ΕΛΛΑΔΑ- ΕΛΒΕΤΙΑ 22-25 - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΛΛΑΔΑ- ΕΛΒΕΤΙΑ 22-25 - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ



Την ήττα με 25-22 από την Ελβετία στο τρίτο της και πιο κρίσιμο παιχνίδι για την 1η προκριματική φάση του EURO 2014, γνώρισε η Εθνική Ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έτσι αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης, αφού έμεινε στους 3 βαθμούς και δεν μπορεί πλέον να διεκδικήσει ούτε την 2η θέση του ομίλου, την οποία θα πάρουν οι Ιταλοί που αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κερδίσουν τους Βρετανούς.
Η Ελληνική ομάδα κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ, καθ' όλη την διάρκεια του ματς, αλλά είχε σε κακή ημέρα τους τρεις τερματοφύλακες της (Τσιλιμπάρης, Γουργούμης, Γεωργιάδης) οι οποίοι δεν μπόρεσαν να μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης, ενώ σε κάποια σουτ δεν βοηθήθηκαν και από την περιφερειακή άμυνα.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης έκανε 4 αλλαγές στη θέση κάτω από τα δοκάρια, αλλά δεν μπόρεσε να βρει «αντίδοτο». Μεγάλη ζημιά στην ελληνική ομάδα έκανε ο δεξιός ίντερ Βούκελιτς με 9 τέρματα, αλλά και ο Γκράουμπερ με 6, ενώ από τα 25 γκολ που σημειώθηκαν, περισσότερα από τα 20 προήλθαν από την περιφέρεια! Επιθετικά το αντιπροσωπευτικό
μας συγκρότημα δεν κατάφερε να βρει επιθετικές λύσεις, τέτοιες που να μπορέσουν να σπάσουν την οργανωμένη άμυνα 6-0 των Ελβετών. Κάποιες ατομικές ενέργειες από έμπειρους παίκτες της ομάδας και συγκεκριμένα τους Αλέξη Αλβανό και Γιώργο Μαστορογιάννη (από 5 γκολ) δεν ήταν αρκετές για να μπορέσει η Εθνική να πάρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα, ενώ και η διαιτησία των διαιτητών από τα Νησιά Φερόε δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, «χαρίζοντας» 2-3 δίλεπτες αποβολές στους Ελβετούς, όπως και ένα πέναλτι πάνω στον Χαλκίδη προς το τέλος του ματς.
Παρόλα αυτά η Εθνική κατάφερε να ισοφαρίσει στο 57' 22-22 με τον Τζιμούρτο, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε όπως θα έπρεπε τον παίκτη παραπάνω, δεχόμενη τέρμα από τον Βούκελιτς για το 22-23 στο 57:46 και τον Σμιντ στο 58:26 από την περιφέρεια. Το τελευταίο γκολ για τους Ελβετούς ήρθε σχεδόν σε νεκρό χρόνο για το τελικό 22-25.
Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την υπερπροσπάθεια της στο Μπάρι και παρότι δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι σίγουρο πως όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες (Ελβετία, Ιταλία) και στον δυσκολότερο όμιλο αυτής της φάσης.

ΕΛΛΑΔΑ- ΕΛΒΕΤΙΑ 22-25
Τα δεκάλεπτα: 4-5, 7-9, 11-11 (ημχ.), 15-17, 18-20, 22-25
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Τσιλιμπάρης, Τσάτσος, Τζιμούρτος 3, Μαστορογιάννης 5, Μπαλωμένος 1, Μάλλιος, Μαραγκός, Ευαγγελίδης 2, Τζούφρας, Γεωργιάδης Γ., Χαλκίδης 1, Αλβανός 5, Παπαδόπουλος 5, Γεωργιάδης Δ., Σεβαστίδης, Γουργούμης.
ΕΛΒΕΤΙΑ (Γκόραν Πέρκοβατς): Μερτζ, Σμιντ 2, Γκέπφερτ, Λίνιγκερ 1, Ρέμπερ, Γκράουμπερ 6, Σέουνερ 1, Στάουμπερ, Χες, Χερ, Χοφστέτερ 3, Βούκελιτς 9, Ραμσάιερ 1, Σέλμπερτ, Μπαβιέρα, Σβάιλεν 1.
Παρατηρητής: Σλικ (Αυστρία), Χάνσεν- Λίντεσκοφ (Νησιά Φερόε), δίλεπτα: 1-2, πέναλτι: 2/3-0/0.


