Δελτίο τύπου ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δελτίο τύπου ΟΧΕ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Αύριο Τετάρτη 23/11/2011 ώρα 12μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για τους καθηγητές φυσικής αγωγής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Α΄ Αθήνας. Θα διδάξουν οι Παναγιώτης Ιατρούδης, Δημήτρης Σκάρλος και Κώστας Κότσιρας. Το σεμινάριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της ΟΧΕ σε συνεργασία με το γραφείο Φυσικής Αγωγής της Α΄Αθήνας. Το ίδιο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί και την Πέμπτη 24/11/2011 ώρα 12μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου για τους καθηγητές φυσικής αγωγής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Α΄ Αθήνας.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ
Την Κυριακή 27/11/11 από τις 11πμ-2μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Κορωπίου σε 3 ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα θα πραγματοποιηθεί «φεστιβάλ χάντμπολ δημοτικών σχολείων» για αγόρια και κορίτσια από τρίτη έως έκτη δημοτικού.

Το φεστιβάλ χάντμπολ το οργανώνει ο ΓΣ Κορωπίου σε συνεργασία με το Δήμο Κορωπίου το γραφείο Φυσικής Αγωγής Ανατολικής Αττικής και την ΕΑΠ ΟΧΕ.

Ο Μανώλης Κακάκης εκ των ιδρυτών της ομάδας χάντμπολ του ΓΣ Κορωπίου τονίζει: «Φιλοδοξούμε να έχουμε 250 μαθητές και μαθήτριες. Ο ΓΣ Κορωπίου έχει 90 εν ενεργεία αθλητές. Την πρώτη ομάδα των ανδρών την έχει αναλάβει ο Ντράγκαν Γιάντζα ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Αναγνώστου έχει επίσης τα μίνι και τις Ακαδημίες, ο Ζέλικο Φάμπατς έχει τους παμπαίδες και τους παίδες και εγώ έχω τα νήπια και την πρώτη και δευτέρα δημοτικού

Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον του χάντμπολ στο σύλλογο. Δουλεύουμε για το χάντμπολ από το 1988 έχω περάσει από τις θέσεις του παίκτη του διοικητικού και τώρα του προπονητή».

8 comments

Anonymous said...

Με την συχνότητα που γίνονται τα σεμινάρια στους Καθ. Φυσικής Αγωγής τα τελευταία χρόνια θα φτάσουμε να είναι η γυμναστές των δημοτικών σχολείων καλύτεροι από τους προπονητές.
Στους προπονητές γιατί δεν γίνονται σεμινάρια με την ίδια συχνότητα; Μήπως εκεί θέλει γνώση και μέθοδο;

Anonymous said...

mouaxaxaxaxaxaxaxaxax!!!!! + fono!!

Anonymous said...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ STREET HANDBALL. ΕΧΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΣΥΝΟ ΟΡΓΑΣΜΟ, O Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ...

Anonymous said...

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΧΕ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΣΤΙΣ 9/11/2012 ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 14/11/2012.ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 10 ΗΜΕΡΕΣ ( ΟΣΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ - ΕΣΤΕΙΛΑΝ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ.

Anonymous said...

τα street handball αγαπητα φιλε εγιναν τον μηνα μαιο στα πλαισια της προβολης του αθληματος στην ευρυτερη κοινωνια και σε πολεις που δεν ηταν ιδιαιτερα γνωστο.
θεωρω σιγουρο πως εαν στην πολη σου ειχε ενα πρωινο street handball θα ενιωθες λιγο πιο περηφανος για το αθλημα που και συ πιστευω αγαπας.
περιστασιακα μπορει να οργανωνονταν και αλλους μηνες street υστερα απο πρωτοβουλια των τοπικων συλλογων .

Anonymous said...

Δηλαδή το street handball έχει και θεωρητικό υπόβαθρο; Και εγώ νόμιζα ότι καλύπτει την ανεπάρκεια των υπεύθυνων και ήταν ένας καλός τρόπος να παραμυθιαστεί ο Αγγελούδης ότι κάτι γίνεται στην ανάπτυξη.

Anonymous said...

Ωραία επιλογή να κάνουμε το χάντμπολ "του δρόμου" (street) γιατί το κατάντησε ο μεγάλος νεοάστεγο και κοιμάται πια κάτω από γέφυρες και στα παγκάκια της πλατείας. Ασχοληθείτε με το χάντμπολ στα γήπεδα και τις εθνικές και αφήστε του δρόμου για άλλες χρήσεις.

Anonymous said...

Τα σεμιναρια οκ.Εκεινη η σχολη που ειχε ανακοινωθει καποτε θα γινει?Δεν μαθαμε τι εγινε τελικα αν πηραμε εγκριση η οχι.