Πήρε την Βέσνα Τράικοβιτς ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε την Βέσνα Τράικοβιτς ο ΠΑΟΚ

Σε σημαντική προσθήκη προχώρησαν οι άνθρωποι της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" απέκτησε την 27χρονη δεξιόχειρα Σερβίδα ίντερ, Βέσνα Τράικοβιτς, η οποία στην χώρα της έχει φτιάξει όνομα που συζητείται.

Από εκεί και πέρα επισημοποιήθηκε η συνεργασία με την αθλήτρια, Ειρήνη Σπάσοβα, η οποία το τελευταίο δοκιμάζονταν από την προπονήτρια Γρηγορία Γκόλια.

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με χορηγό που θα ενισχύσει σημαντικά το τμήμα γυναικείου χάντμπολ. Οι καθοριστικές αποφάσεις επί του θέματος αναμένεται να παρθούν ανήμερα του παιχνιδιού με την Τότεναμ στην Τούμπα, όταν, σύμφωνα με τους ιθύνοντες των "ασπρόμαυρων", εκπρόσωποι της εταιρείας θα βρεθούν στην έδρα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ και θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από την δυναμική του συλλόγου.

Τέλος, το Σάββατο (17/9) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την σκοπιανή ΖΡΚ Γεύγελη. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 11.00 και θα διεξαχθεί στη Μίκρα. Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα ο "Δικέφαλος" θα ταξιδέψει στα Σκόπια ώστε να κοντραριστεί εκ νέου με την συγκεκριμένη ομάδα.

No comments