Φιλικά Εθνικής Νέων με Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φιλικά Εθνικής Νέων με Διομήδη


Τελείωσε η προετοιμασία της Εθνικής Νέων στο Άργος, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Σλοβακία (4-6/1). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε χθες του Διομήδη Άργους με 34-31 ενώ σήμερα έχασε με 24-23. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αύριο θα παίξει το τρίτο και τελευταίο του φιλικό κόντρα στον Δούκα στο Δαϊς στις 16:30.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Σεϊρεκίδης, σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Προσπαθούμε να ετοιμάσουμε την ομάδα όσο καλύτερα μπορούμε, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις. Στα πλαίσια της προετοιμασίας έχουμε κανονίσει και τρία φιλικά παιχνίδια. Οι παίκτες έχουν δείξει διάθεση στις προπονήσεις και θέλουν να εκπροσωπήσουν όσο τον δυνατό
καλύτερα το Εθνικό μας συγκρότημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και Αντιπρόεδρο της ΟΧΕ Τάσο Χειβιδόπουλο για την φιλοξενία και την βοήθεια».
Στην διάθεση του Ομοσπονδιακού τεχνικού δεν βρίσκονται οι Εριφόπουλος, Κεσίδης, Ντόβας, Νικολαίδης και Δάσκαλος, οι οποίοι λόγω τραυματισμού αποκλείστηκαν από την προετοιμασία και τα επίσημα παιχνίδια, όπως και οι Χατζηλάκος, Μποσνακίδης, Κράλλης, Πίτος, Κουτρουμπής και Μυλωνάς, οι οποίοι και θα απουσιάσουν για προσωπικούς λόγους.

9 comments

Anonymous said...

και δυο ακομα

Anonymous said...

ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ?ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ(ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ)ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ.Α ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΟΧΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.

Anonymous said...

7;04 ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤ-ΜΠΩΛ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΚΟΛΙΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΧ(ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ,ΜΠΟΥΝΑΣ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΤΟΝΤΟΡΟΒΙΤΣ,ΣΤΡΑΒΟΜΥΤΗΣ.)ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Anonymous said...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΙΩΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Κυριου ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ Κυριος ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝ

Anonymous said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ οι αποντες δεν αναφερονται γιατι θελει να τους τιμησει, αλλα τους αναφερει για να τους χρησιμοποιησει σαν αλοθι για μετα στο τελος οταν ερθει ο λογαριασμος για να ΄΄πληρωσει΄΄ τις΄΄ αστοχιες΄΄ του.
Ποιος θα μπορει να του ριξει ευθυνες οταν λειπουν απο την ομαδα 5 τραυματιες και 6 αθλητες για αλλους λογους συν ο καλυτερος αθλητης της τελικης φασης.

Αλλα σε ποιο αλλο αθλημα θα ελειπαν[οπως λεει] 11 παικτες μιας εθνικης ομαδας και δεν θα γινοταν της που..... στην αντιστοιχη ομοσπονδια ???????

Anonymous said...

Γελανε και οι πετρες με τις κλησεις που εκανε ο κυριος.....

Anonymous said...

T' οτι τα παιδια αυτα καταλαβαν τι παιζει εκει μεσα και πως αυτη η ενωση νεων με εφηβους δεν εχει κανενα μελλον και αποφασισαν να μην ακτεβουν το λεμε προσωπικους λογους!

Anonymous said...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ

Anonymous said...

καλη επιτυχια σην ομαδα