ΚΡΑΝΑΚΗΣ: «ΔΥΣΚΟΛΗ ΗΤΤΑ»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Γιώργος Κρανάκης σχολίασε: «Είναι μία δύσκολη ήττα για εμάς, η οποία μας στοίχησε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για άλλη μια φορά σε κρίσιμα σημεία κάναμε λάθη, ενώ έπρεπε να χειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Δεν κάναμε πολλά τεχνικά λάθη, αλλά χάσαμε το ματς σε τακτικά λάθη, ενώ μας έλειψε η ψυχραιμία. Το άθλημα είναι ομαδικό και όχι ατομικό. Εμείς δεχόμασταν γκολ και δεν βάζαμε όταν είχαμε παίκτη παραπάνω. Η άμυνα μας παρόλα αυτά κρατήθηκε στα 25 γκολ».

Χαλκίδης: «Θα είμαι πάντα εδώ για την Εθνική»
Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Γιώργος Χαλκίδης τόνισε: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και εγώ προσωπικά και οι συμπαίκτες μου. Μιλήσαμε μεταξύ μας. Σαφώς όλοι το θέλαμε, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το δείξουμε στα κρίσιμα σημεία. Να δείξουμε το πάθος για την νίκη. Αναλαμβάνω την ευθύνη, που μου αναλογεί και είμαι εδώ για την Εθνική ομάδα και τώρα και στο μέλλον και όποτε μου ζητηθεί. Το αγαπάω αυτό που κάνω για αυτό που είμαι εδώ, χωρίς ομάδα και συμβόλαιο, διακινδυνεύοντας τραυματισμούς και καριέρα, όπως και άλλοι συναθλητές μου».

Πέρκοβατς: «Δεν είχε αλλαγές η Ελλάδα»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελβετίας και πρώην της Ελλάδας, Γκόραν Πέρκοβατς σχολίασε: «Η Ελβετία ήταν καλύτερη ομάδα σήμερα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε επιθετικά στην άμυνα, διότι γνωρίζαμε ότι η Ελλάδα έχει παίκτες ποιότητας, αλλά δεν μπορούν να παίξουν 60 λεπτά. Δεν έχουν πολλές αλλαγές. Πιστεύω ότι είναι μια ανόητη συγκυρία το ότι και οι δύο ομάδες δεν προκρίνονται στην επόμενη φάση, διότι είναι πολύ καλές ομάδες. Οι τερματοφύλακες μας ήταν πολύ καλύτεροι από αυτούς της Ελλάδας».

39 comments

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΣΥ,ΖΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!

Anonymous said...

pollous apokleismous se ligous mines kati ginete . kakies epiloges einai kai apo merikous pou den kaigonte na prokrithei . ananaeosi paixton epeigontos . merikoi paixtes apo to pagkosmio tis tunisias pou voleutikane meta erxontousan stin ethniki gia tourismo . deite paixnidia tis tunisias tote pou skuliazane gia tin dikriisi

Anonymous said...

