Η πρώτη της ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η πρώτη της ΑΕΚ

Σε καλή κατάσταση βρίσκονται οι Πρωταθλητές της ΑΕΚ όπως έδειξαν στην πρώτη προπόνηση στο γήπεδο - Προπονήθηκε και ο Γιάννης Αϊβάζης

Χθες η ΑΕΚ επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν, ενώ κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας τη σκυτάλη πήρε το γήπεδο και τα βάρη. Οι «κιτρινόμαυροι» με τον Γιάννη Αϊβάζη να δίνει το «παρών» κανονικά στην προπόνηση ακολούθησαν πρόγραμμα με μπάλα και έδειξαν να βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που ικανοποίησε αρκετά τον προπονητή της Ένωσης, Γιάννη Αρβανίτη . Αυτό το στοιχείο επιβεβαίωσε το γεγονός πως όλο αυτό το διάστημα που οι Πρωταθλητές είχαν άδεια δούλευαν κανονικά πάνω στην φυσική τους κατάσταση. Έτσι το να «δέσει» ακόμα πιο εύκολα η ΑΕΚ και να διατηρήσει τα σκήπτρα και τη νέα σεζόν φαίνεται αρκετά εφικτό.

Να σημειωθεί πως αυτή την εβδομάδα οι Κόντης , Γιαννόπουλος θα απουσιάσουν δικαιολογημένα από τις προπονήσεις , αφού ο Ενωσίτης τεχνικός τους έδωσε ρεπό για να ξεκουραστούν λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική ομάδα Νέων.

Το «παρών» έδωσε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας με επικεφαλή τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Θανάση Μιχαήλ, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήριά του στους μάγκες για την περσινή επιτυχία με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και τους υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους για να φέρουν νέους τίτλους και να κάνουν υπερήφανη την ΑΕΚ.


www.aek365.gr

42 comments

Anonymous said...

καλή Επιτυχια στην ΑΕΚ και ευχομαστε να διαπρεψουν και εξω,σαν τα χρυσα κοριτσια του ΠΟΛΟ.Ο Αρβανιτης μπορει να το κανει αυτό,ενω ο τσαβδαριδης δεν μπόρεσε ουτε μέσα στην έδρα του.ΠΡΕΠΕΙ τουλαχιστον να έμαθε απο τους ξένους τώρα πως κοτσαρουν,γιατι ο ποιο ασχετος ειναι καλύτερος απο εναν κουρασμένο.

Anonymous said...

oxi ke asxetos o tsavdaridis re file.. oute kourasmenos.Apla o tsavdaridis nomizi oti aftos ine ke kanenas allos- iperektimise (ke nomizo oti tha sinexisi na to kani dioti ine tou xataktira tou) tis dinatotites tou.kamia fora mos ke i sfalires den kanoun kako..se kanoun na vlepis tin pragmatikotita.tora an o sigekrimenos tin di ..i ne alou papa evagelio.

Anonymous said...

Ο Αρβανιτης ξεπαραιτηθηκε ?

Anonymous said...

αυτος ο Αϊβαζης ξερει να πιανει την μπαλλα ?

Anonymous said...

4,40 Eνοω του παγκου του ασχετα οπως λεει.οτι δεν εχω παγκο και πονταρε μονο σε 5-6 παιδια και το δηλωνε πριν 2,5 χρονια.σαν καλος δασκαλος που ηταν δεν μπορεσε να βελτιωσει κανεναν αλλον και το απεδειξε τωρα οτι ειναι ανικανος.προσεξε τις δηλωσεις σου γιατι δεν σε τιμανε.Με τις συμπαθειες και εμπαθειες που τρεφεις,θα πρεπει να σκεφτουνε,ακομη και σε ηλικιακα Συλλογου να σε βαλουν.

Anonymous said...

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΙΒΑΖΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΧΑΝΤΜΠΩΛΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ..

ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΙΓΑ ΦΛΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ..!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ Α1 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ..!!

Anonymous said...

o koko paikths-h8opoios kai o aivazidhs h8opoios paikths.mhpws omws ton phrsan gia


poso geloioi mporeite na ginete akoma.

sthn idia geitonia eimaste kai 8a sas vlepw.

kwmwdia sketh re arvanith!ti sxesh exoun oi fragkofoniades kai oi h8opoioi me thn aekara?

