Δελτίο τύπου, http://www.sportsarta.gr


Νίκη επι του πρωτοπόρου Παναιτωλικού για τον Αμύντα
Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Αμύντα, οι παίκτες του Ζαφείρη Μπεκερίδη μετά το άτυχο αποτέλεσμα της Κοζάνης, επιβλήθηκαν στο Αμύνταιο του πρωτοπόρου της βαθμολογίας (του 4ου Ομίλου της Β Εθνικής) Παναιτωλικού με 25-22, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.
Οι παίκτες του Αμύντα εν αντιθέσει με τα προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος, έδειξαν διάθεση και πάθος στο παιχνίδι τους, υπερτερώντας έναντι του αντιπάλου σ όλους τομείς, με εξαίρεση το χρονικό διάστημα 35-50 όπου αγωνίζονταν μονίμως με παίκτη λιγότερο, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Μιχάλη Ζαραβίνα, μειώνοντας τη διαφορά στο γκολ (22-21 ) 9λεπτα πριν τη λήξη. Η συμβολή του κόσμου και οι εύστοχες επιλογές στα τελευταία λεπτά, ήταν καθοριστικές για να φτάσουν οι γηπεδούχοι στη νίκη.
Ο Αμύντας με αμυντική διάταξη 6-0 κατάφερε από την αρχή να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκε με 13-7 στο 20 λεπτό και παρά την αποχώρηση  του Λευτέρη Ελευθεριάδη (ρήξη αχίλλειου τένοντα), η ομάδα συνέχισε να είναι αποτελεσματική τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, κλείνοντας το ημίχρονο στο +7 (17-10).
Στην επανάληψη, με τον Μιχάλη Ζαραβίνα να βρίσκεται στις κερκίδες του γηπέδου, μετά την  κόκκινη που αντίκρισε  στο το 26λ του Α ημιχρόνου, οι παίκτες του Παναιτωλικού βγήκαν αποφασισμένοι να αλλάξουν την τροπή του παιχνιδιού.
Mε αιχμή του δόρατος τον Γεωργίου (11γκ) και αξιοποιώντας παράλληλα τα λάθη των παικτών του Αμύντα στην επίθεση, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς , φέρνοντας τη διαφορά στο γκολ 22-21 στο 52λεπτο του παιχνιδιού.
Τα τελευταία λεπτά το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά, με τις δυνατές άμυνες να διαδέχονται η μια την άλλη και τον κόσμο να παρακινεί τους παίκτες του Αμυνταίου να φτάσουν στη νίκη.
Με κορυφαίους τους  Παναγιωτίδη (10γκ), Χατζηπέτρου (5γκ) και Δημητρίου (3γκ) ο Αμύντας, έδειξε χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά και με επιμέρους σκορ 3-1 έφτασε κατάκτηση του δίποντου.
Μάλιστα 30δευτ. πριν το φινάλε ο παίκτης του Αγρινίου Κων/νος Ράικος εξήλθε με φορείο από το αγωνιστικό χώρο, όπου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.
Ο παίκτης του Αμύντα Λευτέρης Ελευθεριάδης δήλωσε: συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, όπως αποδεικνύει και το σκορ (17-10). Στην επανάληψη ήταν αναμενόμενη η αντίδραση του Αγρινίου, που όμως δεν δικαιολογία σε κανένα σημείο τη νευρικότητα που δείξαμε δεχόμενοι πολλές δίλεπτες αποβολές και βάζοντας ουσιαστικά τον Παναιτωλικό ξανά στο παιχνίδι. Τέλος καλό όλα καλά για την ομάδα, δυστυχώς  ο τραυματισμός μου είναι σοβαρός, κατά συνέπεια δεν θα μπορέσω να προσφέρω άλλο τις υπηρεσίες μου στον σύλλογο. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την αγάπη του και του ευχόμαστε καλές γιορτές.

Δεκάλεπτα: 4-3, 13-7, 17-10 (ημίχρονο), 21-16, 22-20, 25-22
Διαιτητές: Μαυρίδης Π. – Ευφραιμίδης Α.

ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Ζ. Μπεκερίδης): Λιάσης (τφ), Κάντσης 2, Παπαιωάννου, Παναγιωτίδης 10, Δημητρίου 3, Κοσμίδης 1, Ζαφειρίδης, Χατζηπέτρου 5, Τόιτος, Ψωμάς 1, Ηλίας 2, Ελευθεριάδης 1, Πετρίδης, Θεοχαρίδης (τφ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ.Ζαραβίνας): Σπυρόπουλος, Ράικος Σπ., Μπαζουλας, Δήμου, Πυρπύρης 3, Γουργολίτσας, Λιόκαυτος,  Ραμμόπουλος 2, Νταούρος 3, Ραικος Κ. 1, Λαγός 2, Γεωργίου 11
Δίλεπτες: 12-2, Πέναλτι: 1/1 – 2/7.

Πηγή: http://www.amyntashandball.gr


ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Αρίων κέρδισε στο γειτονικό ντέρμπι τον Α.Ο. Κοζάνης με 33-28 (ημ. 16-11), φτάνοντας έτσι στην πρώτη του νίκη εντός αγωνιστικών χώρων αφού η άλλη ήταν χωρίς αγώνα επί της Άνω Πόλης Άρτας.
Το παιχνίδι είχε ένταση και πάθος όπως άλλωστε σε κάθε παιχνίδι Αρίων και Κοζάνης με τον Αρίων να έχει από την αρχή το προβάδισμα και να παίρνει μια πολύτιμη και δίκαιη νίκη.
Παίκτες αποκάλυψη για την ομάδα της Πτολεμαΐδας ήταν ο Τσαναξίδης και ο Λυγκώνης ενώ σε φοβερή μέρα ήταν και ο Χαλκίδης που έκανε καθοριστικές επεμβάσεις αλλά και ο Χινδιρίδης που πραγματικά ώρες-ώρες φαινόταν να είναι παντού, τρέχοντας ακατάπαυστα.
Η ομάδα του Αρίων έδειξε ότι έχει μέλλον αρκεί να δουλέψει σωστά.
Από την άλλη ο Α.Ο.Κ. είχε πολλούς έμπειρους παίκτες (πολλοί από τους οποίους έχουν παίξει και στον Αρίων) αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον ενθουσιασμό των γηπεδούχων.
Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον Αρίων που προηγήθηκε με 7-2 στο 10ο με γκολ του Ακριτίδη με τον Α.Ο.Κ. να μειώνει προσωρινά σε 8-5 στο 15ο με σκόρερ τον Γαλάνη.
Η διαφορά στη συνέχεια βρισκόταν μεταξύ 4-5 γκολ με το ημίχρονο να τελειώνει 16-11.
Στην επανάληψη η διαφορά έφτασε και πάλι στα 7 γκολ (20-13 στο 37ο) με γκολ του Τσαναξίδη για να μειώσει στα 4 ο Α.Ο.Κ. με γκολ του Ρήγα στο 41ο.
Η διαφορά ακολούθως κυμαινόταν στα 4-5 γκολ μέχρι το 49ο όταν οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Πάτσιου μείωσαν σε 26-23.
Δύο γρήγορα γκολ όμως από τους γηπεδούχους με Αβραμίδη και Χαϊτίδη έφεραν και πάλι τη διαφορά στα 5 γκολ και αν και στη συνέχεια η διαφορά ξαναπήγε στα 3 (28-25) ο Αρίων έφτασε στη νίκη με 33-28.

Διαιτητές: Τέμης- Γιάννου
Τα 10λεπτα: 7-2, 11-7, 16-11 (ημ.)
21-15, 27-23, 33-28 (τελ.)

Αρίων: Τόσκας, Παπακοσμάς, Τσαναξίδης 5, Γκούμας, Δήμου, Χαϊτίδης 3, Ανδρεανίδης 2, Λυγκώνης 4, Ακριτίδης 9, Χαλκίδης, Αβραμίδης 5, Τριανταφυλλίδης 3, Χινδιρίδης 2, Κόλλιας.

Α.Ο. Κοζάνης: Κοκκελίδης, Πατσιός 4, Ρήγας 9, Τράγιας 1, Μαξρυανίδης, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Shmili,Αυλογιάρης 1, Γαλάνης 8, Τράγιας, Τσαμουρίδης 5.

