Εύκολο απόγευμα η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εύκολο απόγευμα η ΑΕΚ


Άνετη νίκη πήρε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, αφού επικράτησε με 36-17 του Πανελληνίου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1, στο κλειστό γήπεδο του Μενιδίου. Η Ένωση δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους της κι έτσι πέτυχε το απόλυτο στη διοργάνωση, δείχνοντας έτοιμη για την δύσκολη συνέχεια που την περιμένει.

Το ματς

Εξαιρετικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ απέναντι στον Πανελλήνιο, κάτι
που της έδωσε την δυνατότητα να πάρει με ευκολία προβάδισμα. Αυτό το προβάδισμα σταδιακά γινόταν όλο και μεγαλύτερο, αφού η ομάδα της Κυψέλης δεν κατάφερε να κοντράρει σε καμία περίπτωση να κοντράρει την Ένωση, η οποία βελτίωνε συνεχώς την επιθετική της λειτουργία με αποτέλεσμα να φτάσει στο +12 (16-4) και τελικά να αφήσει σε μονοψήφιο αριθμό τον Πανελλήνιο μέχρι το ημίχρονο (19-7).

Στην επανάληψη η Ένωση διατήρησε τον ίδιο ρυθμό, συνέχισε να δείχνει θετικά στοιχεία σε άμυνα κι επίθεση και σκόραρε ασταμάτητα. Ο Πανελλήνιος κατάφερε να κοντράρει για λίγο την ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη, όταν στο ματς πέρασαν νεαρά παιδιά με αποτέλεσμα να μειώσουν για λίγο το σκορ και να ξεπεράσουν τα 10 γκολ. Αυτό δεν έδειξε να ανησυχεί τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι με προσεχτικές κινήσεις και ψυχραιμία διατήρησαν τη διαφορά που είχαν «χτίσει» (25-11) και έδειχναν έτοιμοι να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη.'Έτσι κι έγινε, αφού το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ΑΕΚ νικήτρια με 36-17 με αποτέλεσμα να παίρνει άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς, ενόψει της συνέχειας.

Τα δεκάλεπτα: 7-1, 11-2, 19-7 (ημιχ), 25-9, 32-12, 36-17

ΑΕΚ: Καφφάτος, Μπακαούκας 10, Γεωργιάδης 8, Γιαννόπουλος 4, Μπαλωμένος 3, Τσακνής, Σύγγαρης, Ασαρίδης 1, Οικονόμου, Αλβανός 4, Τσαούσης 1, Παπαδιονυσίου, Κουρέτας 2, Παπαδόπουλος 2, Χερουβείμ 1, Κότσιρας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Αϊβάζης 1, Ξηρός 3, Φυσέκης, Χελιώτης 1, Κάτρης 1, Παπανίκος 2, Σαμαράς, Παρασκευαΐδης, Σομπιρακούλ 1, Γερουλάνος, Παπακώστας Μάκης, Τζανακάκης, Μαυροφρύδης, Σκοδριάνος 1, Βασιλόπουλος 4, Τσιμούρτος, Μπαρίκος Σταμάτης, Πανταζής, Δημήτρουλας 3. Πεναλτι: 1/1 ΑΕΚ, 2/2 Πανελλήνιος

Διαιτητές: Τσάκωνας- Κουτσός, δίλεπτα: 4-4, πέναλτι 1/1-2/2

Πηγή: aek365.com - aek-live.gr


16 comments

Anonymous said...

Είναι ντροπή ένα τόσο ιστορικό σωματείο σαν τον Πανελλήνιο να έχει εναν τόσο μικρό προπονητή...Κρίμα γιατί διασύρεται ενα σωματείο που πριν απο μια πενταετία περίπου πρωταγωνιστούσε.Τόσο λίγοι και μικροί <> πανε το άθλημα πολλά χρόνια πίσω...

Anonymous said...

Κρίμα και μόνο κρίμα γι΄αυτόν τον Πανελλήνιο...

Anonymous said...