apla einai ta pragmata maurh mera gia to ellhniko handball...apokleistike apo ta prokrimatika kai malista ton proto guro...e oxi...eipame..sugxarithria sta paidia pou timhsan me thn parousia tous thn ethnikh alla ayto kai apo mono tou den ftanei..einai upeuthinoi kai autoi kai o kranakhs...ananeosh xreiazetai apla as hremhsoume ligo kai pisteuo tha parthei h sosth apofash..pieste ton dhmhtroulia na analavei thn ethnikh..neos anthropos,nees idees me oreksh gia doulia.....ante krakste me pali kai peite m ilithio kai asxeto epeidh eixa provlepsei ayth thn apotyxia me to pou eida to proto mats me tous italous....ellhnares eimaste oloi alla na eimaste kai antikoimenikoi...den koitao na po paxia kai megala logia gia na kerdiso tis entiposeis kai oute endiaferomai na analavo ego thn ethniki alla eleos re paidia as leme ta pragmata me to onoma tous..o allos o asxetos m leei ta grafeia ths ethnikis einai 3 septemvriou gia na pao na analavo...xaxaxaxaxa...ti na tou apanthseis...klasikos typos p ta vlepei ola rodina...edo xthes kerdisame thn vretania me 5 goal..........kai tous elega paidia h elvetia tous kerdise me 17....pataei logika kalutera san omada an den tarakounithoume tha xasoume kai m elegan o,ti eimas asxetos epeidh sigrno ta score...vevaia shmera kryvontai...apla to na parakoloutheis handball kai na ksereis kai tis omades ti mporoun na dosoun mallon gi aytous tous ligous einai kako...kalhnuxta sas kirioi....

g m said...

Για τον φίλο 11:59 ρε φιλε ούτε άσχετος είμαι αλλα ούτε και τα ξέρω ολα αλλα σε βλέπω εδώ και μέρες ο ένας ο άλλος και άλλος ε φτάνει πια πές μας τι πρέπει να κάνουμε για να το κάνουμε και να αρχίσει το άθλημα να παίρνει τα πάνω του μόνο λογια το ξέρουμε όλοι ότι είναι μαύρη μερα για το ελληνικό handball γιατι δεν βγαίνεις να πεις ότι με την μεταγραφή Ευαγγελιδη έχουμε φτάσει στους 16 έλληνες παίκτες που αγωνίζονται οι αγωνίστηκαν οι θα αγωνιστουν σε ξένα πρωταθλήματα Αυτα όλα απο που έγιναν απο της ομάδες που έπαιζαν οι απο την εθνικη μας βλέπουμε μόνο της αποτυχίες και όχι της επιτυχίες το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πούμε ενα μπράβο σε όλους ασχετος που δεν περάσαμε και την επόμενη φορά που θα παίξει οι ομάδα μας να ήμαστε εκει να την βοηθήσουμε γιατι οι περισσότεροι που γράφουν εδώ δεν έχουμε παει ούτε σε παιχνίδι β εθνικής

Anonymous said...

, φίλε που γράφεις greeklish (11:59), θέλω το Μίμη περισσότερο από σένα, στην εθνική! Και μάλιστα με ανανέωση, όπως ζητάς, να μας πάει στα τελικά του παγκοσμίου. Θα σε παραδεχτώ αν μου γράψεις και μια επτάδα κάτω των 30 ετών... Αλλά άστο καλύτερα, θα τη δει κι ο Μίμης και θα αλλάξει κι αυτός γνώμη! Άσχετε Κρανάκη, πού πας;;;;;

Anonymous said...

Μπράβο στην ομοσπονδία! Μέσα σε 8 χρόνια δεν άφησε τίποτα όρθιο. Ανανέωση με ποιους; Αυτοί που παράγει στο σύστημα δεν έχουν τις προϋποθέσεις για κάτι σοβαρό. Ποιός είναι ο αντικαταστάτης του Χαλκίδη, του Γραμματικού, του Αλβανού και πάει λέγοντας; Κρανάκη επιβάλετε να βγεις και να πεις τις αλήθειες και να φύγεις ή να επιλέξεις ένα σοβαρό επιτελείο για όλες τις εθνικές ομάδες και να σηκώσεις τα μανίκια για να δουλέψεις. Αν δεν το κάνεις τότε είσαι άξιος του τέλος που θα έρθει αργά ή γρήγορα.

Anonymous said...

Το ότι παίζουν 16 παίκτες στο εξωτερικό κάνει την αποτυχία ακόμη πιο μεγάλη. Για πείτε το επιτελείο των Εθνικών ομάδων.? ο καθένας δουλεύει για την πάρτυ του και μόνο...οι σχεδιασμοί και τα λογάκια ήταν μόνο για του κόσμου τα μάτια.

