Χριστόφορος Νούγκοβιτς: "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χριστόφορος Νούγκοβιτς: "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ"


Ο Χριστόφορος Νούγκοβιτς του Διομήδη Αργους μίλησε για τις αναμετρήσεις με την Ελλάδα- Δηλώσεις Γιάννη Αρβανίτη- Χρήστου Χρυσάνθου

Πριν λίγη ώρα, στις 21:00 ξεκίνησε η προπόνηση της Εθνικής Κύπρου στο κλειστό της Μίκρας -3-. Χωρίς το μεγάλο τους αστέρι Γιώργο Παπακυπριανού, που απουσιάζει για προσωπικούς λόγους, αλλά με αισιοδοξία θα παρουσιαστούν οι Κύπριοι στον αυριανό (19:00-ΕΤ-3) αγώνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας για τον 6ο όμιλο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Αρβανίτης σχολίασε: «Κόντρα στην Βοσνία είχαμε να παίξουμε 1,5 χρόνο και αυτό μας επηρέασε, τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω το παιχνίδι θα είναι ανταγωνιστικό. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι στην Εθνική της Κύπρου. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά εδώ». Για την απουσία του Γιώργου Παπακυπριανού τόνισε: «Αυτά συμβαίνουν, πρέπει να βρούμε τρόπο να καλύψουμε το κενό του, δεν είναι δυνατό να στεκόμαστε σε απουσίες». Όσο για το αν το γήπεδο το θεωρεί γούρικο επεσήμανε: «Την τελευταία φορά που ήρθα εδώ πανηγύρισα κούπα (πρωτάθλημα με την ΑΕΚ) και ένα απίστευτο ταξίδι προς την Αθήνα, ελπίζω να είναι το ίδιο χαρούμενο και το ταξίδι της επιστροφής στη Λάρνακα»!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων πρωταθλημάτων χάντμπολ θα ακουστεί σε ένα παιχνίδι Εθνικών ομάδων ένας Εθνικός ύμνος και αυτό θα συμβεί αύριο στο παιχνίδι Ελλάδας- Κύπρου, αφού οι δύο ομάδες συναντιόνται επίσημα για πρώτη φορά. Το παραπάνω αποφασίστηκε στην τεχνική σύσκεψη με τον παρατηρητή της συνάντησης Αλεξ Κλάιν (Ισραήλ) να δίνει το «οκ» μετά από συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αφού δήλωσε την έκπληξη του για το συγκεκριμένο γεγονός.
Σε αυτό στάθηκε ο τερματοφύλακας του πρωτοπόρου της Α1 ανδρών Διομήδη Αργους Χριστόφορος Νούγκοβιτς: «Γνωρίζουμε την Ελληνική ομάδα. Έχει πρωτοκλασάτους αθλητές που παίζουν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Μπουντεσλίγκα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ακουστεί μια φορά ο Ελληνικός Εθνικός ύμνος». Τέλος ο πίβοτ της ΣΠΕ Στροβόλου Χρήστος Χρυσάνθου επεσήμανε: «Ήρθαμε εδώ να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και ελπίζω να τα καταφέρουμε».
Στη σύνθεση της η Κύπρος έχει πολλούς γνώριμους μας παίκτες από την θητεία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα, όπως ο Κώστας Κωνσταντίνου, Μάριος Ευσταθιάδης, Κυριάκος Σοφοκλέους, ενώ εκτός του Νούγκοβιτς και ο Ανδρέας Γεωργίου (Δούκας) αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Α1 ανδρών, έχοντας μάλιστα προπονητή τον Γιώργο Κρανάκη!

No comments