Δηλώσεις Αρβανίτη-Σαράφη για το Φίλιππος-ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις Αρβανίτη-Σαράφη για το Φίλιππος-ΑΕΚ


Αρβανίτης: Ήταν μια καλή νίκη
Ευχαριστημένος από τη νίκη στην Βέροια ήταν στο τέλος του ματς ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης. Μιλώντας στο Inspor δήλωσε: "Ξέραμε ότι ήμασταν το φαβορί. Ο Φίλιππος είναι μια ομάδα με παράδοση, και αυτό δεν αγοράζεται. Τα νέα του παιδιά έπαιξαν χάντμπολ παρακολουθώντας κατά καιρούς πολύ μεγάλους αθλητές, και σίγουρα έμαθαν αλλιώς. Ο Φίλιππος μας δυσκόλεψε αρκετά. Σίγουρα δώσαμε κι εμείς το δικαίωμα με αρκετά λάθη απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα. Για
εμάς ήταν μια καλή νίκη".

Σε ερώτησή μας αν πλησιάζοντας ο αγώνας προς το τέλος και βλέποντας τον Φίλιππο κοντά στο σκορ, φοβήθηκε καθόλου το παιχνίδι, μας απάντησε: "Όταν οι ομάδες είναι κοντά στο σκορ κάθε αποτέλεσμα είναι πιθανό. Πόσο όταν απέναντί σου είναι μια ομάδα με νέα παιδιά που κυνηγάνε αποτέλεσμα, η ψυχολογία γίνεται γι αυτούς μεγάλος βοηθός. Εκεί όμως είχαμε την ηρεμία και το καθαρό μυαλό να σταματήσουμε τα λάθη, να μπούμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε".

Σαράφης: Δίκαιη ήττα, άδικο το σκορ
Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ ο τεχνικός του Φιλίππου Κύρος Σαράφης μιλώντας στο Inspor με το παιχνίδι. Συγκεκριμένα ο Βεροιώτης προπονητής δήλωσε τα εξής:

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Κέρδισε δίκαια. Το σκορ στο τέλος άνοιξε και μας αδικεί, αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Δεν προσέξαμε στα τελευταία πέντε λεπτά. Μπορεί να ήταν και η κούραση στην μέση. Σε σχέση με άλλα παιχνίδια, παίξαμε πιο συγκροτημένα και τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα. Προσπαθούμε διαρκώς. Έχουμε αρκετά προβλήματα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια από εδώ και πέρα, να δούμε ποιοι θα είμαστε διότι δεν ξέρω τι θα γίνει με τους τραυματισμούς".

Πηγή: Inspor.gr

No comments