Δύσκολη η κληρώση του Τσάμπιονς Λιγκ για την Ορμή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δύσκολη η κληρώση του Τσάμπιονς Λιγκ για την Ορμή

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη, στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στη Βιέννη, η κλήρωση για το Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Η Ορμή Λουξ θα αγωνιστεί στον β' προκριματικό γύρο και θα αντιμετωπίσει τη Zvezda από τη Ρωσία, την Elda Prestigio από την Ισπανία και την ομάδα που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση από το group του πρώτου προκριματικού ομίλου, που το απαρτίζουν η ZUG Hanbdall από την Ελβετία, η VOC Amsterdam από την Ολλανδία, η Sävehof από τη Σουηδία και η Lagos dos Descobrimentos από την Πορτογαλία.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία όρισε ως διοργανώτρια του ομίλου την Ορμή Λουξ, ωστόσο η απάντηση της πατρινής ομάδας θα δοθεί μετά από συζητήσεις με την E.H.F. . Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2010.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων, οι λέαινες θα αντιμετωπίσουν στο πρώτο παιχνίδι τη ρωσική Zvezda, στο δεύτερο την ισπανική Elda Prestigio και στον τελευταίο αγώνα θα αναμετρηθούν με την ομάδα που θα προκριθεί από τον πρώτο προκριματικό γύρο.
Δηλώσεις στο site της ομάδας αναφορικά με την κλήρωση έκαναν ο προπονήτης των λεαινών, Ευθύμης Πιπελίδης και οι χορηγοί της ομάδας, Πλάτωνας Μαρλαφέκας της Λουξ και Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος της Super Cargo.

Ευθύμης Πιπελίδης: "Είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση. Αυτό που θα κοιτάξουμε εμείς είναι να βρίσκεται η ομάδα σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για τα παιχνίδια του ομίλου. Θέλουμε να κάνουμε την υπέρβασή μας, που δε σημαίνει απαραίτητα να προκριθούμε, αλλά να αποκτήσουμε ταυτότητα, καθώς η ομάδας μας θα είναι κατά 90% νέα.
Έχω εμπιστοσύνη τόσο στις νέες όσο και στις παλιές αθλήτριες, τις γνωρίζω όλες προσωπικά και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί θα παλέψουμε για το καλύτερο."
Πλάτωνας Μαρφαλέκας: " Ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη κλήρωση. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα παίξει πολύ καλό handball. Μακάρι να γίνει ο όμιλος στην Πάτρα, για να απολαύσουν οι πατρινοί φίλαθλοι υψηλού επιπέδου αγώνες."
Βαγγέλης Αναγνωστόπουλος: "Ξέραμε ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη κλήρωση, ωστόσο η ομάδας μας δεν έχει αν φοβηθεί τίποτα. Θέλουμε με την γενικότερη παρουσία μας να κάνουμε την ομάδα περισσότερη γνωστή στην Ευρώπη."

1 comment

Anonymous said...

Τι το θέλουν και το παιδεύουν;Αφού με το ρόστερ που έχουν ούτε για Βαλκανιάδα δεν είναι!Μην εκφράσω και επιφυλάξεις για το πρωτάθλημα αλλά εκεί κάτι μπορεί να γίνει(στους τυφλούς οδηγεί ο μονόφθαλμος!)