Νικήτρια η Νέα Ιωνία στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νικήτρια η Νέα Ιωνία στο ντέρμπι με ΠΑΟΚ


Έχοντας δύο πολύ καλά δεκάλεπτα, το πρώτο και το τελευταίο η Νέα Ιωνία επικράτησε 27-19 του ΠΑΟΚ στο εξ΄ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.
Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε 7-2 στο 12', ωστόσο ο ΠΑΟΚ βρήκε τα πατήματα του και όσο περνούσε η ώρα «ψαλίδιζε» την διαφορά του σκορ με αποτέλεσμα λίγο πριν το ημίχρονο να μειώσει σε 13-11 και 14-12. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με την Προκοπίδου να βρίσκεται σε πολύ καλή ημέρα και να ισοφαρίζει σε 14-14 στο 32΄
Για τα επόμενα δέκα λεπτά το παιχνίδι πήγαινε γκολ- γκολ και όλα έδειχναν πως θα υπάρχει συναρπαστικό φινάλε.
Όμως μετά το 42' (18-18), η Νέα Ιωνία έκανε την αντεπίθεση της και ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» με
αποτέλεσμα η ομάδα της Σοφίας Ναϊσίδου να κάνει ένα επιμέρους σκορ 9-1 και να φτάσει στη νίκη με 27-19 με τις Σλιάκοβα και Νίκη Μαυρογεώργη να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στην άμυνα του «δικεφάλου».
«Είμαστε χαρούμενες που παρά την σοβαρή απώλεια της Λαμπρίνας, η ομάδα κάνει αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στις παίκτριες για την απόδοση τους», τόνισε η έμπειρη προπονήτρια.
«Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς υπήρξε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και εκνευρισμός με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να διεκδικήσουμε την νίκη», σχολίασε η Νάνση Στρατάκη από πλευράς ΠΑΟΚ.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ- ΠΑΟΚ 27-19
Τα δεκάλεπτα: 6-2, 10-5, 14-12 (ημχ.), 17-16, 22-19, 27-19
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Μαυρογεώργη Δ., Μαυρογεώργη Ζ. 2, Μαυρογεώργη Ν. 5, Παπανικολάου 3, Χρονοπούλου 1, Γκεργκίνα, Κοτσαμπουικίδου, Σλιάκοβα 8, Καλασνίκοβα, Ευκαρπίδου, Μακρή, Χρυσή 3, Κοντοστεργίου, Παπά 5.
ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Σμαρδέλη, Προκοπίδου 7, Νούλα, Λογδανίδου 2, Στρατάκη 1, Ανθίτση 3, Χατζή, Τραϊκοβιτς 1, Μπίμπα, Ζούμπου, Ιωαννίδου, Βαφειάδου Κ. 5, Παυλίδου.
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, δίλεπτα: 3-1 πέναλτι: 1/1-1/3

7 comments

Anonymous said...

O σιγουρος πρωταθλητης ΠΑΟΚ εχει κερδισει τους 2 που πεφτουν και τα Γιαννιτσα με διαιτησία

Anonymous said...

einai tixeros o paok pou ksekinisan oi protoporoi me -5 kai i patra me -2 kai tha mpei 4ada

Anonymous said...

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΕΤΡΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ.

Anonymous said...

Τα Γιαννιτσά τί προβλήματα έχουν;
και ποιός είναι ο Γρηγόρης;
πείτε ρε παιδιά να μας φύγει η περιέργεια !

Anonymous said...

Ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΟΚ ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ 4ΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Anonymous said...

O paok itan tragikos varia kai adouleuti omada

Anonymous said...

ax golia ine varia i kalogeriki.oxi tipota allo alla apo aftoapokaloumenos protathlitis na ise kobarsos ine kapos vari.exis na mathis polla akoma.den pirazi omos ise kalo pedi, mathe omos na kratas ti glosa sou