«ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ»


Κληρώνει για τον Διομήδη στους «8» του Τσάλεντζ Καπ
Αύριο στις 12:00 κληρώνει στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Βιέννη για τον αντίπαλο του Διομήδη Άργους στους «8» του Τσάλεντζ Καπ. Η Μπόζεν είναι η τελευταία ομάδα που συμπλήρωσε το «πάζλ» της προημιτελικής φάσης του Τσάλεντζ Καπ. Η Ιταλική ομάδα είχε κερδίσει 27-19 την Σέβεριν και έτσι προκρίθηκε παρά την ήττα της στο δεύτερο ματς από τους Ρουμάνους με 25-22.
Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Διομήδη είναι οι: Μποζέν (Ιταλία), Βάκερ Τουν (Ελβετία), Κριένς (Ελβετία), Μακάμπι (Ισραήλ), Σπόρτινγκ (Πορτογαλία), Μάριμπορ (Σλοβενία), Σουτσεάβα (Ρουμανία).
Ο τεχνικός του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας επεσήμανε το ότι από δω και στο εξής δεν υπάρχουν
κακές ομάδες, αλλά εξέφρασε παράλληλα την επιθυμία του: «Στη φάση που είμαστε όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Θα ήθελα ωστόσο να αποφύγουμε την Σπόρτινγκ και τις Ελβετικές, διότι το πρωτάθλημα τους είναι δυνατό. Η Μακάμπι θα ήταν μια καλή κλήρωση, διότι έχουμε σαφή εικόνα της, λόγω των δύο αγώνων με Δούκα και είναι μια ομάδα που μας πάει, όπως μπόρεσα να καταλάβω παρακολουθώντας της. Αυτό που θα ήθελα όμως περισσότερο είναι το δεύτερο ματς να είναι στην έδρα μας αυτή τη φορά».

No comments