Σούπερ εμφάνιση στη Βέροια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σούπερ εμφάνιση στη Βέροια

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Φίλιππο στη Βέροια με 17-31 σε φιλική αναμέτρηση παίζοντας για πρώτη φορά φέτος πλήρης. Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο νεοαποκτηθείς Σέρβος Νίκολα Κνέζεβιτς, που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Στέλιος Υετίων χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του απέναντι σε μία ομάδα που αποτελεί παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού χάντμπολ, δοκίμασε άμυνες 6-0 και 5-1, καθώς και κάποιες νέες τακτικές στην επίθεση, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. "Η δουλειά μας φαίνεται ότι αποδίδει. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τους τερματοφύλακές μας, Γουργούμη, Κνέζεβιτς και Ζάγκα. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε όλο και πιο έτοιμοι", τόνισε ο προπονητής του Δικέφαλου στο PAOK24.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 7-14. Στο δεύτερο μέρος θέση κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Κνέζεβιτς, που είχε ιδιαίτερα καλές αποκρούσεις σε σουτ στις γωνίες και ακριβείς πάσες στους αιφνιδιασμούς, δείχνοντας ότι θα βοηθήσει την ομάδα, καθώς προέρχεται μόλις από μία προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο του Φιλίππου βρισκόταν ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Μάντζος.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο τουρνουά του Κιλκίς.

23 comments

Anonymous said...

Papagiannis krazei tin ERT gia tis metadoseis toy xantmpol. 22.000 eyrw to paixnidi!!!! Syzitane 5 lepta pos einai dynaton!!!

Anonymous said...

kai o aerwpos nikise 17-34 ton filipo alla dn eida na grapsete super aerwpos.poli fan tis aek kai tou paok vlepw edw...iparxoun k alles omades

Anonymous said...

Υπάρχουν? Ποιες???? Πού είναι?

Anonymous said...

Katakaimene Filipe ti sou'mele na pathis!

Anonymous said...

Μην ασελγείτε πάνω στον Φίλιππο. Λυπηθείτε τον! Είναι η ιστορία του ελληνικού χάντμπολ!

Anonymous said...

αν πρεπει να λυπομαστε τον Φιλιππο,
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ !

Anonymous said...

Μάγκες ο Φίλιππος δεν έχει ανάγκη κανέναν να τον λυπάται. Ξέρουν τι κάνουν εκει, το ιδιο κανανε και το 97 και πήραν αλλα 15 χρονια ζωής. Ξέρουν οτι θα περάσουν δύσκολα φέτος και σίγουρα για τα επόμενα 1-2 χρόνια αλλα παλι ψηλά θα φτάσουν.

Anonymous said...

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΑΝΗΚΕ. ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ.

Anonymous said...

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΨΑΛΗΣ ΣΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ. ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1977.

ΤΟ ΠΑΡΕΘΛΟΝ ΗΤΑΝ ΕΝΔΟΞΟ
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΚΗΣ

Anonymous said...

Γεγονος ειναι,οτι εδω και χρονια,εκφραζουν αποψη για το αγωνιστικο κομματι,καποιοι που η θεση τους ειναι καθαρα θεατες-οπαδοι...
Προς τερψη δε των αντιπαλων,εχουν επιρρεασει και εχουν παρει σημαντικες λαθος αποφασεις.
Λιγη κριτικη και αυτοκριτικη θα βοηθουσε αγαπητε,

Anonymous said...

ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ (ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ) ΠΟΣΟΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ;
ΠΟΣΟΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ;
ΠΟΣΟΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ;
ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΛΛΟΥ.
STREET HANDBALL ΟΛΕ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..

Anonymous said...

Άντε ρε γατακια μια ζωή στην απ´εξω είσαστε και κάνετε κριτική και θεωρία. Αν δεν ήταν ο Καψαλης και ο Τακης να κρατάνε τον Φυκατα τόσα χρόνια θα ψωμολυσουσατε. Έφυγε ο Φυκατας και όλοι πάτε να να ρίξετε ευθύνες τώρα. Τόσα χρόνια ένα ευρώ δεν βάλατε στην ομάδα και μιλάτε πεινασμένοι. Μόνο μαγκιά και λόγια είστε. Να σας δω τώρα τι θα κάνετε θα βάλετε κανά φραγκο να σωθεί η ομάδα; Ή θα πάτε να ζητιανεψετε από τον Φυκατα και πάλι.

Anonymous said...

