Barcelona - Ciudad Real στον τελικό του CL - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Barcelona - Ciudad Real στον τελικό του CL

ASOBAL-Bundesliga 2:0
Ισπανική υπόθεση θα είναι ο σημερινός τελικός του CL, που γίνεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη LANXESS ARENA της Κολωνίας. Αντίπαλοι θα τεθούν η περσινή φιναλίστ Barcelona η οποία ξεπέρασε την αντίσταση της Rhein-Neckar Lowen με σκορ 30:28 και η Ciudad Real η οποία νίκησε σχετικά εύκολα το Αμβούργο με σκορ 28:23.

Στον πρώτο ημιτελικό η Barcelona ξεκίνησε δυνατά πέρνοντας το προβάδισμα στο σκορ με 4:0, στη συνέχεια όμως η RNL ισορρόπησε το παιχνίδι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 12:12 το τέλος του ημιχρόνου. Κύριοι εκφραστές της επίθεσης της Barca οι Garcia, Tomas, Rutenka ενώ για την RNL το βάρος σήκωσαν οι Sesum kai Stefansson. To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις ομάδες να πηγαίνουν γκολ-γκολ και στο 36' η RNL πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα, αλλά οι Καταλανοί ανεβάζοντας την αμυντική τους απόδοση βρέθηκαν να προηγούνται ξανά με 23:20 στο 48'. Παρά τις προσπάθειες του Bielecki, η Barcelona κατάφερε να κρατήσει ένα σταθερό προβάδισμα 2-3 γκολ μέχρι το τέλος του παιχνιδιού το οποίο έληξε με 30:28 για τους μπλαουγκράνα. Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Schmidt της RNL με 7 γκολ και από τους Καταλανούς οι Rutenka και Garcia από 5 γκολ.

Στον άλλο ημιτελικό η Ciudad μετά το 10' που το σκορ ήταν 4-4, άρχιζε να ανεβάζει την απόδοση της κρατώντας ένα σταθερό προβάδισμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου που την βρήκε να προηγείται με 12:10, με τον Lazarov να έχει πετύχει 4 τέρματα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακόμα πιο δυνατά με τους Ισπανούς να προηγούνται 17:12 στο 35' και τους Γερμανούς το μόνο που μπόρεσαν να καταφέρουν ήταν στο 50' να μειώσουν στα 2 γκολ. Εκεί χρειάστηκε ένα τάιμ άουτ από τον Ντουσμπάγεφ. Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού η Ciudad με 3 συνεχόμενα γκολ και τον Hombrados να κάνει σημαντικές αποκρούσεις, έκανε το σκορ 27:21 στο 57' κι εκεί στην ουσία έληξε το παιχνίδι, που βρήκε νικητές τους Ισπανούς με 28:23. Πρώτοι σκόρερ οι Entrerios, Abalo από 6 γκολ και Lazarov με 5. Από την πλευρά του Αμβούργου πρώτοι σκόρερ οι Lindbergh και Schroder από 5 γκολ.   

13 comments

Anonymous said...

Ποιός Lazarov ρε Χάτζη, ο Lazarov εκτελούσε μόνο τα πέναλτυ, πρέπει να έπαιξε μόνο 2 επιθέσεις στο παιχνίδι, στην μία που σούταρε το έπιασε ο Bitter, πως γράφετε τα σχόλια, βλέποντας τον πίνακα των σκόρερ;

Anonymous said...

12.12 είσαι εμπαθής και κακόμοιρος. έγραψε τίποτε ο χάτζη για το λαζάροφ πέρα από το σκοράρισμά του ; να έγραφε ότι έπαιξε καλά, να το καταλάβω το σχόλιό σου. έγραψε ότι έβαλε 4 γκολ στο α΄ημίχρονο και 6 σε όλο το ματς. δεν τα έβαλε ; δηλαδή είσαι τόσο μίζερος ρε φίλε ;

SNIPER said...

Αυτος ο προπονητης του Αμβουργου ποσο βλακας μπορει να ειναι!
Συνεχως ζητουσε βοηθεια απο το κοινο,
χαμπαρι δεν επαιρνε τί γινεται σε αμυνα και επιθεση και στο τελος εκανε και την κινηση ματ με τον 7ο παικτη !
Να τον χαιρονται !

Anonymous said...

Ασχετος βρε παιδί μου,άσχετος-να τους στείλουμε κάνα δικό μας αρχιπροπονηταρά η καλύτερα ...να πας εσύ SNIPER :):):)

Anonymous said...