Anonymous said...

ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ Ο ΑΙΒΑΖΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΙΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ.ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΔΟΥΚΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΕΚ.

Anonymous said...

re pate kala pou tha asxoloumaste me ton aivazh?poios einai o kurios? ante mpravo!

Anonymous said...

εγω ειμαι με τον αιβαζη !!! να φερνει και την γυναικα του στο γηπεδο !!!!!!!

Anonymous said...

βλεπω να βγαζουν και ημερολογια με ημιγυμνες φωτογραφισεις !

Anonymous said...

O AIVAZHS 8A KANEI KAI 8EATRO STOUS AGWNES;;;;;

Anonymous said...

ποτε ειναι η γιορτη του ΑΙ-ΒΑΖΗ?

Anonymous said...

ΦΙΛΕ 11:50 ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΙΒΑΖΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Α1 ΑΛΛΑ ΚΑΙ Α2 ΚΑΙ Β ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΡΙΝΩ) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ. ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΔΙΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΕ ΟΜΑΔΑ Α1 ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ...!!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.(ΓΙΑ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΙΩΝΙΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ).
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟ ΠΑΙΔΙ ΝΕΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΙΑΤΗΡΩ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ!!!

Anonymous said...

Απορια. Απο την προσπαθεια που κανει η αεκ στον Αι-καποιον κολησατε. Αν ακουσα σωστα πηρε τρια νεα παιδια, Ζαχαρη - Οικονομου - Γιαννοπουλο και ειχε και καποια ακομα απο περσι. Αλλα κι εσεις στο κουτσομπολιο που πουλαει εε?

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ...ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ.....!! ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ 3 ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 30ΑΡΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΚΤΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ) ΑΙΒΑΖΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ...!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ..!! ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΥΡΟΣ..!!!

Anonymous said...

Εγω ειμαι ακυρος. Εσυ ασχετος. Πες ενα ονομα νεου παιδιου σ αυτη τη θεση που θα μπορουσε να παρει η αεκ και ξαναμιλαμε.

Anonymous said...

ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΛΕΣ ΑΣΧΕΤΟ....ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΞΤΡΕΜ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΤΟΥΜΠΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΘΕΣΕΙΣ,ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΝΘ ΕΠΑΙΞΑΝ ΦΕΤΟΣ 2 ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΞΤΡΕΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΝΟΜΑ,ΕΝΩ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ 18 ΕΤΩΝ.
ΑΝ ΠΑΛΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ (ΟΠΩΣ Ο ΑΙΒΑΖΗΣ) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ Α1 ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ... ΣΧΕΤΙΚΕ!!

Anonymous said...

poios ai-vazis kai ai-vgazeis re malakes?? egw to kovw twra... maxairi...

Anonymous said...

"αϊ-βαζεις, αϊ-βγαζεις"
2,01 εισαι φοβερος !

Anonymous said...

12.52 σωστα τα λες συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα υπαρχει μια μικρη διαφορα.ξερεις ποια ειναι αυτη?για να παρεις καποιον παικτη με μεταγραφη πρεπει να πληρωσει απο την τσεπη της η ομαδα(μισθους η για να παρει κατι και η αλλη ομαδα για να τον αποδεσμευσει),ενω ο συγκεκριμενος(αιβαζης)βαζει και απο την τσεπη του για να παιξει.οποιος καταλαβε.... καταλαβε!!!!!βλεπε χορηγους,προβολη της ομαδας και του ιδιου.

Anonymous said...

για να καταλαβετε το (αγωνιστικο) επιπεδο του χωρου,σκεφτειτε απλως,αν θα μπορουσε να υπαρχει παικτης-ηθοποιος,σε ποδοσφαιρο,μπασκετ,βολεϋ,πολο ή σε καποιο αλλο αθλημα !
Αλλα μην μας ενοχλει αυτο,αλλωστε υπαρχουν τοσοι σερβιτοροι,πορτιερηδες και λοιποι
Μακαρι το παλικαρι να ανταποκριθει

Γιαννης Αρβανιτης said...