Anonymous said...

Όπως στρώνεις έτσι κοιμάσαι. Έτσι και η ΟΧΕ. Κανένας σχεδιασμός, καμία αξιολόγηση, καμία απόδοση ευθυνών. Εξυπηρετήσεις και πελατειακές σχέσεις. Ακατάλληλοι άνθρωποι στα πιο νευραλγικά πόστα. Μετά το Σέφερτ τι κάναμε; Ακόμα με τους ίδιους παίχτες παίζουμε. Ας δει κανείς τι είπε ο Πέρκοβατς για να το καταλάβει. Ποιοι νέοι παίχτες βγήκαν; Τι έχουν να επιδείξουν όλοι όσοι πέρασαν από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες; Τι μπορεί να έγινε όλα αυτά τα χρόνια ώστε να μην υπάρχει ούτε μα ούτε ένας παίχτης που να πεις ότι κάνει τη διαφορά. Δεν μπορεί να μην έβλεπε κανείς ότι σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις στις μικρές ηλικίες ήμασταν οι τελευταίοι των ομίλων. Και όμως οι ίδιοι άνθρωποι συνέχιζαν και με το αζημίωτο. Υπάρχει κανένας να αναλάβει την ευθύνη το πως φτάσαμε ως εδώ; Φαντάζομαι πως όχι. Και όπως φαίνεται έχει κι άλλο πάτο το βαρέλι.

Anonymous said...

Τί ντροπή. Αν συνεχίσουμε έτσι σε λίγο θα χάνουμε και από τη Μεγάλη Βρετανία.

Anonymous said...

file 1.24 plaka m akaneis???tha vgo na panigirizo pou o eyaggelidis ekleise metagrafh se omada b germanias kai einai o 16os paixths pou tha agonistei sto eksoteriko?????vlepeis to dentro kai xaneis to dasos palikari mou...me stolizate 2 meres epeidh elega auto pou evlepa o,ti tha apotyxoume..ayta pou egrapsa kalupsan kai esena alla kai olous tous omoious sou kai na xairesai otan ginetai kritikh kai eidika apo atoma pou gnorizoun kala to athlima...an hmoun kai ego ena akomh papagalaki opos polloi apo sas pou ta vlepete ola rodina kai moirazetai sugxarithria se olous gia auth th kseftila pou viosame gia allh mia fora tote tha fhname tous upeuthinous ayths ths apotyxias na sunexizoun thn doulia tous les kai den egine tpt...agapao thn ethnikh para polu kai goustaro to athlhma oso ligoi kai epeidh ksero ti mou ginetai vgaino kai leo ta pragmata me to onoma tous..den hmoun oute proklhtikos aytes tis meres opos kapoioi alloi pou evgainan kai evrizan kai meta diagrafontousan ta sxolia tous...mporo na tekmhrioso thn apopsh mou kai auto kano apo to savvato molis parakolouthisa apo to sportshero ton agona..uliko uparxei as analavei kapoios proponhths ikanos kai me oreksh gia doulia kai tha erthoun kai ta apotelesmata arga h grhgora...

Anonymous said...

Πολύ το ψάξατε το πράγμα. Χρειάζεται κανένας μαγικός σχεδιασμός για να περάσεις από τους προ-προ-προκριματικούς; Απλά ένα νορμάλ κοουτσάρισμα έφτανε φιλαράκια... Περαστικά μας, πόσο καιρό ακόμα πρέπει να έχουμε τον κύριο πολυνίκη;

Anonymous said...

το τελευταιο επιτευγμα της οχε ειναι η διαλυση τη β εθνικης κατηγοριας ανδρων.και σεις περιμενατε να μη διαλυθει η εθνικη ομαδα.περιμενετε αδελφια δεν πιασαμε ακομα πατο.

Anonymous said...

Δεν χρειάζεται μαγικός σχεδιασμός για να περάσεις από τους προ-προκριματικούς. Ο σχεδιασμός χρειάζεται για να αποφεύγεις τα προ-προ και να παίζεις απευθείας προκριματικά.

