ΣΤΟ… ΡΕΛΑΝΤΙ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΟ… ΡΕΛΑΝΤΙ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ


Με άμυνα για... σεμινάριο ο Διομήδης Άργους νίκησε 28-16 τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στο κλειστό της Αγίας Τριάδας. Αυτοί ήταν η 8η νίκη των «Λύκων» που έφτασαν τους 17 πόντους και επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας.


ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 28-16
Τα δεκάλεπτα: 4-1, 9-6, 14-8 (ημχ.), 17-12, 22-15, 28-16

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 2, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 6, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Αρσενόπουλος, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 2, Σαμαράς 7, Κοντούλης, Σπέντζος, Μαστορογιάννης 2, Καραιβάνοφ 6, Τάσκοβιτς 3.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Κώστας Χατζηκωνσταντίνου): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 3, Αικατερίνης, Βαμβακάς 1, Πέρρος 7, Μουτσάι, Τούρκια, Σταμούλης, Μπάρμπας, Μπένα, Χατζηκωνσταντίνου Ν. 1, Βουγιάνοβιτς 2, Βασιλειάδης 1, Παπαδόπουλος 1, Χατζηκωνσταντίνου Α., Ρουμελιώτης.
Διαιτητές: Βέργος- Αβράμης, δίλεπτα: 1-5, πέναλτι: ¾-1/1.

22 comments

Anonymous said...

Γειά σου Αβράμη .....ούτε ο Κολίνα δεν είχε τέτοια φάτσα.....

Anonymous said...

Το είδαμε και αυτό...ο Αβράμης στη Α1

Anonymous said...

ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ,ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ .ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΚΑΤΙ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΚΑΕΙΣ ...........

Anonymous said...

ουνα φατσα,ουνα ρατσα

ΦΙΡΣ said...

Θα ήθελα μια γνώμη απ΄ όσους γράφουν εδώ για την διαιτησία.Η δική μου γνώμη είναι ότι οι άνθρωποι είναι παντελώς άσχετοι με το άθλημα.Δυσκίνητοι και άγνοια κανονισμών,σφυρίζουν και όποιον πάρει ο χάρος.Έλεος Α1 σφυρίζουν και όχι τοπικό.Η ομοσπονδία κοιμάται ήσυχοι μ΄αυτούς τους διαιτητές;Φυσικά δεν λέω πως δεν υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά η πλειονοτητα είναι κάτω του μετρίου. Κοντέ θέλω τη γνώμη σου.

Anonymous said...

DEN LES POY YPARXOYN KAI AYTOI KAI GINETE TO PROTATHLIMA.........KONTOS..................

Anonymous said...

konte kalutera xoris autous pou einai teleios asxetoi. k asxolisou k me kati allo......olo sxolia eisai.....toteeees

ΦΙΡΣ said...

Κοντέ φοβάμαι πως θα βάλουν κανένα άνθρωπο φυλακή με τα φαλτσοσφυρίγματα,γιατί δεν είναι όλοι εγκρατείς και της νεολαίας βράζει το αίμα.Πολλοί δεν την αντέχουν κόσμια την επαναλαμβανόμενη αδικία.Θυμίσου με προς το τέλος του πρωταθλήματος όταν τα πράγματα θα είναι αγώνας ζωής και θανάτου και να έχουν τέτοιες αποδώσεις.

Anonymous said...

Πάντως χτες πλάκα πλάκα πήγαν να χαλάσουν ένα ήσυχο και ήρεμο ματς.'Οχι ότι έκαναν κάποια χοντρή αδικία σε κάποια ομάδα απλά έδιναν μερικά αλλοπρόσαλα σφυρίγματα.έδιναν δίλεπτη για ένα παράπτωμα πχ και μετά όταν γινόταν ίδια φάη την άφηναν ,έχαναν εύκολα σφυρίγματα.Έφαγαν ένα γενικό κράξιμο εκεί στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου από τους πάγκους και την κερκίδα και έβαλαν μυαλό

Ειδκά εκείνος ο κοντόχοντρος

Anonymous said...

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ,ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ...........

Anonymous said...

ekei sto loyutraki mazepste tis fliaries gia na dikaiologisete thn htta sas. xavale ekane to argos mazi sas.Oi piaktes sas htan alanuastoi se OLA.

Anonymous said...

