Αήττητος συνεχίζει ο Παράδεισος στην Α2 γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αήττητος συνεχίζει ο Παράδεισος στην Α2 γυναικών

Γιόρτασαν με πάρτυ
Η σύσταση του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του Παράδεισου Αμαρουσίου έγινε, ξαφνικά, το περασμένο καλοκαίρι! Χωρίς τυμπανοκρουσίες, μεγάλα λόγια και πολύ διαφήμιση, οι άνθρωποι του νεοσύστατου τμήματος έθεσαν τις βάσεις για να ξεκινήσει ο δικός τους… Γολγοθάς με την ελπίδα να συμπράξουν στην ανάπτυξη του αθλήματος! Λίγους μήνες αργότερα και πριν, ακόμα, ολοκληρωθεί το έτος 2012, άπαντες στις τάξεις του Παράδεισου Αμαρουσίου νομιμοποιούνται να αισθάνονται δικαιωμένοι για τους κόπους τους!

Ο έμπειρος προπονητής, Γιάννης Βαρελτζής, ο υπεύθυνος της ομάδας και έμπειρος παράγοντας και
κόουτς, Γιώργος Μήτρου, όπως και οι παίκτριες του τμήματος ζουν, πλέον, στο δικό τους παράδεισο, ο οποίος συνάδει, σίγουρα, με τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους! Πώς να μην συμβαίνει, όμως, κάτι τέτοιο, όταν η ομάδα, η οποία στεγάζεται στο κλειστό γυμναστήριο, «Σπύρος Λούης», της περιοχής, Μαρούσι, έχει καταφέρει να πετύχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για το θεσμό του Πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας, προελαύνοντας στο βαθμολογικό πίνακα με οχτώ, συνολικά πόντους!

Συγκεκριμένα, την 1η αγωνιστικής, ο Παράδεισος Αμαρουσίου κέρδισε τους πολυπόθητους δύο βαθμούς απέναντι στον Αργολικό άνευ αγώνα με 10-0, εντός έδρας, τη δεύτερη αγωνιστική επικράτησε του Άρη Νικαίας με 21-15, εκτός έδρας, την 3η αγωνιστική του Πήγασου Αιγίου με 33-12, εντός έδρας και την περασμένη Κυριακή της Ακαδημίας Πάτρας με 27-12, εντός έδρας! Την προσεχή Κυριακή, ο Παράδεισος Αμαρουσίου θα ταξιδεύσει στην πόλη του Αγρινίου για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ευελπιστώντας στην 5η συνεχή επιτυχία του, η οποία θα διατηρήσει την ομάδα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου! Εκεί, δηλαδή, που ελπίζουν οι άνθρωποι του σωματείου να βρίσκεται το τμήμα μετά το πέρας του φετινού… μαραθωνίου, προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο του στην Α1 Κατηγορία!

Η συγκέντρωση της γυναικείας ομάδας σε γνωστό κατάστημα του Λεκανοπεδίου!
Το πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα δεν φανερώνεται μόνο εντός του παρκέ από τα στελέχη του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του Παράδεισου Αμαρουσίου! Οι στενοί δεσμοί μεταξύ των μελών του νεοσύστατου συγκροτήματος καταδεικνύονται από μια σειρά συγκεντρώσεων στις οποίες έχουν δώσει το παρών οι άνθρωποι της ομάδας! Όπως σ’ αυτή στην οποία παραβρέθηκαν, προ ημερών, σε γνωστό κατάστημα του Λεκανοπεδίου, γιορτάζοντας τις μέχρι τώρα επιτυχίες του γυναικείου τμήματος!

Πηγή: www.handballfan.gr

1 comment

Anonymous said...

vivi vivi ola ta lefta