Anonymous said...

Δεν χρειάζεται επίσης σχεδιασμός για να καταστρέψεις ότι υπάρχει σε 8 χρόνια. Ο Αγγελούδης θα μας κάνει να αναπολούμε τον Αλικάκο.

Anonymous said...

Αν είχε βάλει μέσα τον Αντώνη Πολ η εθνική θα είχε περάσει χαλαρά στην επόμενη φάση.

Anonymous said...

Δυστηχως η εθνικη ομαδα δεν εχει την δυνατοτητα να εχει 5-6 ξενους τους οποιους θα μπορεσει να αλλαξει μετα απο 1η2 μηνες αν δεν κανουν κ ενα υψηλο μπατσετ να ανταπεξελθει στις αναγκες μιας ομαδας, καλο θα ειναι να γινει μια μεταβαση σε ανθρωπους με οραμα που εχουν μαθει να δουλευουν με λιγα χρηματα κ πολλες φιλοδοξιες.

Anonymous said...

κε Χαλκίδη όταν λες θα είσαι πάντα εδώ,τί εννοείς;
Και ποιές ευθύνες αναλαμβάνεις;
Τις πολιτικές;
Χωρίς ομάδα και συμβόλαιο
Η εθνική φταίει γι αυτό;
Μήπως μερικοί ξέχασαν να φύγουν;
Σαν πολυζεσταμένη και άνοστη σούπα μοιάζει η ομάδα μας
Τα χρόνια περνούν για όλους και μονιμότητα δεν υπάρχει σε καμία εθνική

Πρέπει να δούμε το αύριο,καιρός είναι να παρθούν αποφάσεις

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

i moni lusi einai ananeosi roster ftanei me xalkidi . mpalomeno tzimnourto . kai amesi apolusi kranaki . ferte piso ton kalutero proponiti pou efere i ellada pou efere tis diakriseis kai i omada tote petouse kai epaize oraiao handball kai ousiodes

Anonymous said...

ton sefert

Anonymous said...

Σας αρέσει να κοιμάστε με παραμυθάκια! Να έρθει ο Σεφερτ πάνω στο άλογο και με το μαγικό ραβδί να επιλέξει μεταξύ 100-200 παικταράδων της Α1 και να αρχίσει τα camp χωρίς οικονομικό πρόβλημα, με τις στελεχάρες της ΟΧΕ για υποστήριξη όπου όλα θα είναι οργανωμένα και σωστά, και θα πλασαριστεί εξάδα στο επόμενο Euro. Πραγματικά πανάξιος ο Σέφερτ αλλά πανάσχετοι όσοι πιστεύουν ότι με κινηματογραφικά σενάρια θα γίνει η άμμος έδαφος γόνιμο σε ένα χρόνο. Η ΟΧΕ είναι μία μικρογραφία της Ελληνικής κοινωνίας και για την τωρινή κατάσταση αναζητήστε ευθύνες σε αυτούς που την δημιούργησαν. Είναι ηλίθο να χρεώνεις μια 8ετία στους τελευταίους 10 μήνες. Οτι γίνεται και σήμερα στην κοινωνία μας και την πολιτική..!

Anonymous said...

eee oxi katse esu me tous proponitares sou tous ellines tosa xronia kai na proothoun dikous tous paixtes kai na krataei atoma pou prosferan to 2005 stin tunisia kai apo tote kanoun tourismo stous agones kai to mono pou kseroun na kanoun einai na sas psaronoun me tis diloseis tous . pame gia tin prokrisi mporoume kai tetoia . provata eiste ksupnate

Anonymous said...

