ΩΡΑ ΦΙΕΣΤΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΩΡΑ ΦΙΕΣΤΑΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ


Διομήδης υποδέχεται την ΑΕΚ στην 3η και τελευταία αγωνιστική των πλέι- οφ της Α1 Ανδρών- ΠΑΟΚ- ΑΣΕ Δούκα στη Θεσσαλονίκη
Ολοκληρώνεται και τυπικά αύριο το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ΟΠΑΠ. Ο Διομήδης Άργους υποδέχεται την ΑΕΚ με στόχο να διατηρήσει το αήττητο του, αφού έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο, ο οποίος θα του απονεμηθεί μετά το τέλος του αγώνα. Στη Θεσσαλονίκη σε ένα αδιάφορο ματς το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας του ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος» του Βορρά φιλοξενεί τον Δούκα.

«Έχουμε κίνητρο»

Ο πλέι μέικερ του Διομήδη Άργους Χάρης Μάλλιος αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι τόνισε: «Το ότι έχουμε εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε κίνητρο. Υπάρχει το αήττητο που θέλουμε να διατηρήσουμε. Μετά την τελευταία υποχρέωση μας μπορούμε να γιορτάσουμε την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά δεν σας κρύβω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού μας βρίσκεται ήδη ο τελικός της Ευρώπης. Περιμένουμε με προσμονή αυτό το παιχνίδι που είναι ιστορικής σημασίας για το ελληνικό χάντμπολ».

«Πάμε για την νίκη»
Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης είπε: «Είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς. Είναι όπως τα άλλα. Εμείς θα παίξουμε για την νίκη. Κανένας δεν περιμένει το τελευταίο ματς της σεζόν για να δείξει τι αξίζει. Ελπίζω οι δύο ομάδες να προσφέρουμε ωραίο θέαμα».

No comments