1.35 εμείς εδώ στο Λουτράκι είμαστε μαζεμένοι και ούτε ήταν στους στόχους μας νίκη στο Άργος γιατί ξέρουμε μέχρι που φτάνουμε.Όταν παίζεις με μια ομάδα σαν τον Διομήδη και έχεις 5 δίλεπτα έναντι 1 του Διομήδη βάλε εσύ την ομάδα σου και κέρδισε μέσα στο Αργος.Όταν διαβάζεται περιγραφή ενός αγώνα διαβάστε και τα στατιστικά.Είναι ο καθρέφτης του αγώνα.Αν και σε κάνω για κανένα νούμερο απ΄ αυτά που διαιτήτευσαν το παιγνίδι.Ο Διομήδης δεν χρειάζεται εύννοια γιατί είναι μεγάλη ομάδα.

Anonymous said...

STO TELOS THA KALESOYN NA SFIRIXSOYN TO TERASTIO DYDIMO TOY PARELTHONTOS...............XSAGORARHS-DHMOPOYLOS.......EXOYN NA GEINOYN POLLA GLENTIA.........KONTOS.........................

Anonymous said...

Ο ένας διαιτητής πρέπει να γίνει τροχονόμος. Δεν σφυριζε τα φάουλ από ποιόν γινόταν αλλά από ποιος έβγαινε από αριστερά. Αίσχος. Πληρώσαμε εισιτήριο για να δούμε ένα άθλιο παιχνίδι ....με φανάρια.Από αδιάφορο παιχνίδι κατάφερε και το έκανε με το στραγάλι του ανιαρό. Ούτε την νίκη της ομάδας μας δε χαρήκαμε. Πως θα πουλήσει τηλεοπτικά ..το προϊόν του ο Διομήδης με τέτοιες διαιτησίες. Κατέστρεψαν ένα ήσυχο παιχνίδι όπως λέει και ο πιο πάνω φίλος.Εάν ο συντοπίτη μας πρόεδρος της ΚΕΔ δεν βγάλει νέους διαιτητές θα τελειώσει γρήγορα το χάντμπολ μας. Ο Ποσειδώνας είναι μικρός ακόμη αλλά το παλεύουν εκεί στο Λουτράκι. Ευτυχώς έχουμε μια ομάδα δίπλα μας.

Anonymous said...

εγω πληρωσα εισιτηριο να δω την ομαδα μου,και χαζευα με τα καραγκιοζιλικια της αλλησ ομαδασ.πουλαει πιο πολυ αυτο.

Anonymous said...

8:00 ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΟΝΤΕ ΚΑΙ ΧΑΖΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ.

Anonymous said...

6.34 σιγα μην σκαει για νεουσ διαιτητεσ ο συντοπιτησ s
ασ τησ κεδ μονο το χρημα να μαζευει ξερει και να γλυφει τον μεγαλο προεδρο και κολητο τησ κοκοtreiner

Anonymous said...

ολο φωνες ηταν στον ποσειδωνα. Καραγκιοζιδες. Ακόμη φωνάζουν με τα 12 γκόλ στο κεφάλι. επρεπε να φανε 25 για να καταλαβουν τι σημαινει ΔΙΟΜΗΔΗΣ. Γκρινια γκρινια. απο παικτες απο προπονητη απο ολους.μιλανε κιολασ για διαιτησια.

Anonymous said...

RE ESY PALIE.......KAI SXOLIAZEIS KAI TOYS NEOYS.......GIA PES MAS TO ONOMA SOY......KAI TOTE SXOLIASE TON KONTO.......KOMPLEXSIKE..........EIMAI SYGOYROS OTI OI FILOI SOY STO HANDBALL DEN EINAI PANO APO 10.............

Anonymous said...

3:40, ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΔΑΡΙΛΑΣ

Anonymous said...

ΡΕ ΑΒΡΑΜΗ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΧΑΝΤΜΠΩΛ??? ΑΠΟ ΤΟ YOU TUBE????? ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ 20 ΕΥΡΩ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ!!!!! ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΒΛΑΚΙΩΤΕΣ!!! ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑ... ΕΣΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΜΟΥΒΓΑΖΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ...ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ,ΧΑ, ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗΣ , ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΥΛΗΣ.. ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΦΤΑΙΝΕ... @ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΠΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ... ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ ΠΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!!!! Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΟΧΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ...!!!///@@@&&& Α! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΡΓΕΙΤΕΣ : ΗΡΕΜΗΣΤΕ,,,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!! ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ...ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ.

Anonymous said...

Ακόμα δε βαρεθήκατε τη γκρίνια και τη μουρμούρα ρε σεις.χαλαρώστε κ λίγο μερες που είναι