ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΠΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΠΧΕ


Ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΣΥΠΧΕ) στο περιθώριο του Συμποσίου, αλλά και του σεμιναρίου των προπονητών, θα τιμήσει τον τεχνικό του Διομήδη Άργους, Δημήτρη Δημητρούλια για περσινές διακρίσεις.
Στην πρώτη του σεζόν ως προπονητής και μόλις στα 34 χρόνια του, οδήγησε τους «Λύκους» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία τους και του Τσάλεντζ Καπ, του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου για το ελληνικό χάντμπολ.
Ακόμα μετά από ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ, ανακηρύχτηκε προπονητής της περσινής χρονιάς στο ελληνικό χάντμπολ και μάλιστα για τον λόγο βραβεύτηκε από την ΟΧΕ στην εκδήλωση για την κλήρωση του πρωταθλήματος που έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

10 comments

Anonymous said...

Ο Δημητρούλιας ατικατέστησε τον πρόεδρο του ΣΥΠΧΕ στην ομάδα του Αργους και έκανε θαύματα!!!! Τώρα ο πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ αφού έχει αποτύχει πλήρως όπου έχει πάει, θέλει να βραβεύσει τον Δημητρούλια. Το βρίσκω θετικότατο, εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάποιοι εκεί στην ΟΧΕ, πήραν έναν αποτυχημένο (όπου και αν πήγε) και τον έκαναν Διεθυντή!!!!!!!

Anonymous said...

Γιάννης Βαρελτζής : O άνθρωπος που ούτε τους κανονισμούς δεν γνωρίζει και στον σχολιασμό του δεύτερου τελικού στο Τουν από τη nova πανηγύριζε πριν το τελευταίο σουτ ,γιατί κέρδιζε έτσι και αλλιώς ο Διομήδης (ειχε βάλει 20 γκολ εκτος) την τουν (ειχε βάλει 23 γκολ εκτός) με καλύτερη εκτός έδρας επίθεση.

όλοι βλέπαμε το ματς και κρατάγαμε την ανάσα μας στο τελευταίο σουτ και αυτός μες την τρελή χαρά διότι σύμφωνα με αυτόν τα 20 γκολ του διομήδη είναι πιο πολλά απο τα 23 της τουν!

Anonymous said...

ΑΡΓΕΝΤΙΝΕΖΟΣ!!!!!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!!!!

Anonymous said...

Tin aponomi na tin kanei o arvanitis, na exei ligo endiaferon!

Anonymous said...

doste EYKERIA SE NEOYS PROPONHTES KAI THA KANOYN THAYMATA....OSO EXETE TOYS IDIOYS KAI TOYS IDIOYS ANAKYKLOSIMOI...OPOIOS XSEROI KATALOABENOI......TELOS OI SABOYRA NA PAROYN SYNTAXSEI KAPOIOI....NA ERXONTAI SAN OPODOI.....MAKRIA APO AGONISTIKOYS XOROYS...MONO ETSI THA PAEI MPROSTA TO ATHLIMA.............TELOS H KLIKA IATROYDHS.....KLIKA MATZIOY.....KLIKA BARELTZH....

Anonymous said...

Ο ΒΕΡΕΛΑΣ ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΟΚ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΟΥΛΑ ΜΕ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΤΕΧΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΟΧΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΩΡΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ε.Ο., ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΟΜΩΣ..ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ???

Anonymous said...

Πως γινεται να βγουν κ να δουλεψουν νεοι προπονητες οταν ολα τα ποστα τα εχουν κ τα κρατανε χρονια τωρα ανθρωποι που εχουν κανει το αθλημα τσιφλικι τους, οταν μετακομιζουν απο την μια θεση στην αλλη κατα το δοκουν κ οπως βολευονται η ιδιοι,το μονο κ κυριο μελημα τους ειναι η μονιμη κ σταθερη υπαρξη τους στους κολπους της ομοσπονδιας που μεσα απο αυτη την σιγουρια μπορουν κ βολευουν φιλους, κουμπαρους, συναθλητες κ γενικοτερα τους αρεστους κ οσφυοκαμπτες. Οταν σε ολες τις διοικητικες αλλαγες τις οχε η ιδιοι παντα ανθρωποι εντασονται στο χωρο των προπονητων της οχε απλα αλλαζοντας καθε φορα τιτλο "απο υπευθυνος εθνικων ομαδων γινεσαι ποπ κ απο προπονητης εφηβων γινεσαι προπονητης γυναικων κλπ" τοτε δυστηχως μιλαμε για ανυπαρξια της ομοσπονδιας ασχετα με το προσωπο που ηγειται αυτης, μιλαμε για ανθρωπους που δεν θελουν κ δεν μπορουν τις αλλαγες γιατι οι αλλαγες θελουν κ ..... κ βεβαια η τοσα χρονια συνυπαρξη τους εχει διμιουργησει μεταξυ τους δεσμους κ υποχρεωσεις του ενος απεναντι στον αλλον. Η μεγαλη τους στεναχωρια πια λεγεται ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΙΑΣ δεν τον περιμενανε να βγει κ δυστηχως για αυτους εφερε τα πανω κατω.

Anonymous said...

TON DIMITROULIA PROPONITI TON EXI KANI TO EPITELIO TOU.IDIKA TO FETINO.I ANTHROPI NE ETI FOTOS BROSTA APO OLOU TOUS ALLOUS.

Anonymous said...

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΚΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΚΡΩΝ, Ο ΑΛΛΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, κ.ο.κ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,κ.ο.κ.ΤΗΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,κ.ο.κ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Anonymous said...

''ANTIKEIMENIKOI''ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ,ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!