ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


Δείπνο προς τιμήν της αποστολής της Εθνικής ομάδας χάντμπολ Γυναικών της Τυνησίας παρέθεσε η Ορμή Λουξ το βράδυ της Δευτέρας.Το δείπνο δόθηκε στο εστιατόριο «Μεταξύ μας» στην πλατεία Τριών Ναυάρχων και το μενού περιελάμβανε εκλεκτά εδέσματα, με την χαντμπολική κουβέντα να έχει την τιμητική της.
«Είναι τιμή για την Πάτρα και για μία ομάδα που διαπρέπει σε πανελλήνιο επίπεδο με τις επιτυχίες της, όπως η Ορμή Λουξ, να φιλοξενούν την Εθνική ομάδα της Τυνησίας. Η Εθνική Γυναικών της Τυνησίας βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, όπως απέδειξε και στους αγώνες στο «Τόφαλος». Η Ορμή Λουξ θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα που μας απευθύνθηκε για συμμετοχή μας σε τουρνουά ή σε σειρά φιλικών αγώνων στην έδρα της Βορειοαφρικανικής χώρας», τόνισε ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ Αντώνης Σκιαθάς.
«Ευχαριστούμε για όλα και κυρίως για την εξαιρετική φιλοξενία που μας παρείχατε. Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα στην Τυνησία και να σας την ανταποδώσουμε», δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής Τυνησίας Φατίχ Σερίφ.
«Η Πάτρα είναι μία πολύ όμορφη πόλη και η Ορμή Λουξ διαθέτει οργάνωση σαν ομάδα και αρκετές ταλαντούχες αθλήτριες. Σας ευχαριστούμε για την φιλοξενία», δήλωσε η αρχηγός της Εθνικής Τυνησίας Φουγιού Ομρανί.
Κατά την διάρκεια του δείπνου έγιναν ανταλλαγές δώρων και αναμνηστικών. Η διοίκηση της Ορμής Λουξ έδωσε στην αποστολή της Τυνησίας, αναμνηστικά, δώρα με προϊόντα της Πάτρας, καθώς και λάβαρα της ομάδας, ενώ οι Τυνήσιοι έδωσαν στον πρόεδρο της Ορμής Λουξ Αντώνη Σκιαθά τιμητική πλακέτα και στον γενικό διευθυντή της ομάδας Ανδρέα Κόγκα μία φανέλα της Εθνικής τους, με τις υπογραφές όλων των αθλητριών.
Μετά το πέρας του δείπνου, η αποστολή της Εθνικής Τυνησίας πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Τύνιδα.
Να σημειωθεί ότι η πρόσκληση της Εθνικής Τυνησίας στην Ορμή Λουξ αφορά την συμμετοχή των «λεαίνων» σε διεθνές τουρνουά, την περίοδο από τα τέλη Νοεμβρίου έως τις αρχές Δεκεμβρίου ή την διεξαγωγή φιλικών αγώνων μέσα στο 2010.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


No comments