ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ


Με μοναδικό στόχο και αποτέλεσμα την νίκη , αντιμετωπίζει η ομάδα μας την δυνατή και ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ομάδα του Πήγασου Αιγίου στο τοπικό ντέρμπι της Αχαίας.
Σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον απο την ομάδα μας όπου με νίκη , και την αναμενόμεμη ήττα του Κορωπίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον σίγουρο πρωταθλητή Ποσειδώνα Λουτρακίου,(οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα και λόγω την διαφορά δυναμικότητας, θα είναι πολύ περίεργο .......)  θα σημάνει και την σίγουρη παραμονή μας στην Α2 Εθνική. Θα πρέπει να τονιστεί επίσης  ότι τις   δύο ομάδες  ενώνουν πολλά πράγματα αφού στο πρόσφατο παρελθόν έχουν υπάρξει αμοιβαίες συνεργασίες τόσο σε επίπεδο παιχτών αλλά και σε επίπεδο αθλητών. Για αυτό καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να έρθει να χειροκροτήσει και να απολαύσει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και στο τέλος νικητής να βγει το χάντμπολ, αφού μεταξύ των αθλητών και παραγόντων δεν υπάρχει τίποτα που να μας χωρίζει παρά μόνο τα εξήντα αγωνιστικά λεπτά. Σαν προπονητής απο την μεριά μου θα ήθελα να τονίσω για ακόμη μία φορά ότι σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα είμαι δίπλα στους αθλητές μου , διότι μόνο εγώ και οι συνεργάτες μου γνωρίζουν τις θυσίες που έχουν κάνει τα παιδιά για την ομάδα .

9ο Τουρνουά 4Χ4 Μίνι HANDBALL
Το 9ο τουρνουά Φιλίας Μίνι Χάντμπολ 4Χ4 διοργανώνουν αυτή την Κυριακή οι Ελπίδες Πάτρας στα ανοιχτά γήπεδα πίσω από το ΠΕΑΚ ποδοσφαίρου στο Κουκούλι.
Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του τμήματος υποδομών στο πρόσφατο πρωτάθλημα και
με το βλέμα στην ανάπτυξη του αθλήματος, οι Ελπίδες διοργανώνουν κάθε  χρόνο δύο τουρνουά φιλίας 4Χ4 και ένα Mini Beach Handball και προσελκύουν νέα παιδιά και οικογένειες στον χώρο του αθλήματος.
Συμμετέχουν για πρώτη φορά μικροί μαθητές ακόμα και από την α΄ δημοτικού έως και την στ΄ χωρισμένοι σε πεντάδες χωρίς απαραίτητα την επιδίωξη της νίκης αφού στόχος είναι η γνωριμία με το άθλημα και η διασκέδαση των μικρών χαντμπολιστών.
Παράλληλα θα διεξαχθεί και φιλικός αγώνας πανκορασίδων μεταξύ Ελπίδων και Ορμής στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας των αθλητριών και της συνεργασίας των δύο σωματείων.
Αναμένονται περίπου 120 παιδιά διαφόρων ηλικιών και πολλοί γονείς ενώ το παρών θα δώσουν και μέλη της τοπικής ένωσης.
Τέλος, όπως κάθε καλοκαίρι  οι Ελπίδες θα κλείσουν την χρονιά με το 4ο τουρνουά μίνι Beach Handball σε παραθαλάσσιο club της περιοχής κάτι που περιμένουν με ανυπομονησία μικροί και μεγάλοι αθλητές της ομάδας.

4 comments

Anonymous said...

klasiki siberifora patrinou.anamenomeni i ita gia tous allous ke proeksoflimeni alla esas sas sindeoun pola ke kina endiaferoda me to filo somatio tou egiou ke exete adalaksi pektes, proponites,gonis,dietites,paragodes klp.sto glipsimo iste protathlites..iste edelos gliodis

Anonymous said...

χαλάρωσε λίγο φιλαράκι.τι πάει να πει κλασική συμπεριφορά Πατρινού;Γιατί βάζεις ταμπέλες σε 300.000 κόσμο;Πέσμου από που κρατάει η σκούφια σου,να σου πω και εγώ τι χαρακτήρα και συμπεριφορά έχεις.Νισάφι

Anonymous said...

ο κλασικός,ο μαλάκας ο νεοέλληνας !

Anonymous said...

ο τυπος δε παιζεται.αλλατι περιμενεις απο πατρινο....