Καλησπερα. Ειναι η δευτερη φορα που γραφω στο μπλοκ και το κανω μονο και μονο γιατι δεν θελω να αιωρουνται υπονοιες για την προσπαθεια που κανουν οι αθλητες μου. Θελω να σας πληροφορησω ότι αυτη τη συγκεκριμένη περίοδο οι αθλητες της ΑΕΚ κάνουν τρεις προπονήσεις την ημέρα, κάθε μέρα. . Το πρωι (7.30) τρέξιμο σε στιβο απο 6 - 10 χιλιόμετρα ανα προπόνηση, στις 12.00 κάνουν βάρη περίπου μιάμιση ώρα και το βράδι στις 19.00 δύο ώρες με μπάλα στο γήπεδο. Οι χρόνοι στο τρέξιμο και τα κιλα που σηκώνουν στα βάρη ειναι πολυ ικανοποιητικοί και διαθέσιμοι σε όποιον θέλει. Γιάννης Αρβανίτης

Anonymous said...

Κυριε Αρβανιτη προς τιμην σας που γραφετε και απαντατε στα σχολια. Αν ομως εχω καταλαβει καλα, στα παραπανω σχολια δεν λεει κανεις οτι οι παικτες σας δεν δουλευουν στις προπονησεις, ή οτι δεν κανουν σκληρες προπονησεις, αλλα κρινουν την επιλογη μιας μεταγραφης οσον αφορα τα αθλητικα κριτηρια που εγινε διοτι ο συγκεκριμενος αθλητης με τιποτα δεν ειναι επιπεδου Α1 καθως με δυσκολια σταθηκε στην Β΄. Μηπως ειτε επεδιωξε ο ιδιος να ερθει και δεχτηκατε (απολυτο δικαιωμα σας) ή και οι 2 πλευερες θα εχουν ωφελη απο αυτο οχι τοσο σε αγωνιστικο επειπεδο αλλα στο επικοινωνιακο και για αυτο εγινε. Ευχαριστω πολυ

Anonymous said...

δεν αντέχω άλλο την μαλακία που σάς έχει πιάσει με τον αιβαζη το παλικάρι προσπαθεί να βοηθήσει το άθλημα τώρα που είναι στα κάτω από αυτήν την υπόθεση μόνο η ΑΕΚ θα ωφεληθεί από όλες τις μεριές το παλικάρι πουλάει και έχει πολύ καλή καρδιά δεν έχει πάρει την θέση από κανένα ταλέντο ο αρβανίτης ότι μεταγραφές έπρεπε να κάνει τις έκανε κόψτε τις ζήλευες και τον φθόνο άιντε σας έχει φάει η μαλακία

Anonymous said...

re malakes... ola ki ola... den exw provlima me ton aivazi... pou ton kserw... alla den ginete sthn kopi ths pitas ths oxe... meta th vraveush tou vasilaki... na einai kapaki tou aivazi... einai ierosilia... oute na paizei se auth thn omada tha prepe... den einai thema zilias einai thema sovarotitas... as ton kanane texniko dieuthinth manager sthn aek... as ton kanane kati allo... kserw gw... ekprwsopo tupou... alla oxi paikth... ksernaw kai mono sth skepsh...

Anonymous said...

ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΓΥΡΙΣΤΗ
ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΘΗΤΕΥΣΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΦΕΡΤ.
ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιωσηφ Μπρος Σταλιν said...

Τώρα το εάν είναι ο ίδιος ο Αρβανίτης θα μου επιτρέψετε να ...

Anonymous said...

ΣΤΙΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΧΑΝΘ

Στις 16 Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία της ΧΑΝΘ με την επίβλεψη του Προπονητή Αλέξη Παπαβασίλη ο οποίος τονίζει: «Επέστρεψαν οι Ευρυπίδης Ναουμίδης και Χαράλαμπος Ανανιάδης. Παραμένει ο Κουτσικόπουλος και ο Αργυρίου ενώ πήραμε και τον Γιώργο Τίκο από το Ζαφειράκη Νάουσας».

Η ΧΑΝΘ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ.

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΙ,ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝ ΘΕΡΜΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΙΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ Η ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΡΟΦΑΝΟΣ.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΜΗΠΩΣ.ΚΑΙ Ο ΑΙΒΑΖΗΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΣΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Α ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΑΙΒΑΖΗΔΕΣ

Anonymous said...

me ton evagelidi ti ginete re paidia??????den tha paiksei kai aytos xanth??????

Anonymous said...

ρε τον Παναιτωλικο στο μπιτς.. Τι κάζο ήταν αυτό...?

Anonymous said...