Πηγή: http://www.eordaia.org


Σημάδια βελτίωσης παρά την ήττα
Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τους άνδρες του Αθλητικού Ομίλου Προσοτσάνης, στις Σέρρες με αντίπαλο τον τοπικό Πανσερραϊκό και δεύτερη ήττα. Το πρόσωπο που παρουσίασε όμως η ομάδα μας ήταν αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με τον πρώτο της αγώνα στην Αξιούπολη.

Οι νεαροί χειροσφαιριστές του Α.Ο. Προσοτσάνης κατάφεραν μέχρι τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου να συμβαδίζουν στα τέρματα και να κοντράρουν τους πιο έμπειρους (και ηλικιακά μεγαλύτερους) παίκτες του Πανσερραϊκού. Η εμπειρία όμως μέτρησε από εκείνο το σημείο και η τοπική ομάδα έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 15-8.

Πολύ δυνατά η ομάδα του Πανσερραϊκού συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο και περίπου στα μέσα του κατάφερε να προηγηθεί και με 15 τέρματα διαφορά. Στην πορεία του ημιχρόνου ο Α.Ο.Π. κατάφερε να βελτιώσει την απόδοση του και μείωσε την διαφορά τερμάτων. Τελικό αποτέλεσμα 31-21.

Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: Πουναρτζόγλου Ι., Πουναρτζόγλου Ν. 6, Πολίτης Στ., Μεταξάς Α. Πιστόλας Ευ. 3, Φουντουκίδης Α. 7, Καζακίδης Α. 6, Στόγιος Γ. 1, Λογοθετίδης Μ. , Παπαδόπουλος Β. 8, Αγγελίδης Ν., Τενεκετζής Α., Στεργιάδης Ε.

Α.Ο. Προσοτσάνης (Δρανόβαλης Πέτρος): Παπάζογλου Ε., Δρανόβαλης Αι. 6, Κινατζίδης Χ. 1, Παράσχος Α.2, Χατζής Ι. 3, Ζαχαρόπουλος Α. 1, Τσεπενέκης Π. 3, Κοτζαπαναγιώτης Δ.1, Βουρτσάκης Θ. 2, Σαββίδης Χ., Καλαϊτζίδης Η., Κιουρκτσής Α., Βασιλειάδης Κ., Φωτακίδης Ι.2.
Διαιτητές : Παρασκευούδης – Αποστολίδης
Πηγή: http://aoprosotsanis.yzi.me


Επιβλητική νίκη του Εύρυτου επί του Έσπερου Λαμίας
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για το 2012 ο Έυρυτος Βόλου, επικρατώντας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής Ανδρών, τον Εσπερο Λαμίας με 28-19 (14-8 ημίχρονο ). Ετσι, ο Έυρυτος ζευγάρωσε τις νίκες του και έπιασε στην 2η θέση τον Ιωνικό. Λόγω των εορτών το πρωτάθλημα θα διεκοπεί και θα ξεκινήσει ξανά στις 13 /1/13 με το τοπικό ντέρμπι Έυρυτος Βόλου - Κένταυρος Αγριάς...
...Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Έσπερο, οι Βολιώτες είχαν ένα ήσυχο απόγευμα. Σε καμία περίπτωση δεν απειλήθηκαν και ήταν πάντα μπροστά στο σκορ απο την αρχή του παιχνιδιού και μάλιστα έχοντας πάρει διαφορά ασφαλείας. Ετσι δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή Λεωνιδα Ζαφείρη να δοκιμάσει όλους τους αθλητές του. Ο Έυρυτος φέτος διαθέτει δυο ισάξιες επτάδες και πρέπει να δοθεί χρόνος σε όλους για την απόκτηση εμπειριών. Για όλους σχεδόν τους αθλητές του Εύρυτου, η Β ´ Εθνική ειναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 5-1, 9-4, 14-8, 18-10, 22-14, 28-19.
Διαιτητές: Τσιάνος - Καλλίας

Ο Έυρυτος Βόλου αγωνίστηκε με τους: ( Ζαφειρης Λέων.) Μανταλιάς, Κούπας, Κοζανίτης (1), Προφαντής (3), Δάμου (3), Κεφαλάς(3), Σταυρόπουλος(2), Ευθυμίου(3), Βατσαρέας, Μαλανδρίνος (3), Ζερβός (2), Καρακώστας (2), Πουλιός (1), Θειακούλης (5).