τί παπαριές λέτε ρε παπαγαλάκια!
με αυτό το υλικό ποιός μπορεί καλύτερα;

Γέροντας Πατήσιος (Άνω) said...

Θλίψη και απορία μαζί.
Μια τόσο κακή ομάδα σαν τον σημερινό Πανελλήνιο είναι δυνατόν να παίζει στην Α1;
Σκέφτομαι την ιστορία της ομάδας, τις επιτυχίες της, το σημαντικότατο ρόλο που έπαιξε κατά το παρελθόν στο χτίσιμο του Ελληνικού χάντμπολ και δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που είδα σήμερα στο Μενίδι.
Δεν θα σταθώ στο ότι απέναντί του είχε μια πολύ καλή ΑΕΚ (που δεν χρειάστηκε να πιάσει ιδιαίτερη απόδοση).
Θα σταθώ όμως στο ότι δεν είδα καθόλου ταλέντο, ψυχή, προοπτική.
Σαν να έπαιζε μια ομάδα της Α2 ή της Β΄ κατηγορίας (και μάλιστα από τις αδύναμες).
Περίπου στο 23' του αγώνα και ενώ το σκόρ ήταν νομίζω 14-3, παρακαλούσα να μην βρισκόμουν εκεί.
Σαν φίλαθλος του αθλήματος σας παρακαλώ ΟΛΟΥΣ (τον καθένα από το πόστο του), βοηθήστε το χάντμπολ πριν είναι πολύ αργά.
Μήπως είναι ήδη πολύ αργά;

Anonymous said...

ΦΟΙΒΟΣ ΣΩΝΕΤΑΙ.... ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΑΚΚΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΞ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ,
ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ Α2 ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΧΑΝΘ ΜΕ ΝΙΚΑΙΑ

Anonymous said...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Ο ΣΚΑΡΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ???

ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ Α1 ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ Η' ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ??

Anonymous said...

Παιδες,4 ομαδες πεφτουν,οχι 2

Anonymous said...

εάν ο Σκάρλος είχε Αλβανό και Μπαλωμένο, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά

Anonymous said...

Κατα τη γνωμη μου αν φταει σε κατι ο Σκαρλος ειναι που δεχτηκε να αναλαβει μια ομαδα - πτωμα μονο και μονο για να ικανοποιηθει η επιθυμια 2-3 παικτων που ηθελαν απλα να παιζουν!!! Τωρα ξεφτιλιζονται ολοι μαζι. ο Σκαρλος σαν παικτης ηταν πολυ καλος, αλλα σαν προπονητης ειναι κατα την γνωμη μου μετριος πολυ.Αν αγαπουσε τον Πανελληνιο θα επρεπε να τον αφησει να βουλιαξει μηπως αυτοι που τοσα χρονια το επαιζαν διοικηση, να αναγκαστουν να παρουν τις ευθυνες τους. Χιλιες φορες στην Β Εθνικη και ξεκινημα απο την αρχη....παρα σακος του μποξ για ολους. Με τι χρημα να παρει παικτες ρε παιδια, απο αυτη την ομαδα μονο ο Βασιλοπουλος που επαιζε Βυρωνα εχει τσαγανο, και ενας πιτσιρικος ατεκνος που παιζει ασσος που βγαζει πολυ ενεργεια και παιζει με ψυχη. απο εκει και περα αντε κ ο Σαμαρας ισως μπορουσε να σταθει. Δεν φταινε ολοι οι υπολοιποι που τους ζητουν να παιξουν Α1 αλλα το επιπεδο τους ειναι για Β Εθικη. Φταινε αυτοι που εχουν παραλογες απαιτησεις!!! Ειναι ντροπη να παιζει ο Αιβαζης βασικος σε αυτη την ομαδα......!!!! Δεν τον κρινω σαν ανθρωπο, αλλα χαντμπωλικα...!!!

Anonymous said...