Γιώργο Τάκη είσαι αστείος... Όταν λες ότι ο Φίλιππος πρωταγωνιστεί, τί ακριβώς εννοείς? Ένα κύπελλο το 2007 και τελευταίο πρωτάθλημα το 2003 με Tuchkin και σία? Είστε τραγικοί στη βέροια, κάθε χρόνο για πρωτάθλημα και κάθε χρόνο εκτός στόχων. Ευτυχώς τώρα σας ήρθε να κάνετε """"ανανέωση"""". Δηλαδή δεν έχετε βαβά..Ντροπή ρε...

Anonymous said...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ , Η ΑΠΑΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΝΕΥΘΥΝΑ.
ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2000 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2007 ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ κ. ΜΑΝΤΖΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑ-ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ-, ΚΥΡΙΚΛΙΔΗ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, ΝΤΕΛΑ , ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΙΔΗ, ΤΟΥΤΣΗ ΚΛΠ ΜΕ ΕΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ κ.κ. ΔΡΑΓΚΟΛΑ- ΔΙΝΑΛΗ- ΝΤΟΒΑ.
ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ κ. ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΤΕΛΑ, ΣΑΡΑΦΗ, ΚΟΥΓΙΑ ΜΕ ΕΦΟΡΟ ΤΟΝ κ. ΝΤΟΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ - ΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ -
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΑΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ κ. ΦΥΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΦΟΡΟΥΣ.
Ο κ. ΦΥΚΑΤΑΣ ΕΙΧΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΧΑΝΤΜΠΟΛ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο κ. ΦΥΚΑΤΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ , ΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝ ΓΙΑ ΜΑ====Σ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ

ΣΤ.ΒΕ.

Anonymous said...

και αν εχουνε η ειχανε βαβα σε σενα θα τα δινανε τραγελαφικε.
πανε για κανενα μεροκαματο και ασε τον Τακη θα την βρουν την ακρη αυτοι

Anonymous said...

ΠΟΣΟΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ;
ΠΟΣΟΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ;

17 Σεπτεμβρίου 2011 6:39 μ.μ.


1. Τα τελευταία 8 χρόνια στην Εθνική ανδρών Βεροιώτες ήσαν : Δέλλιος, Τζιμούρτος, Σανίκης, Παπαδόπουλος, Μπαντής, Τζούφρας.
2. Στην Εθνική Νέων που μετείχε στο Παγκόσμιο ήσαν : από την εποχή που ήταν Εθνική Παίδων οι Κουρουμλίδης, Κωστακίδης, Δραγκόλας και στην συνέχεια ο μεν Δραγκόλας πέρασε Σέρρες και δεν έπαιξε στον Φίλιππο και λόγω απόστασης σταμάτησε το χάντμπολ , ο δε Κωστακίδης τραυματίστηκε λίγους μήνες πρίν την έναρξη του Παγκοσμίου με αποτέλεσμα να αγωνισθεί σε αυτό μόνο ο Κουρουμλίδης.

Αυτή είναι η απάντηση για σένα που έχεις σκάσει απο το κακό σου για την Βέροια. Και επείδή θεωρείς τον εαυτό σου παράγοντα της ΟΧΕ και την έχεις για στέκι σου , κοίταξε σε πόσα πρωταθλήματα αναπτυξιακά μετείχε ο Φίλιππος και πόσα πήρε τα τελευταία 7-8 χρόνια και γράψτα εδώ αν έχεις κάκαλα.

Τώρα μπορείς να πάς για ψάρεμα.

Anonymous said...

Φίλε ξέχασες και τον Γιώργο τον Μπαντή που λογο σχολής σχεδόν τα παράτησε τα 2 τελευταία χρόνια. Και εδώ αναδεικνύεται το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Φίλιππος αλλά και κάθε επαρχιακός σύλλογος με τους αθλητές-φοιτητές.
Μιά ζωή ο Φίλιππος βγάζει παίκτες απο τις ακαδημίες του που δεν παίζουν σχεδον ποτέ στην ανδρική ομάδα, λόγω υποχρεώσεων των παιδιών σε σχολές. Ένα 2-3% των αθλητών των ακαδημιων απορροφάται πραγματικά απο την πρώτη ομάδα και αυτό γίνεται μόνο στην περίπτωση που τα παιδιά περνάνε στην Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά αυτά που συνεχίζουν στην ανδρική ομάδα είναι υποχρεωμένα να κάνουν καθημερινά τουλάχιστον 200χλμ, να ξοδεύουν καθημερινά 4-6 ώρες για να μπορέσουν να προπονηθούν.
Η υπομονή αυτή που κάνουν είναι απίστευτη, και ο αγώνας που κάνουν τεράστιος που γίνεται ακόμη χειρότερος όταν έχεις να ανταγωνιστείς μεγαλύτερους σε ηλικία και εμπειρία αθλητές, με αποτέλεσμα τα περισσότερα παιδιά να λακίζουν. Ρωτήστε πόσο υπομονή έκανε ο Τζούφρας για να παίξει στην πρώτη ομάδα, ρωτήστε τι έχουν τραβήξει Ρεμπελάκος, Μάντζος, Κουρουμλίδης, Κωστακίδης που εκτός από τον δρόμο, τον χρόνο είχαν και όλα τα άλλα προβλήματα (οικονομικά, ανταγωνισμού, συμπεριφοράς) και άντε να είναι κάποιος μέτριος μαθητής-φοιτητής τι γίνεται όμως με αυτόν τον φοιτητή που θέλει να τελειώσει και να ασχοληθεί με την σχολή του.
Αυτός είναι ο Φίλιππος και αυτή είναι η μοίρα του. Που ο Φίλιππος με τον αριθμό των παιδιών που βγάζει κάθε χρόνο, λογικά θα έπρεπε να ήταν πάντα πρώτος και να είχε στην Βέροια και άλλες 2 ομάδες στην Α1.