Δεν αγωνίστηκαν οι Καλαποδάς Γ, Σακελλαρίου Β, Πιππής, Παναγιωτόπουλος.
Πηγή: http://www.goalpost.gr


Αλκυών Δρεπάνου - Γ.Σ. Χανίων 22-28
Κακή εμφάνιση από την ΑΛΚΥΩΝΑ , έχασε από τα ΧΑΝΙΑ μέσα στο Ναύπλιο με 28-22 . Σε κανένα σημείο του αγώνα η ΑΛΚΥΩΝ δεν έδειξε ικανή να απειλήσει την ομάδα των Χανίων που ήταν τεχνική και ποιοτική. Ίσως είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και μαζί με τον ΕΣΠΕΡΟ , θα διεκδικήσουν μέχρι το τέλος την άνοδο τους στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η ΑΛΚΥΩΝ μπήκε μουδιασμένη στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε να χάνει με 5-1 . Από το σημείο αυτό και μην έχοντας να χάσει κάτι προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα , για να λήξει το ημίχρονο με 11-14 . Με την έναρξη του β' μέρους οι φιλοξενούμενοι αύξησαν και πάλι τη διαφορά , ενώ στο 46' έφτασε στη μέγιστη τιμή της (16-25), για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ σε 22-28, λίγο πριν τη λήξηΣτην αρχή του  β΄ ημιχρόνου τραυματίζεται ο Μίχος και αυτό επηρέασε ακόμη περισσότερο την ομάδα , και  έδωσε την δυνατότητα στους Κρητικούς να ξεφύγουν στο σκορ μέχρι και 8 γκολ . Στο τέλος η ΑΛΚΥΩΝ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει, για να λήξει ο αγώνας 22-28 .
Ξεχώρισαν ο Μίχος όσο αγωνίστηκε , ο Ρόντος και ο Αντωνόπουλος  , ενώ πολύ καλή άμυνα έπαιξαν ο Κορολής και ο Αιβαλιώτης.
Τα δεκάλεπτα : 1-5 , 5-9 , 11-14 ( ημίχρονο ) , 14-19 , 17-25 , 22-28 .
ΑΛΚΥΩΝ ( Ρουμελιώτης Νίκος ) : Κορολής Τ/Φ , Συντρίκος 5 , Κορολής Βλ. 1 , Αιβαλιώτης Χρ. , Αντωνόπουλος 4 , Ρόντος 6 , Παππάς Ι. 1 , Μιχαλάκης , Γκιαούρης 1 , Διαμαντόπουλος , Τοπάλι , Αιβαλιώτης Εμ. , Μίχος 4 , Κωνσταντινίδης .

Γ.Σ. Χανίων (Δ. Πουλιδάκης): Μαλεφάκης, Σαμαράς, Οσιπίδης 5 γκολ, Λαδάκης 1, Αποστόλου 1, Φαλτσέτας 6, Σπυρλιδάκης 4, Μυντιλάκης 5, Σπερελάκης 1, Σοκόλι, Καμπανιέρης 2, Πατσουράκης, Ντούπης, Σινιοράκης 3.
* Ο Γ.Σ. Χανίων θα παίξει και πάλι μετά από... ένα χρόνο, αφού το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, με τον Έσπερο Καλλιθέας, έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 12/1/2013.
Πηγή: http://alkyondrep.blogspot.gr/  http://www.haniotika-nea.gr

Ολυμπιακός Κερατσινίου: «Αλώβητος» από το Άργος!

Η «αρμάδα» του Τεγγελίδη κέρδισε με 37-26 τον Πανιώνιο Άργους!
Στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου του στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής παραμένει ο Ολυμπιακός Κερατσινίου! Η ομαδάρα του Δημήτρη Τεγγελίδη κέρδισε με 37-26 τον Πανιώνιο Άργους, εκτός έδρας, προ ημερών, με συνέπεια να έχει συμπληρώσει τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις για το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής! Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν θετική εμφάνιση στην συγκεκριμένη μάχη και ευελπιστούν σε ανάλογη συνέχεια στο Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας!
Πηγή: http://handballfan.gr









1 comment

Μ.S. said...

H σημαντικότερη είδηση του άρθρου είναι ότι κατέβηκε ο Ελευθεριάδης. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Λυπάμαι που τραυματίστηκε.