Κριμα για τον Βασιλοπουλο που ειναι οντως καλως παιχτης κ μαχητης, γιατι θα μπορουσε να περιμενει ενα χρονο στον βυρωνα ακομα κ να επαιζε του χρονου α1, με τον βυρωνα που θα ανεβει φετος.Δυστηχως για αυτον θα ηταν σε μια ομαδα πρωταγωνηστρια εστω κ στην α2 που διαθετει ενα καλο ροστερ κ οχι να ειναι σακος του μποξ, κ του χρονου θα ειναι α1 χαλαρα.

Anonymous said...

11.30 ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΑΚΙΑ ΣΟΥ ΑΜΑΝ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΡΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ,ΤΟΝ ΦΙΛΟ, Ω ΦΙΛΕ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΑΡΕΑ ΒΑΡΛΕΤΖΗ ΙΑΤΡΟΥΔΗ κ.λ.π.?

Anonymous said...

Φιλε 11.43 μπορει μα ειπα μακακια αλλα για να μπεις στον κοπο να απαντησεις κατι σε ενοχλησε, διαφορετικα θα μιλουσες μονο για την γνωστη παρεα!

Anonymous said...

11.30 gia pes mas eides kamia aponomi protathlimatos a2 pou ebgales prin kan ksekinisoun kala kala ta filika tis a2 protathiti ton birona ?

Anonymous said...

11:14 φίλε μου καλο θα ήταν όταν κανείς σχολεία για κάποιους ανθρώπους να βάζεις και το όνομα σου!δεν είναι κ ότι πιο αντρικό αυτο που κανείς...

Anonymous said...

ρε παιδιά ο Σκάρλος και οι παίκτες κάνουν την προσπάθειά τους.
Αν μπορούν λίγο ή πολύ θα το δείξουν τα παιχνίδια
Δεν είναι κακό να προσπαθεί κάποιος για το καλύτερο,ακόμη κι αν οι άλλοι τον θεωρούν καταδικασμένο
Κακό είναι να τα παρατάει.
Οσον αφορά το μέγεθος της προσπάθειας,είναι καθαρά υποκειμενικό και δεν επιδέχεται συγκρισης
με την δική σας λογική(;) στον μαραθώνιο θα έπρεπε να συμμετέχουν μόνο όσοι κερδίζουν !
Εχω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Πανελλήνιο για την προσπάθειά του την οποία σέβομαι απολύτως.

αντίπαλος.

Anonymous said...

φιλε 9:55 αν διαβασες καλα αυτο που εγραψα, δεν βριζω κανεναν και εννοειται αναφερομαι μονο στο χανμπολικο κομματι. Ειναι δικαιωμα μου να πιστευω οτι εκανε λαθος ο Σκαρλος που ανελαβε και δικαιωμα μου επισης να πιστευω οτι ο Αιβαζης (χαντμπολικα ΠΑΝΤΑ) δεν κανει για αυτο το επιπεδο. Σαν ανθρωποι και οι 2 μπορει να ειναι απιστευτοι ανθρωποι. Αν ομως κατλαβεις αυτο που γραφω..... ριχνω την ευθυνη στην Διοικηση που παρατησε το τμημα.....και το κρατανε ζωντανο οι παικτες απο μονοι τους. Δεν τους κατηγορω για αυτο, θελουν να παιζουν καλα κανουν, Ομως ετσι ο συλλογος ποτε δεν θα ξαναβρει τον δρομο του κατα την γνωμη μου παντα, αν αυτοι που τον διοικουν ξερουν παντα οτι καποιοι οπως και να εχει θα παιξουν για τη ομαδα.......οποτε δεν καιγονται να κανουν κινησεις για αυτην.
Εκει εγκειται και η αποψη μου οτι αν ο Σκαρλος τους ελεγε οχι πριν 1 χρονο, ισως στην εικονα της οριστικης διαλυσης να επερναν σοβαρες αποφασεις αυτοι που επρεπε.
Οι παικτες αυτο μπορουν αυτο κανουν...και δεν τους κατηγορω για αυτο, προς Θεου.!!!