Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά Προ-Μίνι χάντμπολ του ΑΣΕΔ (26/5) στο Δαΐς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το τουρνουά Προ-Μίνι χάντμπολ του ΑΣΕΔ (26/5) στο Δαΐς


Από www.ased.gr
Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή αρκετού κόσμου, διεξήχθη το τουρνουά Προ-Μίνι χάντμπολ του ΑΣΕΔ, το πρωί του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς. Συμμετείχαν συνολικά οι παρακάτω 6 ομάδες, με αθλητές ηλικίας από 6 μέχρι 10 χρόνων:

Ο Γέρακας με προπονητή τον Δημήτρη Πολίτη
Τα Βριλήσσια με προπονητή τον Θοδωρή Βερνάρδο
Οι Θρακομακεδόνες με προπονητή τον Γιάννης Χήνο
Ο Πανιώνιος με προπονητή τον Γιώργο Καρασαββίδη
Ο ΟΦΝ Ιωνίας με προπονητή τον Κίμωνας Κουτρούλη
Ο ΑΣΕΔ με προπονήτρια την Μαρία Τρομπέτα

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Γραμματέας του ΑΣΕΔ και Αρχηγός του τμήματος Χάντνμπολ, Θεόφιλος Βάτης, οι έφοροι όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας, οι αθλητές
της ανδρικής ομάδας Τζηράς, Τόμπρος και Κοτελίδας που βοήθησαν σε όλη την διάρκεια του τουρνουά, ο προπονητής της πρωταθλήτριας ομάδας των εφήβων του ΑΣΕΔ, Δημήτρης Στραβομύτης και πολλοί άλλοι...

Την οργάνωση των αγώνων είχε αναλάβει η προπονήτριά μας Μαρία Τρομπέτα με την βοήθεια του Γιώργου Τσαγκαράκη και Νίκου Καράκου.  Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσδοκίες όλων και απέδειξε ότι ο ΑΣΕΔ συνεχίζει να υπηρετεί απρόσκοπτα το άθλημα που τον έκανε γνωστό παντού - δουλεύοντας ιδιαίτερα με τις μικρές ηλικίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τουρνουά διεξήχθη ένα δεύτερο, με τη συμμετοχή ομάδων από γειτονικά Δημοτικά σχολεία (Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Χαλανδρίου) που ήρθαν να παίξουν χάντμπολ και - γιατί όχι - να έρθουν κοντά στο Σύλλογό μας εφόσον το επιθυμούν!

Στις ομάδες που πρώτευσαν στα δύο τουρνουά, απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

No comments