Βλέπει πρόκριση ο Διομήδης. Αύριο η ρεβάνς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βλέπει πρόκριση ο Διομήδης. Αύριο η ρεβάνς



Στα εγκαίνια του κλειστού της Αγίας Τριάδας στην Αργολίδα, ο Διομήδης Άργους επικράτησε 30-25 της Μαδέιρα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον 3ο γύρο του EHF cup. Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης είχαν την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου τους, που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του γυμναστηρίου, ωθώντας τους στην επικράτηση.
Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά αύριο στις 19:00 στην δεύτερη αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση στο κλειστό της Αγίας Τριάδας.
Οι δευτεραθλητές Πορτογαλίας αποδείχθηκαν «σκληρά καρύδια», έχοντας πολύ ωραία κίνηση στον κενό χώρο και χωρίς την μπάλα με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσουν τον πρωταθλητή Ελλάδος,
πετυχαίνοντας εύκολα γκολ, ενώ εκμεταλλεύτηκαν τις γρήγορες αντεπιθέσεις.
Οι Αργίτες δεν κατόρθωσαν να ξεφύγουν στο σκορ και να πάρουν διαφορά ασφαλείας στην αρχή του ματς όταν με ωραίους αιφνιδιασμούς από Ζαραβίνα, Σαμαρά, Τάσκοβιτς προηγήθηκαν 2-5 και 3-7. Οι Πορτογάλοι πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής 6-7 στο 16', αλλά ο Διομήδης ξέφυγε ξανά με 3 γκολ στο ημίχρονο (12-15) με γκολ του εξαιρετικού Κώστα Δεληγιάννη που τελείωσε το ματς με 7 τέρματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά το 45' ο Διομήδης ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να προηγηθεί 20-26 στο 48:29, διαφορά που ήταν η μεγαλύτερη στο παιχνίδι και τελικά να κερδίσει με 30-25.

ΜΑΔΕΪΡΑ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 25-30
Τα δεκάλεπτα: 4-7, 7-8, 12-15 (ημχ.), 17-20, 21-26, 25-30
ΜΑΔΕΪΡΑ (Αλεξάντερ Ντόνερ): Φερέιρα, Βιειρά, Νούνες 3, Σιγκέιρα 4, Ζιλ, Καρβάλιο, Μαρκές 1, Πενέδα, Πίντο 10, Πίνα 7.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 6, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 1, Κρεμαστιώτης 1, Αρσενόπουλος, Μούγιτς, Χειβιδόπουλος, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 3, Σαμαράς 3, Κοντούλης, Δεληγιάννης 7, Μαστορογιάννης 3, Καραιβάνοφ, Τάσκοβιτς 6. Διαιτητές: Λαχ-Σοκ (Σλοβενία), Παρατηρητής: Πάνος Αντωνίου, δίλεπτα: 1-5, πέναλτι: 4/4-1/2.

«Οι αντίπαλοι έπαιξαν έξυπνα, αλλά έχουμε το πλεονέκτημα»
Μετά το ματς οι πρωταγωνιστές σχολίασαν:
Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν έξυπνα, έτρεξαν και μας δυσκόλεψαν με πολλά γκολ που πέτυχαν στον αιφνιδιασμό και δεν τα περιμέναμε. Εμείς ήμασταν καλοί σε στημένη άμυνα, ενώ επιθετικά ήμασταν παραγωγικοί, σημειώνοντας 30 γκολ, τα οποία δεν είναι και λίγα. Κρατάμε την διαφορά των 5 τερμάτων και έχουμε το πλεονέκτημα, αλλά πρέπει και αύριο να είμαστε σοβαροί»¨

Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου (πίβοτ Διομήδη): «Νομίζω ότι κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι. Είχαμε πολύ άγχος, λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας. Τα γκολ στην κόντρα που πέτυχαν μας έβγαλαν από το ρυθμό μας. Πήραμε όμως μία διαφορά που είναι ικανοποιητική, ενόψει της ρεβάνς».

Γιώργος Ζαραβίνας (αρχηγός): «Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο αυτών των αναμετρήσεων. Καλούμαστε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο την διαφορά των πέντε τερμάτων».

Αλεξάντερ Ντόνερ (προπονητής Μαδέιρα): «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μας. Είχαμε δύο σοβαρές απουσίες και το ταξίδι για εδώ κράτησε σχεδόν μία ημέρα. Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα για την νίκη».

6 comments

Anonymous said...

αγαπουλα 10.05 δες λιγο και την προκηρυξη α1 πριν πεταξεις την ανωνυμη μπαρουφα σου. αρθρο 4. τώρα για το ποια ομάδα θα συνοδεύσει τον πανελλήνιο στην α2 : άρης, ποσειδών, χανθ, φίλιππος, φοίβος, κιλκίς, αερωπός ΟΛΕΣ είναι υποψήφιες για την προτελευταία θέση.

Anonymous said...

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΕΚ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ. BY THE WAY ΜΠΡΑΒΟ ΔΙΟΜΗΔΗ

Anonymous said...

το sporthero εγραψε θα βαλει το ματς σημερα.παιζει κατι τετοιο η τα δικαιωματα τα εχει το EHF????

Anonymous said...

Να δω πότε οι διαχειριστές θα αποφσίσουν να διαγράφουν τα άσχετα σχόλια με τις δημοσιεύσεις.
1.02 το sportshero εχει έρθει σε συμφωνία με το διομήδη να μεταδίδει τα παιχνίδια του αλλά σε
μαγνητοσκόπηση.μάλλον για live μετάδοση θα έπρεπε να πληρωθούν δικαιώματα

Στα αγωνιστικά ο Διομήδης δεν έπιασε τρελή απόδοση ,για μένα έπαιξε ένα 60% της απόδοσης του με τα ματς της αεκ που είδατε και έχετε αντίληψη παρόλα αυτά κέρδισε με μια καλή διαφορά.

Πάντως από όλες τις ομάδες που αντιμετώπισε στην ευρώπη από πέρυσι μέχρι και τώρα πρόκειται για τηνπιο γρήγορη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει.Μιλάμε με το που έτρωγαν γκολ έκαναν τόσο γρήγορα τησ έντρα που δεν προλάβαιναν να γυρίσουν οι παίκτες όλοι

Anonymous said...

aftos o sportshero poses meres thelei na anevasei to video

Anonymous said...

μάλλον θα τα βάλει πακέτο αύριο