Σημαντικό διπλό της ΧΑΝΘ στη Βέροια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σημαντικό διπλό της ΧΑΝΘ στη Βέροια


Από inspor.gr
Άλλη μια εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες είχαν κακή απόδοση στο δεύτερο μέρος και δίκαια ηττήθηκαν με 24-26 από την ΧΑΝΘ.


Ο Φίλιππος ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα. Μπήκε με αέρα στο γήπεδο, πήρε ένα μικρό προβάδισμα τριών τερμάτων το οποίο συντήρησε στο πρώτο εικοσάλεπτο. Μετά το 20’, η ΧΑΝΘ, ισορρόπησε, και κατόρθωσε να ισοφαρίσει (11-11) στο 27’. Καλό ήταν και το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους για τον Φίλιππο. Με σερί 4-1 προηγήθηκε με 17-14 στο 37’ και έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να πάρει, εύκολα ή δύσκολα, τη νίκη. Από εκεί
και μετά όμως άρχισε η…ελεύθερη πτώση για τους Βεροιώτες. Επιθετικά ήταν απείθαρχοι και έμειναν χωρίς γκολ, ενώ στον αντίποδα δεν είχαν επιστροφές στην άμυνα, δέχθηκαν πολλές αντεπιθέσεις και το σκορ στο 44’ έγινε 17-18. Αυτό ήταν. Ο Φίλιππος δεν συνήλθε ποτέ. Συνέχισε να παίζει άσχημα στην επίθεση, δεχόταν εύκολα τέρματα στις αντεπιθέσεις και η διαφορά στο σκορ άνοιξε. Η ΧΑΝΘ προηγήθηκε με 18-21 48', 19-23 51' και 20-26 26'.

Στο τελευταίο τετράλεπτο οι Βεροιώτες έκαναν άμυνα στο μισό γήπεδο, δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να σκοράρει και με γρήγορες αντεπιθέσεις μείωσαν σε 24-26 στο 58’. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία στο τελευταίο δίλεπτο να πλησιάσουν στο γκολ και να διεκδικήσουν την ισοπαλία, αλλά δεν είχαν την ηρεμία για να το κάνουν. Έτσι το 24-26 παρέμεινε έως το τέλος.

Διαιτητές: Συρεπίσιος, Μερτινιάν

Δεκάλεπτα: 5-2, 10-7, 13-13, 17-16, 19-22, 24-26
Δίλεπτες: 2/0
Πέναλτι: 1/2, 1/1

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: (Σαράφης) Αρβανιτίδης, Κωσταράκης, Δινάλης 1, Δομπρής 2, Δραγκόλας 1, Ζλατάνος, Κορωνάς Θ., Κορωνάς Κ., Κωστακίδης Π. 5, Κωστακίδης Θ. 6, Μιχαηλίδης, Μπαντής 4, Παπαδόπουλος 2, Τσιρογιάννης 3, Γιακουμόπουλος.

ΧΑΝΘ: (Σεϊρεκίδης) Μπουκοβίνας, Δέσπος, Σεϊρεκίδης 1, Λοΐζος, Τσαβδάρης, Σπυρόπουλος 2, Σαρηγιαννίδης 1, Παπαδόπουλος, Κοκτσίδης 1, Κουρουμλίδης 2, Αργυρίου 4, Κόντης 4, Παντελίδης, Κεσίδης 4, Τάτσης 7, Λάππας.

12 comments

Anonymous said...

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΡΜΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ(τα παιδακια μας να παιξουν κα τι στον κοσμο).

Anonymous said...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΒΕΡΟΙΟΤΕΣ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΦΙΛΙΠΠΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ

Anonymous said...

o Φιλιππος δεν πέφτει. την επόμενη αγωνιστική θα πάρει 2 βαθμούς από το γείτονα αερωπό που έχει προπονητή βεριώτη και πρώην παίκτη του φιλίππου. Όπως πρόπερσι με προπονητή τον πρώην προπονητή του ζαφειράκη έδωσε τους βαθμούς στον ζαφειράκη. Βεροιιώτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι.

Anonymous said...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΕ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΣΕΙΡΕΚΙΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ? ΦΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΒΗΜΑΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Α1 . ΔΩΣΤΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ,
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ . ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ.

Anonymous said...

στελιος εναντιον στελιου ειναι,

Anonymous said...

ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΕΡΩΠΟΥ ΣΕ ΘΕΜΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ...ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΖΟΥΒΑΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Anonymous said...

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ

Anonymous said...

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Anonymous said...

ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΕ 8.40?ΓΙΑ ΠΕΣ.

Anonymous said...

2 40 το στοιχηματακι ...ε στηβ;;;;

Anonymous said...

ΡΕ ΒΛΑΞ Ο ΣΤΗΒ ΕΠΑΙΞΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΠΑΛΙ ΥΠΟΤΡΟΠΗ.ΠΑΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