Διαιτητές Α1 ανδρών 2ης αγωνιστικής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Διαιτητές Α1 ανδρών 2ης αγωνιστικής


Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011, Α1 ΑΝΔΡΩΝ, 2η Αγωνιστική, -, Α' ΦΑΣΗ
 Α.Π.Κ. ΔΑΪΣ17:00Α.Σ.Ε ΔΟΥΚΑ - Π.Α.Ο.Κ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ-ΒΗΤΑΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΙΑΣ
 ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ18:00ΔΙΟΜΗΔΗΣ - ΑΕΚ ΧΑΣΚΗΣ-ΤΣΑΜΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ
 ΔΓ ΝΙΚΑΙΑΣ18:00ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ-ΚΟΥΤΣΟΣ-ΜΠΑΒΑΣ
 ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ18:00ΑΕΡΩΠΟΣ - Π.Γ.Σ ΚΑΡΓΑΤΖΗΣ-ΛΙΝΑΡΔΟΣ-ΒΛΑΧΟΣ
 Δ.Α.Κ. ΚΛΑΔΙΣΟΥ ΧΑΝΙΩΝ18:00ΚΥΔΩΝ - Χ.Α.Ν.Θ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ-ΧΡΟΝΗΣ-ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ



Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011, Α1 ΑΝΔΡΩΝ, 3η Αγωνιστική, -, Α' ΦΑΣΗ
 ΜΙΚΡΑΣ18:00Π.Α.Ο.Κ - ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ ΤΖΑΦΕΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΕΤΜΑΝ-ΜΕΪΜΑΡΙΔΗΣ

18 comments

Anonymous said...

εύχομαι τα κοράκια-βοηθοί του Διομήδη να μην στερήσουν από την ΑΕΚ το αήττητο νταμπλ...

Anonymous said...

ώπα ρε φίλε 9:37, που θες και αήττητο νταμπλ, κούλαρε λίγο...οκ, η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δικαιούται και να χάσει κάποια στιγμή...

Anonymous said...

ΚΑΡΓΑΤΖΗΣ- ΛΥΝΑΡΔΟΣ... Ολα τα λευτά. Ο ένας αποτυχημένος συνταξιούχος και ο άλλος είναι για τα ντέρμπι στη Β γυναικών και θα τους κρίνει ο Βλάχος… Ρε Νικολίτσα την πάτησες πέρσι στην Νάουσα με τον σούπερ διαιτητή που σου προωθούν οι Βεριώτες αλλά απ’ ότι βλέπω δεν έβαλες μυαλό… πάρε την γυναίκα σου και πάνε στην Έδεσσα θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος…

Anonymous said...

poso xronon einai o linardos?

pazsym said...

Τα "κοράκια" δεν είναι βοηθοί καμιάς ομάδας. Αν υπάρχουν μερικές κακιές στιγμές στην απόδοση μιας ομάδας, δεν φταίει κανένας Διαιτητής. Ας βάλουμε λοιπόν ένα χέρι να ανεβάσουμε την ποιότητα της Διαιτησίας και ας γίνει η αρχή με το να μην τα βάζουμε με αυτούς που ειδικά στο Handball δεν έχουν τίποτα να μοιραστούν με κανέναν. Ολοι οι Διαιτητές θέλω να πιστεύω έχουν άριστες σχέσεις με όλες τις ομάδες και τους αθλητές και μάλιστα μετά απο κάθε αγώνα στο παρασκήνιο σχολιάζουν τον αγώνα που έπαιξαν καθε ένας απο την πλευρά του. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ....

pazsym said...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα κορίτσια της Ν.ΙΩΝΙΑΣ για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του σαββατοκύριακου. Όσοι μπορούμε ας είμαστε εκεί να βοηθήσουμε στον αγώνα τους...

Anonymous said...

"...ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,ΑΣΠΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ,ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...".ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ "ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ"..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΒΛΕΠΕ Ο.Χ.Ε), ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛΑΚΙ ΜΑΣ..

Anonymous said...

ΛΙΝΑΡΔΟΣ.......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΑΥΣΤΗΡΑ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Anonymous said...

Λινάρδος...Νικολίτσα κρίμα να τρώς τόσο κουτόχορτο απο την Βέροια. καλυτερα να δόσεις καμιά ευκαιρία σε κανενα νέο παιδί με προωπτική παρά σε τέτοια λαμογιά. ξέθαψες και τον Κάργατζη τον αποτυχημένο.Όσο για τον Βλάχο δεν υπάρχουν λόγια είναι ο ξεπεσμός των παρατηρητών. Αλλα δεν πειράζει ας φάνε και αυτοί... λευτά υπάρχουν... ακόμα και για τους αποτυχημένους συνταξιούχους.

Ο ΠΑΛΙΟΣ said...