Εγώ να ρωτήσω κάτι; Τους παίκτες που είχε τότε ο Σέφερτ, ποιος τους έμαθε χαντμπολ;; Ο ίδιος, μέσω τηλεφώνου;; Πιο πριν αυτοί οι παίκτες δεν είχαν κάνει διακρίσεις με τις ομάδες τους;; Πόσα πήρε ο Σουηδός τσεπάτα;;; Ή κάποιοι άλλοι;; Ποιος τολμάει να αμφισβητεί πανάξιους διεθνείς παίκτες,που έχουν δώσει τα πάντα για την Εθνική (και έχουν πάρει πολλά βεβαίως παλιότερα);;; Τι έκανε ο Σέφερτ μετά και πού είναι τώρα;; Πόσους χαντάκωσε το 2004 για να παίξουν κάποιοι άλλοι "που είχαν τις προϋποθέσεις";;;

Anonymous said...

ακου λιγο ... ο Σεφερτ πρωτον εχει ανεβασει το ΜΙντεν φετος απο δευτερη κατηγορια σε πρωτη στη Γερμανια(κατι λεει και αυτο) , αν θυμασαι καλα οι προηγουμενοι αλλα και ο νυν χαντακωνουν και χαντακωσαν αρκετους (που ειχαν ή εχουν τις προυποθεσεις δηθεν) . το προσχημα με τα οικονομικα προβληματα της χωρας ...ας τελειωσει εδω...και ας κανουμε κατι καλο ... βλεπε Διομηδη !!!!

Anonymous said...

Το ότι η θητεία του Κρανάκη στο τιμόνι της εθνικής είναι αποτυχημένη είναι αυταπόδεικτο και δεν χρειάζεται παραπάνω σχολιασμός.
Επίσης είναι βεβαιότατο ότι οι διοικούντες της ΟΧΕ δεν είναι ευχαριστημένοι από τους δύο τελευταίους αποκλεισμούς επί των ημερών του Γιώργου. Το θέμα είναι ότι δεν θα τον αλλάξουν, οπότε μην έχετε ελπίδες για καλύτερα αποτελέσματα στο κοντινό μέλλον...

Μπορώ να φανταστώ τι θα σκέφτονται τα σαΐνια της ομοσπονδίας μας:
-Ποιός να τρέχει τώρα μέσα στις ζέστες να κλείνει άλλον προπονητή, άλλωστε εμείς τον πληρώνουμε; Από λογαριασμό του κράτους πληρώνεται, οπότε δεν πάει στο διάλο, άστον και ότι γίνει...

Αν ήταν στις ομάδες σας κύριοι και θα έπρεπε να του τα στάξετε κάθε μήνα, χωρίς να προσφέρει τα αναμενόμενα θα τον κρατάγατε (και τον Μεσσηνάκο μαζί) ή θα πηγαίνατε για άλλα;

Anonymous said...

Μαριτσα ειπαμε οτι εισαι κουκλα αλλα σοβαρεψου εγω προτεινω εσενα γιατι το αξιζεις σε τοσες ομαδαρες πηγες και δεν επαιξες πουθενα σημειώνω Κερατσινι μετα εκανες το ΜΠΑΜ στον Ολυμπιακο Κερατσινιου , Νικηφόρο, δευτερο ΜΠΑΜ Αρτα,ξανα Νικηφορο,τριτο ΜΠΑΜ Αρης Νικαιας,μετα Πηγασος Κυψελης τωρα θελεις ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΔΥΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕ-ΚΡΗ

Anonymous said...

ΕΝΑΣ ΑΛΙΚΑΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

Anonymous said...

φτανει με τον διομηδη και τον διομηδη επιτελους.
εμεις ολοι που ειμαστε στον χωρο ξερουμε καλα την δυναμικη του τσαλεντζ καπ και ποιες χωρες πηραν μερος σε αυτο.
ειναι επιτυχια τεραστια ως προς το πρεστιζ του χαντμπολ στην φιλαθλη κοινη γνωμη της ελλαδας.
οσο για τον κρανακη αυτος επρεπε να παραιτηθει εχθες. αλλα στην ελλαδα το φιλοτιμο και αναληψη των ευθυνων πεθαναν με τον κολοκοτρωνη.
η ελληνες χαντμπολιστες ειναι τεμπεληδες. ο σεφερτ καταφερε να αλλαξει την φιλοσοφια σε 7-8 μονο αθλητες και να τους κανει ενσυνειδητους επαγγελματιες και βεβαια τα παιδια αυτα πανε καλα.
τι χρειαζεται ????????
γνωση λεφτα δουλεια ,
αυτα

Anonymous said...

ftanei me ton diomidi ??? kai ti thes na leme gia tin anuparkti ethniki pou duskola nikaei tin agglia . gia tis alles omades tou ellinikou protathlimatos pou einai polu piso???????????????????