Μπράβο στα παιδιά, Μπράβο σε αυτούς που ήταν, είναι στον Φίλιππο και κάνουν τον αγώνα τους.

Anonymous said...

μπραβο και σε σενα...χρυσοστομε 1.46!!μας καλυψες

Anonymous said...

ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΛΛΟΥ.
STREET HANDBALL ΟΛΕ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..

17 Σεπτεμβρίου 2011 6:39 μ.μ.

Την απάντηση στην έδωσαν οι παικταράδες του Φιλίππου και ειδικά οι 3.14 - 12.34 και 1.46
Αυτοί είπαν με δικά τους λόγια την πραγματική εικόνα του χαντμπολ στην Βέροια.
Εσύ που είσαι παπατζής (γνώριμο στοιχείο των συναναστροφών σου )και γνωρίζεις καλά μόνο απο ουισκυ και μπύρες καλό θα είναι να φύγεις τώρα !

Anonymous said...

Στην Βεροια αντιλαμβανονται οτι η πρωτη θεση ή τελος παντων η πρωτη τετραδα,ειναι απιαστος στοχος και μας ζαλιζουν με παιδικοεφηβικα και άλλα ανουσια.
Οι περισσοτεροι γονεις,εχουν μεσανυχτα απο χαντμπωλ,και ευκολα τρωνε οποιοδηποτε παραμυθι,αρκει να μην "θιγει" το βλασταρι τους(Αυτο συμβαινει,αλλωστε παντου)

Anonymous said...

Φίλε 1.46 κάνεις τεράστιο λάθος... Σαφώς στα χρόνια της ιστορίας του ο Φίλιππος είχε αθλητές-φοιτητές που τα κατάφερναν μια χαρά με τις σπουδές..Τα τελευταία χρόνια κάποιοι αποφάσισαν να παίξουν μέχρι τα 60 τους και κάποιοι άλλοι να τους δώσουν αυτό το δικαίωμα θέτοντας στο περιθώριο τους σημερινούς αθλητές-φτοιτητές..Γιατί να το κάνει ο Μπαντής και όλοι οι άλλοι? Για να είναι στη σκιά του γεροΠρωτογέρη και του γεροΓιούπη? Δε λέω ότι θα προσέφεραν όσα η εμπειρία των μεγάλων, όμως και αυτό το φετινό...Να τους πετάξουν απλά όλους μαζί τους μικρούς μέσα, δεν το κάνεις...Καλή επιτυχία στο Φίλιππο, εύχομαι να παραμείνει και να μη γίνει Ιωνικός..

Anonymous said...

προς 4.31

Φιλε μου δεν κατάλαβες τι λεω. Γράφω αν διαβάζεις καλά οτι ο Φίλιππος δεν μπορεί να απορροφήσει ένα φυσιολόγικό αριθμό αθλητών εξαιτίας του οτι ως επαρχιακή πόλη χάνει πολλά παιδιά που φεύγουν για σπουδές, και οτι οι αθλητές που μένουν πρέπει να κάνουν μεγάλο αγώνα είτε στο γήπεδο είτε εκτός απο αυτο για να παίξουν στην Βέροια.

Ο Γιούπης σταμάτησε στα 36 και ο Πρωτογερος στα 35 σε μια άκρως φυσιολογική ηλικία. Αλλά το να κάνουμε εδω και μια τετραετια γέρους τους 30ριδες Μπαντή και Παπαδοπουλο ειναι μ...κια.

Anonymous said...

ΓΙΟΥΠΗΣ 37 ΠΡΟΤΟΓΕΡΗΣ 35 ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