πολύ δυνατή η ΑΕΚ φέτος.. Βλέπω να το παίρνει αέρα..... δεν νομίοζω να έχει αντίπαλο...

Anonymous said...

στον φιλιππο τι γινεται?ποιος θα ειναι προπονητης?

Anonymous said...

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ φιλε ειναι έτοιμος να το κλεισει το μαγαζι!!!

Anonymous said...

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ??????????

Anonymous said...

Μεγάλοι λαικιστές ώπα και χαλαρώστε λίγο.
Ο Φίλιππος δεν κατεδαφίστηκε και μη βγάζετε απο το μυαλό σας συμπεράσματα, διότι και διοίκηση έχει με έτοιμες λύσεις και προοπτικές για τους δικούς του αθλητές.
Ας βρούνε λύσεις αυτοί που κάθε χρόνο ματώνουν για να βρούνε παίκτες,

Anonymous said...

stamathste tis lukofilies kai ta fagwmata kai epikentrw8eite epitelous sthn tampakiera to a8lhma pe8ainei dioti den asxoleitai kaneis apo tis megales omades ths elladas.

fantazeste ti tha ginotan an olumpiakos kai panathinaikos ekanan mpasimo? den tha me peiraze na hmastan sto epipedo toy voleyball afoy einai polla epipeda panw apo emas...

epiteloys oi paragwntes as ksypnhsoyn apo ton lithargo ston opoio exoyn perielthei!!!! to athlhma thelei probolh kai oxi mizeria...kai opoios isxyrizetai oti aytes oi omades tha kanoun kako toys parapempw sta parageigmata ths aek kai toy paok omades oi opoies mono kalo kanoun sto athlima me thn ysterofhmia toys paroles tis parafwnies kai ta epeisodeia apo toys filathlous tous ayto allwste einai ena kommati pou den plhttei mono to handball alla kai ola ta alla athlimata...

einai eykairia h krish, oi anakatatakseis pou ginontai stous erasitexnes pollwn "megalwn " omadwn bohtha sto na pesei sto trapezi kai h idea idryshs tmhmatwn handball.

Eyxomai na brethei enas eyergeths typou aderfwn giannakopoulwn na ependysoyn ston xwro(den xreiazonati ekatomyria) na paroyn to athlhma apo to xeri kai na ektokseysoun se ellada kai eyrwph... peite me aitherobamwn kai romantiko alla ena tetoio mellon oneireyomai gia to athlhma poy agapw..enas palios athlhths poy yphretei to athlhma apo allh skopia...YG elpizw ayth h parembash mou na mhn dwsei bhma gia mikropolitikes kritikes gia thn uparxousa dioikhsh thS omospondias h opoia den me afora katholou giati den diaferei se tipota apo oles tis alles dioikhseis...filika..!!!

Anonymous said...

πάρτε τώρα κομπλεξικοί εκτός (από τον τελευταίο που σχολίασε και έβαλε τον προβληματισμό σε μια σωστή βάση)έναν πτερανόσαυρο(δηλαδή το μεγαλύτερο πουλί που από ότι ξέρω πάτησε στη γή)με αιβάζη ζουγανέλη λέχου ή ρώμα, η ΑΕΚ φέτος παίρνει νταμπλ...σας ενοχλεί και σας χαλάει τη μανέστρα που είχατε συνιθήσει τόσα χρόνια???λυπάμαι αυτή είναι η καινούργια πραγματικότητα.καλοί παίκτες.προπονητές,ερασιτεχνική υγιής μετά από χρόνια,κόσμος πολύς και βαριά φανέλα...περαστικά...

Anonymous said...

psahnete na sholiasete oti kai na ginei arthro tis aek e???tora fteei o aivazis???sas boleve 4-5 i aek kai tora protahlitria tsouzei e???tha ta poume kai fetos....mia omada me tetoia fanela kai toso kosmo eprepe na sas kanei na panigirizete pou dimiourgise tmima handball,alla esas sas halase ti soupa....ta leme fetos mizeroi,,pou thelete to athlima kleisth leshi metaxi filon ,gnoston kai ligoston filathlon...eihate xanadei omades stous 8 europis e??

Anonymous said...

Ο Ευαγγελίδης έκλεισε Αεκ...

Anonymous said...

Eisai sigouros???den to vrika pouthena grammeno...me evagelidi aekara double....