Τσαούσης: Πολλούς τίτλους με την ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τσαούσης: Πολλούς τίτλους με την ΑΕΚ


Από www.aek-live.gr
Γιολάντα Ζύκα
Αποτελεί το σταθερό σημείο αναφοράς της ομάδας χάντμπολ. Ο Φάνης Τσαούσης βρίσκεται στην ΑΕΚ από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του τμήματος και εφτά χρόνια αργότερα, κατάφερε να πανηγυρίσει, πρωτάθλημα, Κύπελλο αλλά και πολλές ακόμα επιτυχίες. Η χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες ήταν μια από τις καλύτερες του τμήματος χάντμπολ που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του ενώ για λεπτομέρειες έχασε στον τελικό και το Κύπελλο Ελλάδος. Παράλληλα στο φετινό πρωτάθλημα, η «Ένωση» έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία μετρώντας μόλις μια ήττα από τον Διομήδη στο Άργος την δεύτερη αγωνιστική και από τότε μετράει μόνο νίκες, που την διατηρούν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Στόχος και
φέτος των «κιτρινόμαυρων» είναι να καταφέρουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους αλλά και να κατακτήσουν το πρώτο νταμπλ στην ιστορία τους, που τόσο άδικα έχασαν πέρυσι μέσα από τα χέρια τους. Το «21» της ΑΕΚ μίλησε στο aek-live.gr και στην «Ώρα των Σπορ» για τη φετινή πορεία των Πρωταθλητών και έστειλε τις ευχές του για τη νέα χρονιά. Αρχικά σχολιάζοντας την πορεία της ομάδας χάντμπολ επισήμανε: «Μπορώ να πω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά, είχαμε διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοση μας. Αν εξαιρέσεις λίγο στην αρχή που ήταν λογικό να παρουσιάζουμε κάποια σκαμπανεβάσματα, δουλέψαμε πολύ για να καταφέρουμε να δείξουμε τις δυνατότητες μας. Η ομάδα είχε αρκετά νέα πρόσωπα και ήταν λογικό να χρειαζόμασταν λίγο χρόνο. Τα καταφέραμε όμως και χωρίς άλλες απώλειες στο πρωτάθλημα με εξαίρεση το ματς στο Άργος που ήταν καθαρά στο χέρι μας. Πλέον όμως βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και είναι σημαντικό πως φτάσαμε χωρίς απώλειες μέχρι την διακοπή παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά καιρούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί έδειξε και η ομάδα ότι διαθέτει λύσεις και όλα τα παιδιά βοήθησαν σημαντικά».

«Υγεία και επιτυχίες»

Όσο για τη νέα χρονιά που ξεκινάει σε λίγες ημέρες, ο Φάνης Τσαούσης έκανε την ευχή του, τονίζοντας πως το πιο σημαντικό είναι να είναι όλοι υγιείς και θα έρθουν και οι επιτυχίες: «Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε την υγεία μας. Είναι δύσκολες οι εποχές που ζούμε και ελπίζω τουλάχιστον μέσα από όλο αυτό που γίνεται να βγει κάτι θετικό για όλους. Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Ελπίζω να φέρουμε πολλούς ακόμα τίτλους και επιτυχίες στην ΑΕΚ και να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα. Χαιρόμαστε διπλά βλέποντας τους οπαδούς μας να πανηγυρίζουν με τις επιτυχίες του τμήματος, που τόσο έχουν αγκαλιάσει».


No comments