Anonymous said...

phran meros h elvetia h slovenia h portogalia h polwnia h roumania h oukrania h rwssia italia kai polles alles. tis nikages kai xtes e? mazepste ta komplex sas kai se allh paralia, alimono mhn katalhxoume emeis oi idioi na poume oti o diomhdhs den ekane athlo. As to epernan alles omades sto parelthon pou eixan kai perissotero budget file mou .

Anonymous said...

δεν πηραν μερος.....γερμανια-δανια-σουηδια-νορβηγια-ισλανδια-ισπανια-τσεχια-κροατια-σκοπια-ουγγαρια-γαλλια και αλλοι πολλοι.

φιλε μου δηλαδη οσοι παιζουν χαντμπολ στην ευρωπη. μεταξυ μας αληθειες θα λεμε.

Anonymous said...

αθλος ομως ηταν ειναι και θα ειναι μοναδικος φιλε μου !!!

Anonymous said...

http://europeancup.eurohandball.com/chc/men/2011-12/rounds/3/Round+3
epeidh o komplexismos sou me ekneyrizei rixe mia matia sth lista kai tha deis oti paixan omades apo tsexia kai apo croatia alla kai apo skopia.Apla deixneis oti eisai enoxlhmenos re file. Voulwse to omws giati ayth th stigmh o Diomidis mas diafhmizei olous emas sto handball kai oxi xantmpwlaki opws to thes esy. bourda pou tha mas peis oti den ekanan kai tipota ta paidia pou paizan me antipalous me budget 5 kai deka fores megalytera. Ase pou oi dikoi mas pou paizoun sth germania exasan apo tous evetous pou paizoun sthn elvetia.

Anonymous said...

Η επιτυχία του Διομήδη είναι πολύ μεγάλη σε μια διοργάνωση των φτωχών με συγκεκριμένο ειδικό βάρος. Για αυτό δεν χρειάζεται να θεοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις. Απλά θα ήταν καλύτερα να εξαργυρώσουμε με κάποιους τρόπους αυτήν την επιτυχία όπως δεν έκανε η ομοσπονδία με τις πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες στους ολυμπιακούς αγώνες και το παγκόσμιο.
Ο Κρανάκης εφόσον επέλεξε στην δεδομένη χρονική στιγμή να αναλάβει την εθνική ομάδα θα πρέπει να αναλάβει και τις ευθύνες του. Το πρόβλημα του Κρανάκη πιθανότατα είναι ότι κατάλαβε αργά το πόσο χάλια είναι η κατάσταση (ή πόνταρε και δεν του βγήκε), αλλά δεν μπορεί να φύγει για τί θα αποδεχθεί ότι αυτός φταίει, όμως ούτε μπορεί να μείνει γιατί τα πράγμα τα θα εξελιχθούν έτσι και αλλιώς χειρότερα.
Θα πρέπει να αφήσει τους συμβιβασμούς και τις λυκοφιλίες και να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις και κυρίως να επιλέξει ένα σοβαρό επιτελείο.
Διαφορετικά καλύτερα να φύγει τώρα, γιατί θα τα χρεωθεί όλα σε πολύ σύντομο χρόνο.

Anonymous said...

Φίλε 12 Ιουν. 8.00μμ που είσαι μάλλον ο ίδιος με 12 Ιουν. 10.24μμ και 13 Ιουν. 7.16πμ πρώτη φορά ακούω κάποιον σε αυτό το μπλόγκ να τα λέει τόσο σωστά, πραγματικά είσαι γνώστης του αθλήματος και χαίρομαι που διαβάζω απόψεις που συμφωνούν τόσο με τις δικές μου. Καλή σου μέρα και ελπίζω να σε ξαναδιαβάσω την άποψή σου για άλλα θέματα.

