Εθνική ανδρών. Δηλώσεις - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εθνική ανδρών. Δηλώσεις

Δηλώσεις Χαλκίδη, Μεγαλοοικονόμου- Ευχαριστήριο της ΟΧΕ-Τουρνουά εθελοντών

Απογοήτευση για το αποτέλεσμα, αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στην Εθνική Ανδρών την επομένη του αποκλεισμού της από τα μπαράζ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπορεί να μην τα κατάφερε κόντρα στην Βοσνία, ωστόσο άπαντες στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι από την διάθεση και το πάθος που έδειξαν οι διεθνείς, ενώ δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να παραγνωριστεί το γεγονός ότι πρόκειται ουσιαστικά για μια καινούργια προσπάθεια που γίνεται με νέα παιδιά. «Υπάρχει μια προσωπική απογοήτευση που δεν περάσαμε. Όλη η ομάδα όμως έδειξε πάθος και διάθεση. Χρειάζεται χρόνος για τα νέα παιδιά. Είδαμε πως στα δύσκολα πρέπει να είμαστε
όλοι εκεί και λόγω άγχους δεν τα καταφέραμε. Μας γύρισε μπούμερανγκ το υπερβολικό «θέλω». Σε μια άλλη ημέρα θα κερδίζαμε πολύ εύκολα και το ματς και την πρόκριση», σχολίασε ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Χαλκίδης και συνέχισε: «Υπάρχει ακόμα φόρτιση από το παιχνίδι, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το ελληνικό χάντμπολ. Ευχαριστώ σε όλους τους συναθλητές μου για το πάθος που έδειξαν, αν από εδώ και πέρα έχουμε τέτοια διάθεση σε όλα τα ματς σίγουρα θα ανακάμψουμε στο μέλλον. Κοιτάμε μπροστά, όχι πίσω Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και προπονητικό τιμ που η βοήθεια τους ήταν καταλυτική για να μπορέσω να παίξω στους αγώνες με την Βοσνία. Αυτό το αποτέλεσμα πάντως ίσως είναι και μια καλή ευκαιρία η ομάδα να χτιστεί ξανά».
«Δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω»
Από την πλευρά του ο Θόδωρος Μεγαλοοικονόμου τόνισε: «Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά από ότι φάνηκε δεν ήταν αρκετό. Είχαμε κακή αποτελεσματικότητα.  Ευελπιστώ πως στο μέλλον θα πάμε καλύτερα, υπάρχουν και άλλοι στόχοι δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω, πρέπει να δώσουμε κίνητρο στα νέα παιδιά».
Η ΟΧΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ
Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους 1.000 και πλέον φιλάθλους που κατέκλυσαν το κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας -3- και στήριξαν την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας για πρόκριση στα μπαράζ του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών δεν σταματάει εδώ, υπάρχει και συνέχεια και θα έρθουν και πάλι οι στιγμές που θα κάνει περήφανο το ελληνικό χάντμπολ και τον ελληνικό αθλητισμό, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν.
Επίσης η ΟΧΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς του αγώνα  ΟΠΑΠ, Λουξ, Roma Pizza, Avis, Aθλητικό Metropolis, Select και Hummel που στάθηκαν στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ανταποκρινόμενοι κατά τον καλύτερο τρόπο και με μεγάλη διάθεση στο κάλεσμα που τους έγινε.
Ο 14ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΛΙΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
Ο νεαρός Χρήστος Μήλιος που αγωνίζεται στο Παμπαιδικό τμήμα της ΑΕΠ Πανοράματος ήταν ο νικητής στο τουρνουά των εθελοντών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος νέων του 2011 που διεξήχθη πριν το παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών με την Βοσνία στο Μίκρα -3-. Ο 14χρονος περιφερειακός επικράτησε στον διαγωνισμό των πέναλτι. Τη απονομή του κυπέλλου στον νεαρό αθλητή έκανε ο διευθυντής του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Δημήτρης Σκούφας. Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι δύο γονείς ήταν εθελοντές και συνέβαλαν τα μέγιστα στην διοργάνωση του καλοκαιριού και μάλιστα ήταν από τους αγαπητούς στην εγκατάσταση της Πυλαίας.

No comments