ναι ρε σνιπερ , ποιος μαρτιν σβαμπλ , μυρωδιας σαν παικτης (αριστεροχειρας εθνικη δυτ. γερμανιας για σχεδον δεκα χρονια) , μυρωδιας και σαν προπονητης (πηρε το πρωταθλημα στη γερμανια φετος ξεπερνωντας την ΤΗW ), ασχετος εντελως , αλλα αν εισαι πιτσιρικας και μονο λογια τετοιες μακακιες γραφεις !!!!!!

Anonymous said...

12:43μμ όταν τελειώσεις το γλύψιμο του Χάτζη μην χαθείς... έχω να σου δώσω και άλλη δουλειά σε γλύψιμο πάλι.

SNIPER said...

κε"6,00" δεν ειμαι προπονητης.Και δεν πιστευω σε ειδωλα και ανωτερες φυλες.
Θεωρω οτι ενας μεσος ελληνας κουτς,σιγουρα δεν θα κοουτσαριζε χειροτερα,ουτε θα πετουσε λευκη πετσετα απ το πρωτο ημιχρονο,και θα τους κοστιζε πολυ λιγωτερα,αρα μονο κερδος θα ειχε η ομαδα !
(δεν ειχε απαντηση στην απομονωση του μοϊκανου,ουτε στις μπουκες των ισπανων και στον μικρο τελικο,ο "δευτερος" ΤΦ,τον εξεθεσε)
Σιγουρα το Χαντμπωλ δεν ειναι στιβος,αρση βαρων και περασμενα μεγαλεια

Φαινεται ακομη,οτι ειναι πιο ευκολο να εισαι πρωτος στην Γερμανια παρα δευτερος στην Ισπανια. Ισως πρεπει να ακολουθησουν την «συνταγη
Σερνταρουσιτς»...

Φυσικα και δεν θα κανω διαλογο με ταλαιπωρους χειροκροτητες οπως ο
10,27

SNIPER said...

Και για να μην αρχισετε τις κατινομαλακιες,σκεφθειτε ολους αυτους που θεωρειτε αρχιπροπονηταραδες,να ερθουν στο ελλαδισταν και να κανουν ομαδα για CL με 100.000e.Αντε με 200.000,...αντε με 300.000e !

Anonymous said...

Sniper ακους τι λες ??? δηλ. για να θεωρηθει καλος προπονητης στην ελλαδα , συμφωνα με την αποψη σου , πρεπει με 100 , 200 300χιλ να κανει ομαδα για CL ????? .Πας καλα ???? και ειναι πιο ευκολο να εισαι πρωτος στη γερμανια παρα δευτερος στην ισπανια ??? η ισπανια με δυο ομαδες αντε και η βαγιαδολιδ και γερμανια με ποσες? ,αραγε γνωριζεις ??? καλο ειναι να μην κρινεις ενα προπονητη απο ενα παιχνιδι που ειδες στο final 4 και δεν ξερεις ουτε καν το ονομα του και την ιστορια του γιατι ετσι περσι που ο τσουμπαγιεφ εχασε ενα "δικο" του τελικο απο την THW ειναι ασχετος και εκτεθηκε !!!! Και δυστυχως για σενα δεν ειμαι ενας ταλαιπωρος χειροκροτητης!!! τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια λοιπον , ηρθε και το καλοκαιρι !!!

Anonymous said...

Και για να σε προλαβω φιλε sniper εχεις ιδεα που ηταν το αμβουργο πριν πεντε χρονια και που ειναι τωρα ???

Anonymous said...

pragmati oi ellines oi kseroles boroun gia mia akomi fora na ta kataferoun se germanikous pagous(sta logia)...ade kai eis anwtera...

exoume kai gnwmi diladi!!! eidame live apo to internet agwna se kaki analysi kai siberaname gia to poso kalos einai o proponitis mias apo tis tesseris kaliteres omades tis evrwpis...simfwnw apolita me 3.47

Anonymous said...

οταν κρινουμε εναν προπονητη εμεις οι ταλαιπωροι απο την ελλαδα που ειμαστε χρονια πισω,δεν τον κρινουμε για τα κριτηρια τα δικα μας και το επιπεδο μας αλλα εκει που βρισκεται.εγω θα συμφωνησω οτι δεν ειναι ο καλυτερος προπονητης που θα μπορουσε να ειχε το αμβουργο και αν παρακολουθητε καθολου περσυ εχασε το πρωταθλημα μεσα απο τα χερια του. Γιαυτο αλλωστε τον αλλαζουν με τον προπονηταρα τον CARLEN εχει κλειση ειδη.ταπεινη μου γνωμη!

Anonymous said...

O Carlen στην Flensburg απέτυχε και τον αλλάξαν άρων-άρων με τον Vranjes.