Φίλε 10:38 προφανώς είσαι από τον χώρο της διαιτησίας.
Για δώσε κάποιο όνομα νέου παιδιού με προοπτική όπως λες;

Από τον χωρο των διαιτητών είναι κατά πάσα πιθανότητα και τα περισσότερα σχόλια, που αφορούν την ικανότητα κάποιον διαιτητών. Είναι αυτοί που όλα τα κάνουν καλά και οι άλλοι είναι άχρηστοι. Δεν κοιτάχτηκε κάποιος από αυτούς στον καθρέφτη.

Άλλη μια παγκόσμια πρωτοτυπία είναι ότι μόνο όσοι έχουν σχέση με την διαιτησία, έχουν γνώσεις κανονισμών και μπορούν να κρίνουν διαιτητικές αποφάσεις(παρατηρητές).

Anonymous said...

Εφόσον παλαιέ Βεριώτη θες ονόματα πάρε: Νάστος Δελιγιαννίδης δύο νέα παιδία κάτω τον 26 με πολλές προοπτικές αλλά από Θεσσαλονίκη και όχι από Βέροια. Αλλά τον Νικολίτσα τον κρατά καλά η Βέροια και γι’ αυτό παίζουν αυτοί οι ξεπεσμένοι. Ευτυχώς πέρσι κατάλαβε η ΚΕΔ ότι το άλλο σούπερ ζευγάρι Μπουγιάκας- Χατζηπαναγιωτιδης ήταν φούσκα και δεν τους χρησιμοποίησε πολύ. Βλέπεις φέτος το κολλητάρι του Βλάχου θέλει να παίξει πάλι Α1 γιατί έχουμε και κρίση… οπότε το κανόνισε ο Βλάχος… και για όσους δεν ξέρουν τι εστι Βλάχος είναι αυτό που είχε το κινητό του σε ανοιχτή ακρόαση για να ακούει ο πρόεδρος όταν συνεδριάζανε όλοι οι διαιτητές για να ζητήσουν αυξήσεις. Και αυτός ο άνθρωπος τώρα κρίνοι τους διαιτητές…

Anonymous said...

πολυ φτυαρι βλεπω αναμεσα στους διαιτητες.... και να φανταστεις δεν υπαρχουν λεφτα, αν υπηρχαν τι θα γινοταν?

Anonymous said...

Βλάχο πέσαν οι μάσκες σε κατάλαβαν όλοι τι είσαι...

Anonymous said...

Βλαχο τα ιδια και τα ιδια!! Τα ιδια εκανες καποτε στον ατερμωνα τα ιδια εκανες και φετος.Τα ιδια ο συνδεσμος της Βεροιας καθε χρονο τι αλλο να πουμε! Αφου σας ανεχωνται ακομη συνεχισται ετσι κ αλλιως εχετε πλατες παντου!Αντε παντε καμια αλλλη δουλεια.

Ο ΠΑΛΙΟΣ said...

10:38 δεν μπορω να καταλάβω πως έβγαλες το συμπέρασμα οτι είμαι βεριωτης, αλλά δικαίωμα σου να πιστευεις οτι θέλεις. Το σίγουρο είναι οτι δεν ειμαι απο τον χωρο της διαιτησίας.

Διευκρινίζω οτι δεν έχω δει ούτε τον Λινάρδο, ουτε τα άλλα 2 παιδια, που λες και δεν έχω λόγους να αμφιβάλω οτι ειναι καλοί.
Επειδή προσέχω τα λόγια μου, νομίζω οτι δεν ειπα οτι ειναι κατάλληλος για Α1. Ουτε συμφωνώ στις ανόδους εξπρες, γιατί οι περισσότεροι καίγονται.
Αλλά απο το να μην συμφωνώ, μέχρι να τους ξεφτυλίζω, επειδή δεν έγινα εγω ή οι δικοί μου, στην θέση του έχει μεγάλη διαφορά.
Και επειδη επιμένω σε αυτό που ειπα οταν λεμε κατι πρέπει πρώτα να κοιταμε τον καθρέφτη, κοίταξε πόσοι απο τον δικό σου σύνδεσμο ανέβηκαν με διαδικασίες εξπρες και σε τι κατάσταση είναι τωρα.
Το ίδιο για τον καθρέφτη ισχύει και για τους παρατηρητές του συνδέσμου.

Όσο για τον Βλάχο που επηρεάζει, απ΄οτι ξέρω ο σύνδεσμος της Βέροιας εδω και πάρα πολλά χρόνια δεν είχε εκπρόσωπο στην ΚΕΔ, ενω η Θεσσαλονίκη έχει.

Είναι σαν να έχει παράπονα απο την διαιτησία ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο.

Anonymous said...

min ta bazete me ton blaxo parakalo.aytos exalou fa einai o epomenos sthn diadoxi ths KED !!!swstwssssssssss!!ta mayra mas xalia reeeee!!!

Anonymous said...

κολπο γκροσο θα εξηγηθει ο Βλαχος αυριο.θα τους τιμωρησει τους διαιτητες για να εχει αλλοθι.παλια καραβανα ο Βλαχος ξερει απο αυτα τα μαγειρια .

Anonymous said...

ε όχι και να τιμωρήσει το κολλητάρι... ντροπή