Νίκη με 30-21 για την ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη με 30-21 για την ΑΕΚ

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ επικρατώντας για την 5η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των ανδρών με 30-21 του Αερωπού Εδεσσας στο κλειστό του Βύρωνα.

Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγούνταν μόλις με 2 γκολ 14-12. Είναι μόλις η δεύτερη νίκη της πρωταθλήτριας ΑΕΚ εφέτος στο πρωτάθλημα, αφού είχε στραμένη την προσοχή της στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στο πρώτο μερος το πρόβλημα της Ενωσης ήταν τα χμένα σουτ και γι αυτό το σκορ κινήθηκε σε μικρή διαφορά, αλλά Γεωργιάδης, Μπακαούκας και Γιαννόπουλος «έλυσαν» το πρόβλημα στο β΄μέρος.

Δηλώσεις-Συνθέσεις

Tα δεκάλεπτα: 5-3, 9-6, 14-12 (ημχ), 19-16, 26-18, 31-20

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 6, Γεωργιάδης 7, Γιαννόπουλος 6, Βακάλης 1, Κοκολοδημητράκης 2, Κουλούρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης 3, Τούτσης 1, Ζαχάρης 1, Παπαδόπουλος 1, Μαξίμοβιτς 3.

ΑΕΡΩΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Μίλτσεφ, Τζουβάρας Π. 1, Κυριακού, Γιόσμου 6, Μισαηλίδης 2, Κράλλης, Τσάτσος 5, Τζουβάρας Θ., Κότσιφας, Τσάπας 2, Αρβανιτίδης 2, Μούσιος 2. Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Δίλεπτα: 5-3, Πέναλτι: 5/5-0/1.

Για το άγχος των παικτών που φάνηκε ακόμη και στην νίκη της ΑΕΚ επί του Αερωπού Εδεσσας (31-20) μίλησε ο προπονητής της Ενωσης Γιάννης Αρβανίτης


«Οι τέσσερις ήττες στην Ευρώπη και η μία στο πρωτάθλημα είχαν δημιουργήσει άγχος στην ομάδα. Κάτι που έχει αντίκτυπο και φάνηκε στα πολλά χαμένα σουτ από τα έξι μέτρα. Όσο μεγαλώνει το ρόστερ με τους Κοκολοδημητράκη και Μαξίμοβιτς να αποκτούν τρεξίματα και συνοχή με τους υπόλοιπους τόσο καλύτερα θα πηγαίνουμε. Χρειάζεται υπομονή για να γίνουμε καλύτεροι από πέρυσι» είπε ο Ελληνας τεχνικός.

Στο ίδιο μήκος κύμματος και ο πίβοτ ΑΕΚ Νίκος Κοκολοδημητράκης: «'Μετά από τρία άτυχα αποτελέσματα επιστρέψαμε στις νίκες. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερη. Η διακοπή που ακολουθεί θα μας βοηθήσει για να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια».

Για τον προπονητή του Αερωπού, Χρήστου Τζουβάρα η ήττα οφείλεται σε έλλειψη αυτοπεποίθησης: «Δεν το πιστέψαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεμείναμε από δυνάμεις, ίσως μας κούρασε και το αυθημερόν ταξίδι. Είμαι ευχαριστημένος μόνο από το πρώτο ημίχρονο».



No comments