ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ G-14 ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΣΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ G-14 ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ


Έναν εκλεκτό προσκεκλημένο θα έχει στο συμπόσιο της η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος. Πρόκειται για τον επικεφαλή- διευθύνων σύμβουλο της G-14 του χάντμπολ, στα πρότυπα της αντίστοιχης λίγκας του ποδοσφαίρου Δόκτωρ Γκερντ Μπούτσεκ. Ο Γερμανός παράγοντας θα βρίσκεται το Σάββατο στο Λουτράκι και το βράδυ στις 21:00 θα μιλήσει για το επαγγελματικό χάντμπολ, το ιστορικό της ίδρυσης της λίγκας των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων χάντμπολ (GCH- Group Handball Club), την οργάνωση της και τα αποτελέσματα που αυτή έφερε. Η Λίγκα γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας στις 25 Νοεμβρίου του 2006 με στόχο να προασπίσει τα συμφέροντα των μεγάλων ομάδων.
Ο καταρτισμός του προγράμματος των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, οι συμβάσεις με την τηλεόραση,
οι χορηγίες και οι αποζημιώσεις για τους τραυματίες παίκτες κατά την διάρκεια των τουρνουά Εθνικών ομάδων είναι τα βασικά θέματα που απασχολούν ετησίως την Ένωση.
Ιδρυτικά μέλη της Ένωσης είναι οι έντεκα πρωταθλητές Ευρώπης από το 2001. Αυτή τη στιγμή στη λίγκα βρίσκονται οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Σαν Αντόνιο, Αντεμάρ Λεόν, Βαγιαδολίδ (Ισπανία), Κίελο, Φλένσμπουργκ, Λέμγκο, Αμβούργο, Ράιν Νέκαρ Λόβεν (Γερμανία), Τσέλιε (Σλοβενία), Μέντβεντι (Ρωσία), Μονπελιέ (Γαλλία), Κόλντινγκ (Δανία), Βέζπρεμ (Ουγγαρία), ΡΚ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Βίβε Κιέλσε (Πολωνία), Καντέτεν Σαφχάουζεν (Ελβετία).

No comments