Αποκλείστηκε η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποκλείστηκε η ΑΕΚ

Ύστερα από ένα νευρικό παιχνίδι η ΑΕΚ έχασε από την Παρτιζάν με 24-23 και αποκλείστηκε από τους ημιτελικούς του Challenge cup.

ΑΕΚ 23
ΠΑΡΤΙΖΑΝ 24

Τα δεκάλεπτα: 3-1, 8-9, 11-11 (ημχ), 13-14, 16-19, 23-24

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 6, Γεωργιάδης 1, Μάνιτς 1, Βακάλης 5, Κουλούρης, Παπαδόπουλος 2, Κόντης 2, Συγγάρης, Ασαρίδης, Τσαούσης 1, Τούτσης, Πάρκχανιουκ 3, Μεγαλοοικονόμου 2.
ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Αλεξάνταρ Μπροκόβιτς): Μ. Ραντάνοβιτς, Δημητρίεβιτς 3, Μάξιτς 6, Πιλίποβιτς 1, Μίλιτς, Στ. Ραντάνοβιτς, Ραντιβόγιεβιτς, Ντζάμιτς, Ιλιτς 1, Κοσταντίνοβιτς 6, Ράσιτς 1, Μαριάνατς 5, Μέστερ 1, Γκολούμποβιτς.
Διαιτητές: Μίστσουκ, Ροζκόφ, Δίλεπτα: 5-5, Κόκκινη: 58'32'' Διμιτρίεβιτς (επικίνδυνο παίξιμο), 59-50'' Ράσιτς (επικίνδυνο παίξιμο).

14 comments

Anonymous said...

Η ΑΕΚ θα μπορούσε σήμερα να κερδίσει και να προκριθεί αλλα δεν τα κατάφερε εξαιτίας του Παπαδόπουλου. Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε οτι είχε ψυχολογία, αλλά ή απειρία των παικτών της, της στέρησαν την πρόκριση.

Που πας ρε Παπαδόπουλε από την πρώτη φάση να ρίξεις μπουνιές, άντε την πρώτη θα είπαν καταλάθος την δεύτερη (αγκονιά) δεν την συγχώρεσαν για αυτό όταν πήγες στην επόμενη επίθεση σε πήραν τα αίματα και χάλασες και τον ρυθμό της Ένωσης. Τα ίδια και ο Μεγαλοοικονόμου που πάτε, αντί να παίξετε έξυπνα κοιτούσατε να βαράτε λες και παίζατε μποξ. Μόνο ο Βακάλης διασώθηκε.

Όσον αφορά την Παρτιζάν, αν έξαιρέσεις τον Τερματοφύλακα (παικταράς) ήταν μία μέτρια ομάδα χωρίς επιθετικές λύσεις. Επιθετικά σχεδόν χωρίς πίβοτ παίζανε, το αριστερό ίντερ ήταν μέτριο, πολύ καλό πλέι, ο Μάξιτς ήταν Μάκιτς, και τα εξτρέμ τίποτα το ιδιαίτερο.

Η ΑΕΚ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία.
Μπράβο Παπαδόπουλε


Σημ: Λάσπη ήταν ο Μπακαούκας αλλά δεν επειτρέπετε σε κανέναν να τον σχολιάζει γιατί έχει κάνει τα απίστευτα για αυτήν την ομάδα.




sunfono re magka alla i istoria xa8ike nesa stin serbia me to xameno penalti tou mpaka sto 58 pou 8a epefte i diafora sta 3 gkol. ektos tis blaxomagkies tou papadopoulou mia zoi o idios alla kai tou 8odoraki autos pou den boi8ise ka8olou itan o serbos tis aek pou ton perimenan treis kai den mporouse na anapneusei . xilia mprabo se ola ta pedia para ta la8i pou ginane kai makari na noiousoun to sunses8ima kai alla xronia oi ellinikes omades handball pou eine aperigrapto se tetoia mats opos to simerino.

Anonymous said...

Ναι. Έχεις απόλυτο δίκαιο. Απερίγραπτο συναίσθημα να πετάνε φωτοβολίδες στους αντίπαλους και να τους κυνηγάνε με τους πυροσβεστήρες. Για μια ακόμα φορά το χάντμπολ πρώτη είδηση αλλά για τα κακό λόγο.

Anonymous said...

αρε καφροι χουλιγκαν....

Anonymous said...

Την παραίτησή του υπέβαλε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ΑΕΚ.
Διαβάστε επίσης...
Καταδικάζει τα επεισόδια
Έκλαψε σαν μικρό παιδί
Σκόκο: «Η βία βλάπτει και διώχνει»
«Θα τα καταφέρουμε»
«Συσπειρωνόμαστε στα δύσκολα»
Δυσαρεστημένος με τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης. Ο κόουτς της Ένωσης εξέφρασε σε ανθρώπους της ομάδαςτην ανησυχία και τους φόβους του για ακόμα χειρότερη εξέλιξη στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ενώ δεν σταματούσε να κλαίει.
«Εγώ δεν κατεβαίνω στο ματς με τον ΠΑΟΚ», έλεγε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ και η απόφασή του όπως όλα δείχνουν, είναι να μην συνεχίσει από αύριο στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Οι ανθρωποι της ΑΕΚ προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν ωστόσο, ο Γιάννης Αρβανίτης έμοιαζε ανένδοτος. Έτσι, ο τεχνικός της Ένωσης δήλωσε την παραίτησή του, ενώ μετά το τέλος του αγώνα δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, αφήνοντας τον βοηθό του, Στέλιο Αλεπουδέα να μιλήσει. Ωστόσο, δεν αποκλείεται αύριο να ηρεμήσει και να σκεφτεί το καλύτερα.

