ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤ-ΜΠΩΛ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΧΑΝΤ-ΜΠΩΛ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ


Με  επιτυχία ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά το τουρνουά Χαντ-μπωλ  Δημοτικών σχολείων που διοργάνωσε  ο Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ  Νάουσας στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας. Το τουρνουά διήρκησε 3 ημέρες 15-17 Μαΐου 2012 και συμμετείχαν περίπου 150 παιδιά Γ’-Δ’-Ε’ τάξεις από όλα τα δημοτικά σχολεία της πόλης. Την τελευταία ημέρα διεξήχθησαν οι ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός όπου το 5ο Δημοτικό επικράτησε το 1ο Δημοτικό 12-7 και αναδείχθηκε δικαίως νικητής του τουρνουά.                          
 ( μικρός τελικός   7ο -8ο  με σκορ  6-3)
Αξίζει να δοθούν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος για το πάθος και το θέαμα που προσέφεραν και στους γονείς που ήταν δίπλα στα παιδιά τους ενισχύοντας τις προσπάθειες τους.
Στο τέλος  της διοργάνωσης ακολούθησαν απονομές των κυπέλλων  στις  3 πρώτες ομάδες  από τους υπεύθυνους γυμναστές ( κ. Δεληχρήστος Χρ., Τεληγιαννίδου Ηλ., Τσακίρη Έλ., Παυλίδης Τεο και Ρωμιόπουλος Γρ.) οι οποίοι βοήθησαν στην ομαλή λειτουργία των αγώνων με την μεγάλη εμπειρία τους στο άθλημα καθώς επίσης κ τη διάδοσή του στις μικρότερες ηλικίες.

No comments