Κόντρα στην Σπόρτνινγκ η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κόντρα στην Σπόρτνινγκ η ΑΕΚ

Ατυχη στάθηκε στην κλήρωση των «16» του Τσάλεντζ Καπ η ΑΕΚ που θα αντιμετωπίσει σε νοκ αουτ παιχνίδια την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στις 19 ή 20 Φεβρουαρίου στην Πορτογαλία και στις 26 ή 27 του ίδιου μήνα στην Ελλάδα. Τα «λιοντάρια» είναι οι κάτοχοι του τίτλου, αφού στους περσινούς τελικούς υπερίσχυσαν με δύο νίκες της Πολωνικής Κβιτζίν. Η Σπόρτινγκ όπως και στο ποδόσφαιρο έτσι και στο χάντμπολ έχει σπουδαία ιστορία. Εχει κατακτήσει 19 πρωταθλήματα (τελευταίο το 2006), 12 κύπελλα (τελευταίο το 2005) και 2 Σούπερ καπ Πορτογαλίας. Η Σπόρτινγκ αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 30 βαθμούς και μόλις δύο μακριά από την κορυφή.
Αξίζει να σημειωθεί πως έχει μακρά παρουσία στα ευρωπαϊκά κύπελλα και μάλιστα στο πρώτο ματς κόντρα στην ΑΕΚ θα στηθεί μία μεγάλη γιορτή, καθώς θα είναι το 100ο της ευρωπαϊκό παιχνίδι!

Αρβανίτης: «Ωραία πρόκληση»
Ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης τόνισε για την κλήρωση: «Η αίσθηση που έχω ότι καμία ομάδα του Τσάλεντζ Καπ δεν έχει την δυνατότητα να μπει στο γήπεδο και να μας «λιώσει». Η Σπόρτινγκ δεν είναι φόβητρο και δεν θεωρώ πως είναι η χειρότερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσαμε να είχαμε. Για παράδειγμα οι Σλοβένικες ομάδες ίσως είναι δυσκολότερες. Είναι μια ομάδα από μια χώρα με μεγάλη πρόοδο στο χάντμπολ τα τελευταία χρόνια και θα είναι μια πολύ ωραία πρόκληση για εμάς και πιστεύω πως θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Περισσότερα όμως θα μπορέσουμε να πούμε όταν θα πλησιάζουν τα ματς, καθότι είναι πολύ μακριά».

Διακαής πόθος ο Παπακυπριανού
Από κει και πέρα ίσως είναι και πιο πιθανή από ποτέ η ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου με έναν παίκτη στην περιφέρεια, ενώ αδιαμφισβήτητο είναι πως το κίνητρο για παίκτες και τεχνικό τιμ είναι πολύ μεγάλο. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν αρχίσει να ψάχνονται για παίκτη και ο διακαής πόθος δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Παπακυπριανού. Ο Κύπριος αριστερός ίντερ είναι «δυναμίτης» στην περιφέρεια. Η εξαιρετική σχέση που έχει με τον Γιάννη Αρβανίτη που τον έχει παίκτη και στην Εθνική Κύπρου είναι ένα μεγάλο συν, αλλά υπάρχουν πολλές αντικειμενικές δυσκολίες στο να επιστρέψει (έχει παίξει σε Διομήδη, Ηλυσιακό, Ιωνικό) στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή από το Κολέγιο Κύπρου στη ΣΠΕ Στροβόλου και πλέον έχει θέση και στην ομώνυμη τράπεζα. Πάντως ένα ενδεχόμενο είναι να έρθει ως δανεικός από την Κυπριακή ομάδα, η οποία δεν αναμένεται να του φέρει εμπόδιο.

6 comments

Anonymous said...

Νικολακη
εχεις ξεκινησει τον αγωνα σου εδω και καιρο για να αναλαβει την εθνικη ομαδα ανδρων ο αρβανιτης, καιρος να εντεινεις τις προσπαθειες σου τωρα.
Αληθεια ποιος πινει ανετα καφε στην φιλαδελεφεια και γελαει ακομη μαζι σου ?

Anonymous said...

1)Οι ταξιδιάρες ψυχές της ΑΕΚ 29/11

2)Κόντρα στην Σπόρτινγκ η ΑΕΚ 1/12

3)Αποθέωση της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο 1/12

4)Μπακαούκας: «Ευκαιρία για διάκριση»

5)Αρβανίτης: «Εχουμε γίνει ομάδα» 28/11

6)«Όχι» της ΑΕΚ σε Ανατολικούς, Σκανδιναβούς

merikoi titloi apo to antikeimeniko "sentragoal", kata ta alla eftaige o Iatroudhs sthn E8nikh omada.
tosh antikeimenikothta !!!!

Anonymous said...

ΤΗΝ 1Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ http://www.gazzetta.gr/pao-euroleague/item/119647-%CE%A4%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-%28vid-pics%29

Anonymous said...

Ti ekane simera aek?

Anonymous said...

ΝΙΚΟΛΑΚΗ
ΩΡΑΙΟΣ Ο ΤΣΑΚΩΝΑΣ Ε ???
ΔΕΝ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ , ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΡΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ???
ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ , ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Anonymous said...

26/3........