Anonymous said...

Λοιπόν, κρατηθήκατε 1 ημέρα, 1 εβδομάδα, 15 μέρες, ε μετά σκάσατε δεν αντέξατε, την βγάλατε την χολή σας και τον φθόνο σας για τον Διομήδη με αφορμή, και αυτό είναι που σας κάνει τραγικότερους όλων, μια αποτυχία της Εθνικής μας ομάδας. Λοιπόν κύριοι, σας θερμοπαρακαλώ, απομακρυνθείτε από το άθλημα μας, δεν σας έχουμε ανάγκη, μόνο κακό κάνετε και χαίρεστε μάλιστα για αυτό. Περιμένετε στην γωνία την πρώτη στραβή για να βγάλετε το μίσος, την κακία σας και σαφώς τα συμπλέγματα σας. Από κριτική πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου χορτάσαμε κύριοι. Έργα χρειάζεται το άθλημα για να πάει μπροστά και δυστυχώς εκεί δεν έχετε να προσφέρετε απολύτως τίποτα. Θα προσφέρετε τα μέγιστα, ειλικρινά το λέω και χωρίς παρεξήγηση, αν σταματήσετε να ασχολείστε με το ελληνικό handball διαπαντός. Αφήστε όλους τους "αποτυχημένους" και τους "άσχετους" να τρέχουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και να "καταστρέφουν" το άθλημα και την Εθνική ομάδα. Αυτοί που ιδρώνουν πραγματικά θέλουν το κακό του handball, μόνο εσείς από τον καναπέ του σπιτιού σας θέλετε το καλό του αλλά το κωλοσύστημα σας έχει πετάξει έξω... Φτάνει πια, κουράσατε και το χειρότερο αποπνέετε βρώμα και δυσωδία. Το να μπούμε στην διαδικασία να σας εξηγήσουμε πόσο μεγάλη ήταν η επιτυχία του Διομήδη ή πόσο προσπάθησαν οι άνθρωποι της Εθνικής είναι μάταιο ή μάλλον περιττό. Μόνο ένας διανοητικά καθυστερημένος δεν μπορεί να το καταλάβει και θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον δεν είστε τέτοιοι.

Anonymous said...

Προσπαθήσαν πολύ οι άνθρωποι της εθνικής, ε;
Φάε για δεύτερη φορά την αποτυχία στην μάπα, και μετά πες μου: Μα προσπάθησα ρε φίλε... Αυτό δεν σε απαλλάσει από τις ευθύνες σου!

g m said...

Ρε τόσες μέρες γράφεται για Τζιμουρτο γράφεται για Χαλκιδη ο άλλος μου λέει σιγά μην βγω να πανηγυρις για την μεταγραφή που πήρε ο Ευαγγελιδης στην β εθνική Γερμανίας ρε πλάκα μου κάνετε αυτα τα παιδια έχουνε βγει απο την εθνική ομάδα και όχι απο της ομάδες που έπαιζαν στο ελληνικο πρωτάθλημα οι πιστεύετε ότι ο Κρανακης οι οι παίκτες μας ήθελαν να αποκλειστούν οι θέλουν το κακό της ομάδας γιατι δεν βλέπετε και το άλλο να κάνει αλλαγές ο Κρανακης να πάρει νέο αίμα στην ομάδα ναι να πάρει νέο αίμα εσείς που μιλάτε τόσες μέρες βγείτε και κάντε μου μια 7αδα που αν φυγουν τα παιδια που είναι τωρα στη εθνική ποιος θα μπορέσει να τους αντικαταστήσει μην βλέπουμε μονο τι κάνουμε στην εθνική αλλα να δούμε τι κάνουν και τα σωματεία για να βγάλουμε παίκτες και το σημαντικότερο να δώσει και κανένα ευρω παραπάνω οι οχε για να μπορει ο Κρανακης να κάνει και καλύτερη προετοιμασία