Εντυπωσιακός ο Μπαλωμένος - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Εντυπωσιακός ο Μπαλωμένος

Εντυπωσιακός ο Μπαλωμένος
Ο διεθνής αριστερός ίντερ πέτυχε 8 γκολ στην νίκη της Λέομπεν

Απο το καλό στο καλύτερο πηγαίνουν οι Ελληνες παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Αυτή την αγωνιστική ήταν η σειρά του Σπύρου Μπαλωμένου να πάρει το... όπλο του, αφού σημείωσε 8 γκολ και χάρισε στη Λέομπεν μεγάλη νίκη με 34-31 επί της Δυτικής Βιέννης για την 4η αγωνιστική της Αυστριακής Λίγκας.
Στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην 4η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η Μπάλινγκεν με τον Αλέξη Αλβανό να πετυχαίνει 5 γκολ νίκησε 32-29 το Ανόβερο, ενώ η Βέτσλαρ του Γιώργου Χαλκίδη (1 γκολ) έχασε στο νήμα από την Φούχσε στο Βερολίνο με 25-23 μπροστά σε 8.500 θεατές. Η Φλένσμπουργκ από την άλλη πλευρά αποδείχθηκε αφιλόξενη, αφού με την βοήθεια 5.500 θεατών της υποχρέωσε την Μέλσουνγκεν των Καρυπίδη (5 γκολ), Βασιλάκη (2), Σανίκη στην πρώτη της ήττα με 28-25. Οσο για την Χιλντεσχάιμ του Δημήτρη Τζιμούρτου (2 γκολ) συνέχισε στα αρνητικά αποτελέσματα, χάνοντας από το Μαγδεμβούργο με 25-30.
Στην Α2 Γερμανίας η Ποστ Σβερίν του Ντίνου Χαντζιάρα (4 γκολ) επικράτησε με 31-26 της Πόστ Νταμ, ενώ στην 3η κατηγορία οι ομάδες των Ελλήνων ήταν οι μεγάλες νικήτριες. Η Σπρίνγκε με τον Τζούφρα να σκοράρει 4 φορές έκανε το "4 στα 4'' νικώντας 27-24 στην έδρα της Στραλζούντερ, ενώ η Χέρενμπεργ του Πέτρου Κανδύλα επιβλήθηκε 39-31 της Κίρτζελ. Τέλος στην Ρουμανία το απόλυτο με τέσσερις συνεχόμενες νίκες πέτυχε η Κονστάντζα ου Νίκου Ριγανά

10 comments

Anonymous said...

tou xronou tha paizei sthn AEK... Einai kleismenos!!! ETOIMAZETAI MEGALH DYNASTEIA

Anonymous said...

ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΞΩ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΤΕ ΠΑΠΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ.
ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙ....ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ .

Farooq Khan said...

What is this language i can't understand it, and please if there is any website you can refer where from we can get live handball scores for the matches played in Greek, local or international.

Anonymous said...

ρε τον τυπά... θέλει και live score για τα ματσάκια.... να τα να τα..

Anonymous said...

ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ .ΜΑΚΑΡΙ

Anonymous said...

nai 5:50 afou na fantasteis ekei stin austria apo katw apo tin fanela tis omadas tou foraei autin tis aek.... exei kai tatouaz to dikefalo !!!!!! re ksupnate kai min zeite me oneira se autin tin katastasi pou vriskete to athlima den gurizei kanenas apo ta paidia pou paizoun sto ekswteriko ...... mono an den vroun omada kai auto paizetai !!!!!!xaxaxaxaxaxa

Anonymous said...

εδω ο κοσμος καιγεται και σεις ασχολειστε με τις τριχες του Μπαλωμενου (που στριβει σαν νταλικα και δεν ξερει να σουταρει)

κε διαχειριστη, πού εισαι ?
ταφοπλακα στο αθλημα παρηγγειλαν

Anonymous said...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΧΘΕΣ ΠΕΘΑΝΕ .ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ? ΤΙΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΣ? ΤΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΧΘΕΣ ΕΙΠΕ... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ? ΑΣΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!!!

Anonymous said...

η αεκ να κερδαει και οι αλλοι να πα να...

Anonymous said...

Με αποφαση της ΟΧΕ αναστολη της εναρξης της πρωτης φασης του κυπελλου. Η εναρξη θα γινει οταν υπαρχουν πληρη οικονομικα δεδομενα , μετα απο συνεργασια ΟΧΕ& ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ. Με απλα λογια κλειστε το μαγαζι , παραδωστε τις σφραγιδες, μην παραμυθιαζουν τους συλλογους δεν υπαρχουν χρηματα και ολα τα υπολοιπα εναι για να χρυσωσουμε το χαπι. Τα παλια οδοιπορικα των συλλογων τελος,πως θα κινηθουν οι συλλογοι την τρεχουσα αγωνιστικη? Λεφτα υπαρχουν μονο για τους ομσπονδιακους τους υπαλληλους της ομοσπονδιας και τισ μικροφιεστες των κλιμακιακων.Κυριοι της ΟΧΕ χωρις συλλογους δεν υπαρχει αθλημα,κλειστε το μαγαζι και ολοι στα σπιτια μας THE END