Anonymous said...

ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΈΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Anonymous said...

Το καλύτερο που έχουν να κάνουν στην ΑΕΚ είναι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Αρβανίτη. Να δηλώσουν παραίτηση από πρωτάθλημα και κύπελλο. Άντε και να πάρουν το πρωτάθλημα τι να το κάνουν; Ξέρουν την τιμωρία από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία; Καλά κάνει η αστυνομία. Δεν θα ασχολείται με τους χούλιγκανς την ΑΕΚ και των άλλων ομάδων. Όταν αυτή η ομάδα έχει φίλους που εκτός από το να χειροκροτάνε είναι και άριστοι χειριστές πυροσβεστήρων με σκοπό όχι να σβήσουν αλλά να ανάψουν μια φωτιά δεν έχει λόγο ύπαρξης. Το χάντμπολ είναι ερασιτεχνικό και μέχρι πριν 10 μήνες δεν είχε δημιουργήσει προβλήματα στην ελληνική κοινωνία. Με όλα αυτά που γίνονται όμως από τις "μεγάλες ομάδες" βρίσκεται και όχι άδικα στο στόχαστρο παραγόντων της πολιτείας. Τουλάχιστον αυτοί σκέφτονται ότι εκτός από ανεγκέφαλους πάνε στο γήπεδο και οικογενειάρχες. Μπράβο στον Αρβανίτη. Αυτός τουλάχιστον σκέφτηκε την κόρη του, το παιδί του, την οικογένειά του και παραιτήθηκε. Εσείς παράγοντες την ΑΕΚ σκέφτεστε τα παιδιά σας και τα παιδιά των άλλων; Δεν πιστεύω ότι σας άρεσε η εικόνα μετά τη λήξη του αγώνα. Αυτό όμως δεν έχει την ίδια βαρύτητα με την δικιά μου εκτίμηση. Εσείς μπορείτε να πάρετε αποφάσεις. Εγώ όχι. Ποιος σωστός οικογενειάρχης πιστεύετε ότι θα φέρει το παιδί του σε κάποιο αγώνα της ΑΕΚ; Ξεκαθαρίστε τη θέση σας. Τι θέλετε από το άθλημα; Αν θέλετε μόνο νίκες και πρωταθλήματα λάθος μπάλα πήρατε.
Όσο για το ανωνιστικό κομμάτι συμφωνώ απόλυτα με τον πρώτο σχολιαστή.
Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν το έδειξε η ΕΤ1

Anonymous said...

Εμένα μου άρεσε που τα υπεροπτικά σερβάκια έφυγαν χεσμένα από το γήπεδο. Τους ξέρουμε τους σέρβους τι αλλαζόνες είναι, και τους άξιζε, αλλιώς να μην τραβάγανε το χέρι του Βακάλη από πίσω στο 59:50 και ενώ το σκόρ ήταν 22-24.
Μετά όμως οι ψευτόμαγκες μαζευτήκανε στη γωνίτσα και κάνανε τον σταυρό τους να φύγουνε ζωντανοί!

SNIPER said...

Γιωργο Βακαλη μας εξεπληξες θετικα,μπραβο σου !

Anonymous said...

ΚΑΤΑΡΧΙΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΖΙΔΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ,ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ,ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΥΣΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ..Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΘΕΡΙΖΕΙ!!!!ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΧΑΝΘ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ HOOLIGANS ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.ΟΠΟΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ..ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ!!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΨΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΟΝΟ!!!!!!ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΤΟ ΘΕΜΑ.....ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!

Anonymous said...

Η ΟΧΕ μήπως πρέπει να κάνει κάτι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ? Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

Anonymous said...

Nai, na tous kopsei tin kalimera!!!

Anonymous said...

ναι όντως!!!Θα έδειχνε αποφασιστικότητα έτσι!(κόβοντας τους την καλημέρα)

Anonymous said...

sta xania exoun ma8ei poioi einai oi referi kai exoun arxisei tis thlefwnikes apeiles.

to idio kai se paiktes-paragontes ths xan8.


h oxe na prostatepsei to a8lhma kai na voh8hsei wste ena istoriko swmateio na mhn pesei 8yma trampoukismwn kai diaithsias.

enas eisaggeleas sto ghpedo kai diaithtes apo voreia ellada gia mia fora.

GIA TO KALO TOU A8LHMATOS KAI MONO OLA AYTA.

blue vayeros said...

ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΔΥΟ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ?