ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 10/09/09 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ 10/09/09

Αύριο (20/09) η ανδρική ομάδα χαντμπολ των Ελπίδων Πατρών θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συνάντηση, εκτός γηπέδου αυτή τη φορά, στην πιτσαρία El Greco στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, ενός εκ των χορηγών της πατρινής ομάδας Λευτέρη Αντύπα. Παρόντες στη συγκεκριμένη συνάντηση θα είναι η Διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του σύλλογου.
* Τη Δευτέρα (21/09) στις 5.30 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι θα γίνει η πρώτη συνάντηση - προπόνηση των τμημάτων υποδομής των Ελπίδων Πάτρας, υπό την καθοδήγηση των προπονητών Ανδρέα Καραβέλα και Στάθη Μπουρδόπουλου.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι προπονήσεις των Ελπίδων συνεχίζονται διπλές σε καθημερινή βάση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής καθώς πλησιάζει η ώρα της πρώτης αγωνιστικής υποχρέωσης, για το Κύπελλο Ελλάδος όπου οι Ελπίδες Πατρών καλούνται να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Κορωπίου.

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

4 comments

Anonymous said...

Elpizo na doume kati Kalo kai dynato apo tin patra fetos kai I elpides na min einai apla mia fotovolida alla I Lampsi tou endoksou paliou kalou patrinou handball

Anonymous said...

eleos

Anonymous said...

fora gyalia!

Anonymous said...

ta problimata einai polla.simasia exei oti h omada katafere na katevei na paiksei....elpizw tou xronou na ginei kati kalo......