MVP O ΦΑΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MVP O ΦΑΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ


Ο περιφερειακός της ΑΕΚ αναδείχθηκε πολυτιμότερος αθλητής της 3ης αγωνιστικής των πλέι- οφ της Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ
Με 10 ψήφους έναντι μιας του Χριστόφορου Νούνγκοβιτς, ο Φάνης Τσαούσης αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής της 3ης αγωνιστικής των πλέι- οφ της Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ. O έμπειρος περιφερειακός της ΑΕΚ πέτυχε 5 τέρματα και βοήθησε σημαντικά στην νίκη της «Ένωσης» με 27-21 επί του Διομήδη στο Άργος.
«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα. Στα 30 μου χρόνια είναι πρώτη φορά που αναδεικνύομαι MVP. Αφιερώνω αυτή την διάκριση στον συμπαίκτη μου Νίκο Κοκολοδημητράκη που θα κάνει επέμβαση μηνίσκου. Ευχαριστώ τους προπονητές για την ψήφο τους. Εμείς οι παίκτες είμαστε υπεύθυνοι για την απώλεια των τίτλων. Ο Διομήδης ήταν άξιος πρωταθλητής και τον χειροκροτήσαμε μέσα από την καρδιά μας. Ελπίζω του χρόνου το πρωτάθλημα να είναι πιο ανταγωνιστικό και εμείς να κερδίσουμε ότι δεν μπορέσαμε φέτος».
Αύριο μετά από ψηφοφορία των δημοσιογράφων θα ανακοινωθεί η καλύτερη επτάδα του πρωταθλήματος και ο καλύτερος προπονητής, ενώ οι τεχνικοί θα ψηφίσουν τον MVP της Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ.

3 comments

Anonymous said...

mallon autos einai o prwtos titlos,tou argous k epontai arketoi..
na dw me poious 8a paizei h aek tou xronou,meta thn fugh basikwn paiktwn(koko,bakalis,koulouris) k me ta xronia na exoun epireasei kapoious(papadopoulos,swmatika usterei pleon,k kafatos na bgazei ka8e xrono traumatismous)
Paok k Doukas kales omades,alla oxi gia na prwtagonistoun,to polu me kalh klhrwsh na diekdikhsoun to kupelo

Anonymous said...

enw o zaravinas einai akoma efivos o priovolos sxoliaropaido kai o samaras me pipila sto stwma.plaka exete re paidia...

Anonymous said...

pws ginete na vgainei kapoios mvp enw den iparxi kalipsi twn agwnwn?pws psifizoun oi proponites enw den exoun dei ta paixnidia.i mipws ginete afto gia na exoume na leme kai emeis sto handball kati opws iparxei sta alla athlimata????